Hiç bir zaman evlenemeyecek miyim?

25 yaşında neyin telaşı bu ?

Baskı demişsinde , sen hep bu baskıya göre mi şekillendireceksin hayatını ?

Çünkü o lakırtılar hiç bitmeyecek . Nişanlanacaksın düğün baskısı , evleneceksin çocuk ne zaman baskısı , doğuracaksın 2.ne zaman baskısı ...

Bence insanlara biraz kulak tıkamayı öğren .

Çevrende herkes evlendi , aman bi ben kaldım diye evlilik olmaz .

Arkadaslar yasa takiliyorsunuz ama yasim benim icin geldigini dusunuyorum dinimi yasamaya calisiyorum artik bir erkegin sevgisini helal sinirlar icinde yasamak istiyorum bu saatten sonra flortte istemiyorum yani evlenmeye hazirmisim gibi yorumlayabilirsiniz...

Hepiii :KK45: bir de erkek odundur onu sen yontacaksın desem ćok kaba olurdu.:eek:

Evlenmek isteyebilirsiniz bu cok normal ama daha 25 yaşında olayı 'hicbir zaman evlenemeyecek miyim ' diye acıklı Türk filmi tadına getirmeye gerek yok.

Etrafınızdan etkileniyosunuz bu cok belli,önce bu sorununuza cözüm bulun bence.

Valla ben öğretmen olarak girdim alandan fulle yakın yapmasam babalara gelecem eşim nerelere getirir bilmiyorum
Ben de öğretmenim ama öğretmenlikten girmedim, çocuk var doğuya atanma korkusuyla düz memuriyet için girdim ama sizin hesap kpss puanımı söylemeye utanıyorum

Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar:(

Bosuna takinti yapiyorsun..heseyin kaderde yazili olan vakti vardir seninde nasibin vaktini bekliyordur...evlenenler sanmaki cok mutlu hicccc rahatini bozma.
Bak bana dersimi aldim daha 29 yasindayim bosaniyorum ve tovbe ettim evlenmemyi dusunmem.

Canım bir yaş küçüğüm senden ve şuan aynı duyguları hissediyorum. Mayısta düğünüm olacaktı ama 'olmuyor, seni seviyorum ama yapamıyorum' diyen bi adam tarafından terk edildim. Asla birdaha karşıma duzgun biri çıkmayacak gibi bir hisse kapıldım bende. Öyle üzgünüm ki...

Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar:KK43:
dua etmelisin bence:) bir de zaten saplantı yapmışsınki yapmak istemiyorum diyorsun ama

Daha yasin kucuk yani evlenemeyecek miyim telasina kapılmak için cok genc
Ben 30 yasinda olduğum halde bu kadar üzülmüyorum acelem yok, nasip elbet bir yerden çıkar dogru zamanda ;)

valla 34 yaşındayım.artık kimse biri var mı diye bile sormuyor.herşey kader kısmet.olmazsa olmaz.ama 25 yaşındayken evlilik gündemimde bile değildi.sen basbayağı gençsin yahu 2-3 yıl erken daha dert etmek için.

Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar:KK43:
Dua ediyorsan dini inancin var demektir, dini inancin varsa kadere iman da etmen gerekir, kader kismet bana vurmaz demen dinen yanlis olur ayrica insanin kaderi kendi cabasina bagli, saplanti haline getirmek istemiyorum demissin ama coktan saplanmissin camura, cirpinma bence dibe cekiyor seni!!!!

kısmetsizim diye düşünme. olumlama yap. internette bulursun evlilikle ilgili olumlama cümleleri diye :) ortamlarda sosyal ol. yani herkesle fazla samimi olma ama geri de durma. Dua et bol bol.

Bulundugum cevre icin bu yas bile gec arkadaslar psikolojik baski yogun etrafimda ve ben de yuvami kurmak istiyorum akrabalarim tek tek evlendiler birde bu taraftan bakin. Yani hazirmisim gibi
Özelden mesaj yazmissin ama buradan mesajimi alintilayip sorunu sorabilirdin, ben buradan cevap vermek istiyorum, cirpinma dibe cekiyor seni sozumun anlami; kafani bir adama takip herkeste onu ararsan mutsuz olursun, takinti yapmissin adami apacik, baskalarindan etkilenerek evlilik karari aliyorsaniz % 90 yanlis kisiyi tercih edip evleneceksiniz, ne olur evlenmis olmak icin evlenmeyin, gercekten bilincli olarak evlenin cunku disaridan gorundugu gibi degil her sey, madem dininizi yasamak istiyorsunuz o zaman nasip deyip bekleyin, baska adamin hayali ile de evlenmeye kalkismayin, zira ona benzeyen birini bulsaniz bile mutsuz olursunuz cunku o takinti yaptiginiz x kisisi olamayacak hicbir zaman benzeri!!!

Bende yaşını 40 falan sandım...25 yaşındasın ve " hiç bir zaman evlenemeyecek miyim" diye soruyorsun,bunu söylemek için fazlaca erken değil mi ? Ergenlikten beri kısmet bekliyorsun gibi görünüyor bu durumda :) Zaten normal şartlarda okuldu işti derken 24-25 oluyor yaş,sen daha evlilik yaşına yeni gelmişken karşıma kimse çıkmıyor diye hayıflanıyorsun,çok tuhaf valla.

Back
X