Hic birliktelik yasamamis erkek

Bende dindar bir insanınım ama hiç normal gelmedi.Yani 36 yasına gelmiş birinin bir ilişkisi olmadıysa maalesef geleceğin erken bosalma iktidarsızlık hastası.Yada hiç ihtiyaç hissetmemiş bu yaşa kadar bu da sorun.Yani ilişkide full artı full sorun yaratır bu durum

benimde var böyle bi arkadaşım erkek bakir herhangi farklı bir cinsel yönelimi benim bildiğim kadarıyla yok her erkek gibi, sadece evlendiği eşiyle birlikte olmak istiyor yaşı da 40
inşallah önce bir doktora gider.İktidarsızlık ve etken bosalma buyuk sorun oluyormuş.Yani cinsellik yasamayan kadınlarda kist olusumu daha kolay oluyor mesela.Bu da o konsepttr yani ilişki yaşamamasının sonu hastaığa gidiyor.Daha yeni kadın doğum ve ürolojiden öğrendim.Doktor cinsellik yaşamamanın üreme organları için sorun oldugunu ce yaratıcagını soyledi

canım erkek :) bilmiyorum ki yani arkadaşım olduğu için bu tarz bi muhabbete hiç girmedim kendini evleneceği kadına saklıyor herhal kuruyup gitmese bari

canım erkek :) bilmiyorum ki yani arkadaşım olduğu için bu tarz bi muhabbete hiç girmedim kendini evleneceği kadına saklıyor herhal kuruyup gitmese bari
Sikintiii hem de cok.Bence iliskiye bakmadan once bir urologa gitse keske.Cunku belli ki cinsellik yasarken sorun yasayacak erken bosalma gibi.Onu da iliskiye girmeden cozemez.Ay Allah sifa versin.Bende neredeyse cok az cinsellik yasamis bir kadinim.Gittigim kadin dogumcularin hepsi beni aglatti neredeyse bunu yasamadigim icin rahmimde sorun ciktigini.Detay veremiyorum ama insallah arkadasiniz da cozer sorunlarini

gitmez erkekler gururu falan Allah şifa versin çok :-(

Insallah kendi gibi biriyle cok mutlu olur.
Benim de dini hassasiyetimden dolayi pek kisiyle birlikte olmadim,Doktorlar bana evlen cocuk yap seks yap diye o kadar baski yapti ki.Rahatsizligimdan dolayi 9 doktora gittim 9uda ayni seyleri soyleyince cinsellik yasamama in ne denli sorun oldugunu gordum.Allah herkese en kisa surede sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…