- 22 Kasım 2010
- 11.417
- 20.540
- 598
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
+1 tanıdığım çok muhafazakar erkek var. Hiçbirinin cinsel hayatını bilmem, ablaya bak masallah hepsini biliyormus (!)Ben deli gibi muhafazakar çevreden çıktım. Bu konular öyle açık açık konuşulmazdı. Kimseyi yatak odasında tasavvur edemem yani. Bunlar çiftler arasında özeldir, sorunu olan da doktora gider. Bana bakma ben yırtığım onlar gibi değilim djdjfj.
Kadınlarınkini de bilmiyoz.+1 tanıdığım çok muhafazakar erkek var. Hiçbirinin cinsel hayatını bilmem, ablaya bak masallah hepsini biliyormus (!)
Ahahjs pardon konu erkek olunca kadınları atlamışım.Kadınlarınkini de bilmiyoz.
Yine gelmiş başkalarını aşağı gören, kendini elitist sayan zümrenin başkahramanı. Hazımsızlık akıyor cümlelerden. Verdiğim rahatsızlıkla gurur duyuyorum. Siz burada insan avcılığı yaparken biz kitabını yazıyorduk.Siz cümlelerden birşey çıkarmaya çalışın, benim vaktim dar, oturup sizin gibi boş vaktim olmadığından, ay şunu nerde gömsem diye düşünecek acizliğe sahip değilim. Saygısızlığınız için ben değil siz utanın kendinizden. Ayrıca benimle senli benli konuşacak samimiyetiniz yok. İletişim kuralları noktasında okuma yapmanız şart. Ona buna sarmak yerine bunlara vakit ayırırsanız daha faydalı olur
Karılırsın katılmazsın ama güzel cümle doğrusu.Kendini elitist sanan zümrenin bas kahramani mi ahshsjs biz naptik simdi
Kimseyle birliktelik yaşamamış ama cinsellik istediyini kimseyle birlikte olmadiğını söyluyor. Bana pek inandırıcı gelmedi. Eşim 26 yaşındayken evlendik. Muhafazakar bi ailede büyüdüğü için kimseyle birlikte olmamış. Tecrübesiz olduğu belliydi ve evlenene kadar yanaşmadiİyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Bu ablamız herrrkeslerin cinsel hayatını, kimin kimle dost olduğunu, kimlerin özelden dedikodusunu yaptığını, kimin sapık veya olmadığını biliyor ya, müneccim herhalde. Koca koca laflar etmeyi öğrenmiş ama yerine oturtamiyor.Karılırsın katılmazsın ama güzel cümle doğrusu.
Bizden de cinsel hayat formu doldurmamızı isteyecek diye çok korktum, kaçtımAhahjs pardon konu erkek olunca kadınları atlamışım.
bir sürü faktör var ne yazık kiBen de aynı şeyi düşündüm valla.eee tecrübe yoksa kaliteyi nasıl biliyor bu kadar iddialı konuşacak kadar.tek kıstas süre değil ki.teknik bilsen bu sefer ten uyumunu karşılaştıramazsın.o beden kimyasıyla alakalı.
benimde var böyle bi arkadaşım erkek bakir herhangi farklı bir cinsel yönelimi benim bildiğim kadarıyla yok her erkek gibi, sadece evlendiği eşiyle birlikte olmak istiyor yaşı da 40İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
maşallah. birlikte olsa hayal kırıklığı yüksek olabilir gibibenimde var böyle bi arkadaşım erkek bakir herhangi farklı bir cinsel yönelimi benim bildiğim kadarıyla yok her erkek gibi, sadece evlendiği eşiyle birlikte olmak istiyor yaşı da 40
yani elinde patlayacağı kesinmaşallah. birlikte olsa hayal kırıklığı yüksek olabilir gibi
O yaşa kadar ilişki yaşamamış erkek normal mi veya inandırıcı mi sizce?millet sevişse dert sevişmese dert çok ilginç yorumlar görmeye başladım pes diyorum artık
Her anlamda ahahshddyani elinde patlayacağı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?