Hic birliktelik yasamamis erkek

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir

Dini hassasiyeti varsa gayet normal.
İnsanların ne düşündüğünün önemi yok ki. Ben hayat görüşü nedeniyle evlenmeden birlikte olmayan kadin/erkek herkese saygı duyarim ama ilişki kuramam. Yani önemli olan arkadaşınizin bakış açısı. Boyle şeyler tartışmaya kapalidir bana göre. Sana uyar ya da uymaz ona göre ya ilişki kurarsin ya da kimsenin zamanini almazsin

olabilir de olmayabilir de ne desem ki.

bazi insanlar inanclari geregi kimileri de evlendikleri insanla bu ani paylasmak icin tercih etmiyor ancak bu bana pek inandirici gelmedi.
bunu konusabilecek erkek sayisi nadirdir bu mesele cogu icin skor. ne demis arkadasiniza ben bakirim tercihim o yönde degilsen görüsmeyelim mi demis yani arkadasiniz bunu niye biliyor?

biz kim kiminle niye sevistigi neden ilgilenelim.

Bu yasa kadar kimseyle birlikte olmadım demiş sana da böyle bir şey yapamam gibi biseler demiş sanirim

Benim inanasım gelmedi nedense. Çünkü cinseliği istediğini açık açık belli ediyor demesi evlilik öncesi cinselliğe uzak olmadığını gösteriyor gibi. Ama cinselliği yaşasa da yaşamasa da kendi kararı saygı duymak gerekir. Önemli olan partner olarak karşıdakinin nasıl birini istediği

Koşarak uzaklaşılacak erkek asla ama asla sağlıklı ilerlemez o kadar net ve kesin diyorum. Bazıları duygusal yaklaşıp ayy ne güzel ilk olacağım falan yapar. Ama sağlıklı bir birey için hem fiziken hem de ruhsal olarak kesinlikle anormaldir. Ne olur sonrası derseniz evlendikten bir süre sonra cinselliği keşfetmeye birlikte o heyacan hoşuna gider ve başka arayışlar olur. Sonradan içinde kalanlar çıkıyor ortaya.
Kuzenim öyle biriyle evlendi hem de Allahım ne şükürler etti o şekilde hep istiyordu ben uyardım kötü oldum hatta kıskandım gibi algıladı. Evliliğinin 3.yılında defalarca aldattığını öğrendi. Evlenmeyi mi bekledi şerefsiz diye ağlıyordu. Çok duydum. Normal olan bu değildir. Özellikle muhafazakar kesimin savunması farklı oluyor ama dikkatli olsun

Bu yasa kadar kimseyle birlikte olmadım demiş sana da böyle bir şey yapamam gibi biseler demiş sanirim
arkadasiniz da sanirim daha önce iliski yasadi garip oldugunu düsünmese size sormazdi; o da istersem yasarim, sen de buna uygun degilsen ayrilalim demistir, sanirsam

Bence bununla kendini övmek istemiş. Arkadaşınız da tecrübesiz diye mi çekiniyo anlamadım.

36 yaşına kadar hiç ilişkiye girmemiş erkek bana çok korkunç gelirdi. Şu anda mesela anlattığımız kişiden epey bir ürktüm

arkadasiniz da sanirim daha önce iliski yasadi garip oldugunu düsünmese size sormazdi; o da istersem yasarim, sen de buna uygun degilsen ayrilalim demistir, sanirsam
Aslında onun için a ne güzel ahlaklı biri gibi duruyor.Ama diğer secenegide düşünüyor sanırım yani hiç yaşamamış olması iyi mi kötü mi emin olamiyor

Aslında onun için a ne güzel ahlaklı biri gibi duruyor.Ama diğer secenegide düşünüyor sanırım yani hiç yaşamamış olması iyi mi kötü mi emin olamiyor
Arkadasiniz eger daha önce cinsellik yasama deneyimiyle ahlakli olmayi ölcüyorsa karakterini gelistirmesi ve partner secme kriterini degistirmesi icin cok yolu var.

Ahlak bu degil.

Böyle şeyler nedense bana anormal gelmiyor hele bu toplumda hiç.sadece bu bilgiyle bir kişinin normal yada anormal olduğuna karar verilemez bence genel hali tavrı bu konulara bakış açısı falan da önemli.tabi çok rastlanan bir durum değil ama kadın nasıl ilişki yaşamayı seçmiyorsa erkekte tercih etmemiş olabilir.sevgilisi falan hiç olmadıysa o zaman belki gerçekten bir problem vardır.

İğrenç derken abarttınız sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…