Hiç birşey giyemiyorum artık bıktım !

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaşlar göğüsümde tam3 tane ben var 2 si büyük 1 tanesi küçük olmak üzere dekolte giyemiyorum hiç bi abiye kıyafet giyemiyorum bıktım aldırmaktanda cok korkuyorum bunları kapatmanın bir yolu yok mu kahverengi kahverengi sırıtıyolar iğrenç lüten yardım edin ( tavsiyelerinizi bekliyorm

tıp çok çok fazla ilerledi cnm bu konu hakkında uzman birisinden yardım alman işine yarayacaktır diye düşünüyorum.

Bahsettiğin et beni ise doktora muayene için gitmiş bile olsan doktor sana '' istersen şimdi 5 dakikada alalım der lokal anestezi ile ..2 hafta minik bantlarla dolaşırsın sonra puffff yepyenii :)

benimde 3 tane vardı aynı dediğiniz yerde
5-6 sene önce hiç plansız doktor arkadaşın gel şunları alalım demesiyle aldırdım
iyi ki de aldırmışım hiç acı hissetmedim zaten
2 gün kapalı kaldı kendim pansumanımı yaptım 3. gün sanki yıllarca orda yokmuşlar gibi
sıfır izle karşılaştım
patololojiden de temiz cevabı gelmişti
öyle büyütülecek can yakan bi işlem değil
sadece iğne kısmında hafif bi acı var o kadar
sonrasını hissetmiyosunuz zaten

canım inan korkacak hiç bir şey yok
benim kafamda vardı
doktora gittim
lokal anestezi ile aldı
5 dakikada bitti
ve ne operasyon esnasında ne de sonrasında en ufak bir sızı bile hissetmedim
boşuna kendine eziyet ediyorsun
hiç düşünme derim.git aldır
1 gün daha mutsuz olma boşuna

sirtimda ve kalcamda vardi ayni gun ikisinde aldilar hicbisey anlamadim bile..cok rahatladim sirtimdaki yattigim zaman aciyordu bazan..10 sene oluyor nerdeyse izi bile kalmadi..aldir rahatlarsin)

zararlıymış diye duydum birde annem hayatta izin vermez 18 yasındayım bu arada
göğsümdeler ve et beni değil kahverengi benler kapatıcı falan sürüncede pek bi işe yaramıyo belli oluyo yine bıktım ya

zararlı filan değil hatta bazen aldırmamak zararlı oluyor
basit bi işlem

tatlım bnmde boynumda 2tane kahverengi yüzümün sol tarafında kulağıma çok yakın
siyah 1 tane ben vardı acır iz kalır bilmem ne bunlara hiç takılma
ben özel hastanede aldırdım azıcık iz kaldı inan kara kara görünmesinden bin kat daha
ii acıması falanda yok
bende 18 yaşında aldırdım benlerimi 1 yıl oldu valla birgün bile demedim keşke kalsaydı
kara kara içimi karartıyordu iiydi demedim:):):):)
şimdi olsa yine aldırırım:)

benimde annemde vardi aldirdi...ben cok karsiydim bence cok tehlikeli...simdilik her sey yolunda issalah ilerde bir sikinti olmaz

hayır neden tehlikeli olsun ki
en kötü ihtimal kanserdir
o da zaten o bendeki bulunan hücrelerden gelişiyor yani

yaa aslında benler hoş duruyo.benim de yüzümde var.ben seviyorum.kulakları çınlasın annem 70 li yıllarda kalemle özellikle yaparmışbu kadar çok takma kafana.illa ki aldırmak istiyosan da madem annen aldırmana müsade etmiyo.o zaman biraz daha sabredeceksin.

bütün abiye elbiseler dekolteli ve ben öyle seviyorum mezuniyette giyicem ama ben sırıtıyo çok kötü orda o yüzden giyemiyorum

Bu kadar üzülmektence git aldır canım rahat edersin :)

canım o bölgedeki benler aslında erkeklerin çok ilgisini çeker ama yine de sana hoş gelmiyorsa aldır gitsin ne sorun ediyosun boşverrrr

bizim bi akrabaımızın yüçünde düğme gibi leblebi büyüklüğünde bir ben vardı kendisininin doğuştan ve 40 yaşından sonra aldırdı ameliyattan sonra ufak bir iz vardı ama şimdi 1 sene geçti belli bile değil ama ona doktor tavsiye etmişti ilerde sorun olur diye bence sende bir görün doktora

2 arkadasımın da yüzünde varmış ben. ben ikisini de sonradan tanıdım ve hiç farketmedim. eski fotolara bakınca şaşırdım. bence aldır canım çok memnunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…