- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Peki nasıl çalışıyorsunuz canlı ders videolarıni mı izliyorsunuz yoksa kitaptan mı çalışıyorsunuzBenimde 3 yaşında ve 10 aylık bir kızım ve oğlum var bende AÖF'ten okuyorm gündüz zaten bakmam imkansız onlar uyuduktan sonra zorlada olsa kendimi sürekli uyararak çalışıyorum derslere vede istikrarli olmanız lazm bikere bıraktığınız zaman hevesiniz kaçıyo :) benim avantajim oğlum yaramaz olsa da kızım uslu çok şükür hemde kaynanam yanımda gündüz işlerde yardımcı oluyo çok yorulduğum bı durum yok birde hayvancılık yapıyomussunuz siz Allah kolaylık versin hayvanlara bakmak için işçi almak gibi durumunuz varsa olabilir aklıma bitek bu geliyor
Önce video izleyip özet çıkartıp konuları kitaptan üstünden geçerek çalışıyorum. Ben daha çok yazarak anlayann tiplerdenm yani sadece izlemek yetmiyor okuyup anlayıp tekrar etmem gerekiyor ki iyice kafama yerleşsn. Tabi biraz uzun suruyo mesela her haftasonu o hafta çalıştığım konuların önemli bulduğum yerlerini tekrar ediyorum. Benimde tabiki yorgun olup çalışmadığım günler oluyo ama hemen toparliyorum yoksa dediğim gibi ipin ucu bı kere kaçarsa bidaha nerden başlayacağını bilemiyo insanPeki nasıl çalışıyorsunuz canlı ders videolarıni mı izliyorsunuz yoksa kitaptan mı çalışıyorsunuz
Büyük dörde, küçük bire gidiyor. Artık yetişemiyorum. Akşam yemegini saat 10 gibi yiyebiliyorum. Sonunda ya sinir hastası ya kanser olcam. Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.
Sorun tam olarak da bu hiç birşeye yetişemiyorum ve sonuç olarak kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum...
1 yaşında ve 4 yaşında iki çocuğum var çok hareketliler oturup yemeğimi dahi yiyemiyorum anca biri çocuklara bakicak oyaliycak ve ben öyle yemek yiyeceğim aynı zamanda hayvancılık yapıyoruz ve bakmakla yükümlü olduğum hayvanlarımız var. Bütün bunların içinde bir de kayinvalidem ameliyat oldu onun yanına gidiyorum yani hem kendi işim hem oranın işi hem çocuklar birde hayvanlarımız bütün bunların içinde birde AÖF den üniversitesi okuyorum ve inanın hiç çalışamıyorum çalışam da birşey anlamıyorum okulu 1 yıl dondursam mı diye düşünüyorum (. Çünkü bu sene büyük ihtimalle hiç bir dersten gecemiycem) sonra diyorum ki 1 yılım boşa gidecek akşamları çocukları uyutup calisiyim diyorum ama inanın ki kafam almıyor aranızda AÖF okuyanlar var mı nasıl çalışıyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz??
Bu da burda bir iç döküş bir dertlenme olsun ama yine de her halimize çok şükür....
Her çocuk bir değil, benim çocuğumun özel ilgiye ihtiyacı var. Bu sene çok yoruLdumBu kadar mi zor ya
Okula gidince rahatlik olmuyor mu?
Cok mu yanlis hayaller kurduk
İkşnciyi düşünmesem mi acaba ya ? 22 aylık bir oğlum var be ben sürekli hastayım tükendim yardım edecek kimse yokBüyük dörde, küçük bire gidiyor. Artık yetişemiyorum. Akşam yemegini saat 10 gibi yiyebiliyorum. Sonunda ya sinir hastası ya kanser olcam. Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.
Bence düşünün, kardeşlik çok güzel birşey. Evet çok zor ama biri olduysa kardeşi olması da güzel.İkşnciyi düşünmesem mi acaba ya ? 22 aylık bir oğlum var be ben sürekli hastayım tükendim yardım edecek kimse yok
Ama ikinci bir bebek çok istiyorum zerre halim yok yaş 38
Aof çıkmış sorulara bak ezberle canm ordan çıkıyor ben 2 seneyi oyle geçtimSorun tam olarak da bu hiç birşeye yetişemiyorum ve sonuç olarak kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum...
1 yaşında ve 4 yaşında iki çocuğum var çok hareketliler oturup yemeğimi dahi yiyemiyorum anca biri çocuklara bakicak oyaliycak ve ben öyle yemek yiyeceğim aynı zamanda hayvancılık yapıyoruz ve bakmakla yükümlü olduğum hayvanlarımız var. Bütün bunların içinde bir de kayinvalidem ameliyat oldu onun yanına gidiyorum yani hem kendi işim hem oranın işi hem çocuklar birde hayvanlarımız bütün bunların içinde birde AÖF den üniversitesi okuyorum ve inanın hiç çalışamıyorum çalışam da birşey anlamıyorum okulu 1 yıl dondursam mı diye düşünüyorum (. Çünkü bu sene büyük ihtimalle hiç bir dersten gecemiycem) sonra diyorum ki 1 yılım boşa gidecek akşamları çocukları uyutup calisiyim diyorum ama inanın ki kafam almıyor aranızda AÖF okuyanlar var mı nasıl çalışıyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz??
Bu da burda bir iç döküş bir dertlenme olsun ama yine de her halimize çok şükür....
Teşekkür ederimBence düşünün, kardeşlik çok güzel birşey. Evet çok zor ama biri olduysa kardeşi olması da güzel.
Bence dondurmayın, 1-2 ders bile verseniz kardır. Allah kolaylık versinSorun tam olarak da bu hiç birşeye yetişemiyorum ve sonuç olarak kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?