Ay arkadaşım sen bize biraz gaz ver bende çalışıyorum 11 buçukta evde oluyoruz eşimle. hiç birşey yapamıyorum o saatte. pazarları öğlene kadar yatarım ama bekarken de böyleydim. işe zor kalkıyorum sabah kendime gelmem öğleni buluyor.ben de işten yeni geldim yarın da muhtemelen bu saatlerde geleceğim,7 aylık hamileyim...cumartesi benim de kayınvalidemler gelecek ama herşeyim hazır... akşam akşam iş yapıyorum çünkü ve gık demeden ...öğleye kadar yatmayın erken kalkın bütün gün de evdeymişsiniz zaten..kendinizi bu kadar nazlı alıştırmayın....
ağda yapma işlemini rutine bindirmiştir. mesela ayda bir ya da haftada bir gibi..o yüzden yarın yapması gerektir ve ağda günüm demiştir..ağda günü nedir? ilk defa duydum
bi kadın tutsan dipli bucaklı iş için ama bayram arefesi temizlikçi bulmakta zor..Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr..kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(
ağda yapma işlemini rutine bindirmiştir. mesela ayda bir ya da haftada bir gibi..o yüzden yarın yapması gerektir ve ağda günüm demiştir..
açlıktandır :) aynen bende çıkayım zira midem isyanlarda:)kafam klasik kadın günlerine gitti . .
bir araya gelip ağda mı yapılıyor diye düşündüm..
en iyisi çıkıp bi nefes aliim dışarda dolanayım öğle tatilinde
ağda günü nedir? ilk defa duydum
kafam klasik kadın günlerine gitti . .
bir araya gelip ağda mı yapılıyor diye düşündüm..
en iyisi çıkıp bi nefes aliim dışarda dolanayım öğle tatilinde
Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr..kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?