hiç birşeye yetişemiyorum

ahh ahhh,hamileyim diye elektrik süpürgesini çalıştırmayanları gördü KK

hamilelik hastalık değildir.her işinizi yapabilirsiniz.kendinizi bu kadar kasmayın

Ay arkadaşım sen bize biraz gaz ver bende çalışıyorum 11 buçukta evde oluyoruz eşimle. hiç birşey yapamıyorum o saatte. pazarları öğlene kadar yatarım ama bekarken de böyleydim. işe zor kalkıyorum sabah kendime gelmem öğleni buluyor.

bi kadın tutsan dipli bucaklı iş için ama bayram arefesi temizlikçi bulmakta zor..

ağda yapma işlemini rutine bindirmiştir. mesela ayda bir ya da haftada bir gibi..o yüzden yarın yapması gerektir ve ağda günüm demiştir..

kafam klasik kadın günlerine gitti . .
bir araya gelip ağda mı yapılıyor diye düşündüm..
en iyisi çıkıp bi nefes aliim dışarda dolanayım öğle tatilinde

Ahh ahh ben ne yapayım 15 aylık bebeğim var çalışıyorum ve hamileyim. yarın öğlende yatılı misafirim gelecekmiş. şuan evi b... götürüyo. akşam işten gidince hem kzımla ilgilenip hem iş yapıcam. beni gör ve kendini topla yapabilirim de.. zorundayız vesselam...

ağda günü nedir? ilk defa duydum

kafam klasik kadın günlerine gitti . .

bir araya gelip ağda mı yapılıyor diye düşündüm..

en iyisi çıkıp bi nefes aliim dışarda dolanayım öğle tatilinde

hahaha yok canim…kendim evet belli bir zaman araliginda yapiyorum bu yuzden oyle dedim..yoksa mesela Cumartesi degilde Pazar gunude yapsam olur. Ne zaman firsat bulursam iste.

ilk hamileligimde bende daha cok dikkat ediyordum ama son ayima kadar calistim gene...tabiiki birde zor hamile kalinca insan cok korkuyor...ama bu sefer mecburen yapmak zorundasin bazi seyleri istemesende..tabii gene dikkat etmeye calisiyorum ama ilk kadar olmuyor, olamiyor...

hani gebeligi riskli olanlar oluyor, Allah korusun onlar yatmaktan bunaliyorlar...bazilari tembellikten iste...Allah oyle etmesin kimseyi..zor 9 ay yatmak...Sag saglim meleklerimizi kucagimiza alalim insaAllah.

Hamilesiniz. Sürekli yorgun ve uykulu olmanız normal. Eviniz çok dağınık değilse özel bir şey yapmayın. Ortalıkta ıvır zıvır varsa onları kaldırın. Yerler tozlu duruyorsa salonu, wc'yi, mutfağı silin. Sehpalar falan tozluysa tozlarını alın. Biraz çok gibi durabilir ama yarım saatlik bir iş.

sabah 6.5tan beri ayaktayım evleri topladım süpürdüm özet çıkardım ezber yaptım K K DA sağa sola sardım kızım okuldan geldi öğle için yemek hazırladım şuan yiyor.....tüm bunları yaparken paçamda 1 yaşında sürekli vızırdayan oğlum vardı....
İSTEYİNCE OLUYO SENDE DENE....

Yahu dağınıklık varsa topla gitsin.. Görünen yerlerin tozunu al tamam işte..

ben 7,5 aylık olana kadar 2 saat uzaktaki okuluma her gün gidip geldim ders çalıştım evimin işini ve yemeğimi yaptım hem de 5 aylık olana kadar sürekli istifra ediyordum yavaş yavaş yok çemkiren niye yapmadın diyen yok az yap az yat nasılsa evdesin mesela ben haftasonları yatardım bulantım azalınca kalkar biraz iş yapardım sonra biraz daha yatardım iyi hissedince tekrar kalkardım yemeğimi de okuldan gelince yapardım her sabah eşime kahvaltıda hazırlardım benim dediğim gibi yap sen halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…