Ya yapmamda gelceklerya evi oyle gorup laf etmesinlertasınmıcan mı,bırak dağınık kalsın..
Ya yapmamda gelceklerya evi oyle gorup laf etmesinler
Haklisin canim ozaman aksammi yapiyorsun islerini bizimkiler yatili geliolar zorlanicam ben kendimi daraltıyorum ister istemez kaynanadr laf eder diyeben de işten yeni geldim yarın da muhtemelen bu saatlerde geleceğim,7 aylık hamileyim...cumartesi benim de kayınvalidemler gelecek ama herşeyim hazır... akşam akşam iş yapıyorum çünkü ve gık demeden ...öğleye kadar yatmayın erken kalkın bütün gün de evdeymişsiniz zaten..kendinizi bu kadar nazlı alıştırmayın....
canim abartma ya. Eger doktor düşük tehliken var yerinden kalkma demediyse sakin ha hamileyim is yapamam psikolojisine girme. Ne kadar hareket eder is yaparsan kendini o kadar dinç hissedersin,hamileliğin o kadar kolay gecer ve doğumun o kadar rahat olur . Bak benim kızım 16 aylık sana bi gunümü anlatayım. Hala deliksiz uyku zaten yok onu gec :)Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr..kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?