- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
ben de işten yeni geldim yarın da muhtemelen bu saatlerde geleceğim,7 aylık hamileyim...cumartesi benim de kayınvalidemler gelecek ama herşeyim hazır... akşam akşam iş yapıyorum çünkü ve gık demeden ...öğleye kadar yatmayın erken kalkın bütün gün de evdeymişsiniz zaten..kendinizi bu kadar nazlı alıştırmayın....
Babamı bahçedeki çapa esnasında dogurup, göbek bağını ordaki taşla kesen, ve orda koye kadar yürüyerek giden babaannemde hamileymis bir zamanlar. Hayretlik bir durum vallaa. Simdi evin içinde süpürgenin sapini tutmak zor geliorr....temizlik süpür,sil 2 saat sürmez ki
2 saatte yemekler güünlük 4 saat zormu
doğurana kadar bahçe kazanlarr nasıl analardı acep
Babamı bahçedeki çapa esnasında dogurup, göbek bağını ordaki taşla kesen, ve orda koye kadar yürüyerek giden babaannemde hamileymis bir zamanlar. Hayretlik bir durum vallaa. Simdi evin içinde süpürgenin sapini tutmak zor geliorr....
Birde artvinden bahsediorum. Iki metrekare bilr düzlük alanı olmayan, bahcenin dağın bir yamacinda, köyün bir diger yamacinda olduğu kaya kaya daglarin oldugu bir memleket yani... valla biz alemizzz:-D:-Dvayy bee ne kadınlar var valla helal olsunn ..
çokkk tembeliz biz yeni nesill çoooookkkk ..
Birde artvinden bahsediorum. Iki metrekare bilr düzlük alanı olmayan, bahcenin dağın bir yamacinda, köyün bir diger yamacinda olduğu kaya kaya daglarin oldugu bir memleket yani... valla biz alemizzz:-D:-D
Helal olsun neneme :)Birde artvinden bahsediorum. Iki metrekare bilr düzlük alanı olmayan, bahcenin dağın bir yamacinda, köyün bir diger yamacinda olduğu kaya kaya daglarin oldugu bir memleket yani... valla biz alemizzz:-D:-D
Aynen öyle. Elbette hamile kadin kendini parcalamasin, 5kat sandalye tasimasin ama bi zahmet de evini temizleyebilsin yahu. Ağır ağır yapsın, koktujlari çekmesin, uzanmasin ama bi supurup yerleri siliversin. Hic bisey olmaz. Olcagi varsa zaten pamuklara sarsaniz kendinizi, pamuğun kabuğu kacmistir o bile batar da yine olur. Insan olduğunuzu unutmayalim hanile olunca. Isinizi yapın, yürüyüşunuz, yemeginizi. 8 ayina kadar sabah 8 akşam 6 mesai yapior insanlar....Helal olsun neneme :)
Hamileler kendine hasta muamelemesi yapa yapa miskinlikten hasta gibi oluyolar bu devirde
Calisan cocuklu kadinlar napsin? Oglene kadar uyumayiver
Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr..kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(
Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr..kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(
hahaha o kadar haklisinki...gercekten ev hanimlarina laf etmem normalde...ama sen hem evdesin hemde cok tembelsin herhalde konu sahibi arkadas....
bak canim bu sabah erkenden kalktim...cocugun sutunu verdim...kahvalti hazirladim kendime..kahvalti hazirlarken ocakta agdami suya koydumki erisin…yarin agda gunum var, ayiptir soylemesi…simdiden yapayim yoksa vakit yok.
uzerimi giyindim..cocugun cantasini kendi cantami hazirladim…derken cocugu kaldirip giydirdim…cantalari yukleyip arabaya attim cocugu bindirdim…
cocugu biraktim ise geldim anca…evde olmanin kiymetini bazilari hic bilmiyor..gercekten soyluyorum ama..ayrica eskiden hic sinirlenmezdim bu duruma...ama bi tanidigim var…o kadar nazli geliyorki bana…saat 9 da kalkinca erken kalkmis sayiyor kendinihahaha gelde sinir olma bu duruma…bizler gibi 6 da kalksa gece kalkmis sayacak kendini herhalde…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?