hiç birşeyi çöpe atmayan kaynanam..

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
30
kizlar merhaba . aşırı derecede sinir doluyum. kaynanam hiç bir şeyi çöpe atmıyor kizlar. biten çamaşır suyu kabini karton bile habire balkona atıyor üzerini de örtüyor cif ve su şişelerini bile. bunun gibi yüzlercesi. biktim artik kızlar sonra görümcelerime meryem herşeyi çöpe atıyor diyor. kizlar kim evinin şeylerini çöpe atar ama hiç birşey işime yaramıyor ki. kuru kalabalik hepsi . sokakda bulduğu küçük tuğla gibi taşları bile getiriyor balkona koyuyor ya aklınıza gelen herşey. kaç kere paspas bulup getirdi ben çöpe attim gizlice. kaynanam la birlik oturuyorum bu arada kizlar ayırma gibi sansim yok çünkü kp vefat etti. eşim de bırakmadı kaynanamı. bizimle yaşıyor . geçen gün hali yikatti bana da görümcelerime de. yıkamaya verelim dedik onlar güzel yıkamıyor falan gevezeleniyor ama kendi elini bile sürmüyor kizlar. sonra herkesin içinde halılar yeni yıkandı sarmycam falan dedi ama ben sardım çünkü eski halılar var kizlar çok çirkin taaaaa 50 sene önce ki halılar. bende yikananlari sardım napayım. şimdi de sürat yapıyor. zaten herşeye surat asiyor . kizlar ne yapayım akil verin ne dediysem degismedi esime de söyledim napayım hayatım annem böyle değiştiremem diyor. delirmek üzereyim

Sana mutluluklar meryemcik. Ben bir sorun göremedim.

Belki eskiciye satıyordur topladıklarını..
Ayrıca çok kaliteli halı yıkamacılar var tertemiz geliyor halılar.. bahane üretmiş ben olsam hayatta yıkamazdım isterse kavga çıksın senin kocan var o karışamaz eşine söyle tabi eşinde anacı değilse. istediği gibi surat yapsın görmezden gel gez toz hayatını yaşa oda çatlasın köşede oğlumun parasını yiyor diye.. birlikte yaşıyorsunuz diye herşeyinize karıştırmayın.

istifleme hastalığı başlamış olabilir mi kayinvalidenizde?? tlc ve lifetime channel da aynı bu şekilde gereksiz şeyleri evine toplayan insanların belgesel tarzı programları var. Tabii onlar çok çok ileri vakalar ama o programları açsanız evde belki görüp bunun ciddi bir hastalığa dönüşebileceğini fark eder.

anladım..
istifçi kaynanasından önce kocasını dert etmesi gerekiyor ama buradaki bütün konular gibi sorunun asıl kaynağını görememekten oluyor bunlar

Çok üzüldüm ya bi doktora falanmı götürseniz belki bu huyundan vazgeçmesi için bir çözüm vardır.

At gitsin ya birak nd yapaf yspsin balkinunuz coplukmu
Birdahada disardan topladigini getiremeyeceginide guzel bir dille amlatin
Istifci oldugu belli boyutu kucuk isede zamanla buyur ve eviniz cop ev olur
Bu arada disardan gelince ellerinide yikasin buyuk ihtimal copte karistira bilir
.Allah kolaylik versin

istifçi demek ki al hepsini toptan at çöpe daha da bir şey biriktirmek istiyorsan git bir depo tut kendine de,ya da o çamaşır suyu şişesine suyu koy al madem getirdin bunu kullanacaksın de şaka yaptım ikinciyi ciddiye alma

Isterse oturup ağlasın. Atin siz ne varsa. Resmen istifçi hem de en kötü cinsi, çöpçülerden. Gerekirse eşinizle konuşun bir psikologa götürün.

Bu da bir çeşit hastalık işte..
Sen gizliden gizliye atmaya devam et. Bırak surat assın, söylensin, dedikodunu yapsın.
Takma; gülüp geç.

Kayınvalidenizdeki toplama huyu bir tür hastalık olabilir. Kendisini çok düşünüyorsanız doktora götürmeyi teklif edin. Psikiyatriste falan.

Onun dışında, eğer siz onun evine geldiyseniz bu durumlara çok bir şey deme hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Kadın bu yaşa kadar böyle gelmiş, böyle de gider. Kendi evi, kendi kararı.

Ha o sizin yanınıza taşındıysa toplayın atın.

Balkon boyutunu da merak ettim. Dipsiz kuyu mübarek, her şey sığıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…