hic bisey yapmıyor ki öyle duruyor balkondaÜzüldüm adınıza , bırıktırdıgı seylerı ne yapıyor pekı ?
Sana mutluluklar meryemcik. Ben bir sorun göremedim.kizlar merhaba . aşırı derecede sinir doluyum. kaynanam hiç bir şeyi çöpe atmıyor kizlar. biten çamaşır suyu kabini karton bile habire balkona atıyor üzerini de örtüyor cif ve su şişelerini bile. bunun gibi yüzlercesi. biktim artik kızlar sonra görümcelerime meryem herşeyi çöpe atıyor diyor. kizlar kim evinin şeylerini çöpe atar ama hiç birşey işime yaramıyor ki. kuru kalabalik hepsi . sokakda bulduğu küçük tuğla gibi taşları bile getiriyor balkona koyuyor ya aklınıza gelen herşey. kaç kere paspas bulup getirdi ben çöpe attim gizlice. kaynanam la birlik oturuyorum bu arada kizlar ayırma gibi sansim yok çünkü kp vefat etti. eşim de bırakmadı kaynanamı. bizimle yaşıyor . geçen gün hali yikatti bana da görümcelerime de. yıkamaya verelim dedik onlar güzel yıkamıyor falan gevezeleniyor ama kendi elini bile sürmüyor kizlar. sonra herkesin içinde halılar yeni yıkandı sarmycam falan dedi ama ben sardım çünkü eski halılar var kizlar çok çirkin taaaaa 50 sene önce ki halılar. bende yikananlari sardım napayım. şimdi de sürat yapıyor. zaten herşeye surat asiyor . kizlar ne yapayım akil verin ne dediysem degismedi esime de söyledim napayım hayatım annem böyle değiştiremem diyor. delirmek üzereyim
Bi cinnet herseyı cozer bence , ne var ne yoksa at gıtsın begenmedıgın seylerde dahıl !hic bisey yapmıyor ki öyle duruyor balkonda
Sana mutluluklar meryemcik. Ben bir sorun göremedim.
Eski konuları okursanız kocası sokağa çıkmasına izin vermeyen arada şiddet uygulayan birisi vs. Yani şuan kaynanası tv falan izliyodur meryem de koltukta oturmuş ne konu açsam falan diye canı sıkılıp açmıştır bu konuyu.
anladım..Eski konuları okursanız kocası sokağa çıkmasına izin vermeyen arada şiddet uygulayan birisi vs. Yani şuan kaynanası tv falan izliyodur meryem de koltukta oturmuş ne konu açsam falan diye canı sıkılıp açmıştır bu konuyu.
Isterse oturup ağlasın. Atin siz ne varsa. Resmen istifçi hem de en kötü cinsi, çöpçülerden. Gerekirse eşinizle konuşun bir psikologa götürün.kizlar merhaba . aşırı derecede sinir doluyum. kaynanam hiç bir şeyi çöpe atmıyor kizlar. biten çamaşır suyu kabini karton bile habire balkona atıyor üzerini de örtüyor cif ve su şişelerini bile. bunun gibi yüzlercesi. biktim artik kızlar sonra görümcelerime meryem herşeyi çöpe atıyor diyor. kizlar kim evinin şeylerini çöpe atar ama hiç birşey işime yaramıyor ki. kuru kalabalik hepsi . sokakda bulduğu küçük tuğla gibi taşları bile getiriyor balkona koyuyor ya aklınıza gelen herşey. kaç kere paspas bulup getirdi ben çöpe attim gizlice. kaynanam la birlik oturuyorum bu arada kizlar ayırma gibi sansim yok çünkü kp vefat etti. eşim de bırakmadı kaynanamı. bizimle yaşıyor . geçen gün hali yikatti bana da görümcelerime de. yıkamaya verelim dedik onlar güzel yıkamıyor falan gevezeleniyor ama kendi elini bile sürmüyor kizlar. sonra herkesin içinde halılar yeni yıkandı sarmycam falan dedi ama ben sardım çünkü eski halılar var kizlar çok çirkin taaaaa 50 sene önce ki halılar. bende yikananlari sardım napayım. şimdi de sürat yapıyor. zaten herşeye surat asiyor . kizlar ne yapayım akil verin ne dediysem degismedi esime de söyledim napayım hayatım annem böyle değiştiremem diyor. delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?