hiç birşeyi çöpe atmayan kaynanam..

görümcelerine söyle annen cöp eve cevireck evi de atarım oradı benim evim de sizene de . surat assın

takmayın
kadın da çöp hastalığı var
ve sadece siz değil herkes farkındadır
bırakın çöpe atıyor herşeyi desin
kim ne derse desin, siz yapılması gerekeni yapın
mesela halıyı verin yıkamaya
ayrıca birlik oturuyorsunuz niye halılarınız eski
herşeyi baştan değiştirtseydiniz keşke
birlik oturmaya şimdi köyde ki kızlar bile kabul etmiyor

Ay nefret ederin evde boş eşya yığınından.
O evde yokken üçer beşer atın anlayıp olay çıkarmasın attınız diye..

Hepsini atmak çare olmaz. Boşuna kavga edersiniz çünkü bu bir hastalık kolay kolay bitmez..

Çöpe atmayın toplayip geri dönüşüme atın. Bu arada ev sizin ise sizin kurallarını önünde onun kuralları geçerli olur. Yani kim kimin evine taşındı. Kaynananizin evindeyseniz kendı odanız dışında pek söz sahibi olmanızı doğru bulmuyorum.

Bu psikolojik bir rahatsızlık biliyorsunuz değil mi? Bence eşinle konuş psikoloğa ikna et belki ilaç filan verir biraz olsun düzelir. Allah sabır versin inşallah işin çok zor.

bütün yorumlariniz için teşekkür ederim kizlar evet çok kizlar dedim özür dilerim kizlar hiç arkadaşım yok sanırım burda da hep bayanlar olduğunu için agzimdan öyle çıkıyor:) eşime söyledim bazen oda atıyor hatta gorumcelerm geliyor onlar da kızıyor anne napicaksin at çöpe gitsin diye. geçenler de banyonun lambası patladı değiştirdik hani o yuvarlak kapak oluyor ya onu çöpe attik gitti çöpten aldı anne bunu napicaksn dedm olsun kızım lazım olur dedi ya hayret ettim bende o evden çıkarken hemen çöpe attim anladı zaten gorumcelerm geldiğin de meryem herşeyi atıyor dedi. napayım anne vallahi hiç biri isime yaramıyor ki yarasa neden atayım dedim hep pis kuru kalabalik dedim sonra güldüler bende güldüm gorumcelerm de farknda aslinda ama anneleri diye ses etmiyorlar ama bildiklerini okuyorlar :) bu arada balkonun evet büyük kizlar kolidor gibi hemde uzun 20 adim falan vardır heralde yorum yapan arkadaslarima çok teşekkür ederim birde kaynanam rahatsız çok özür dilerim ama kanaması aşırı derece de çok. diyoruz doktora götürelim ona bile girmiyor düşünün yani psikologa mi gidecek

aynından bende de var. yaşlılar diye böyleler diye düşünüyorum.
onlara göre gerekli olsun olmasın atılan herşey yazık günah israf.
yapacak bişey yok maalesef..

E sen beğenmediğini at

Bşy dese de işe yaramıyordu dersin.

Nasılsa herşeye surat asıyormuş, getirdiklerini biriktiremeden atın çöpe. Suratını da dert etmeyin. İstifçilik hastalığı tedavisi çok zor bir hastalık gördüğüm kadarıyla. İlerlemesine izin vermeden yardım almasını sağlamak lazım.

Haklısın rendesi vardı şimdi arasak bulamayız okadar keskinli hemde incecik çıkartıyordu abim bu eski şeyde nolcak diye atmış rengi karamıştı ama küf yoktu zararsızdı aslında karanlığının şimdiki yeni rende görünüş süper ama hiç bir işe yaramıyor kocam üstelik yerde zaptediyor

atsanız da atmasanız da kayınvalıdenız surat yapan bırı zaten
atın gıtsın o evde o temızlık ısını yapan sızsınız duzenı saglayan sızsınız işi yapanın sozu gecer
atın
atmadan once resmını cekın bırıne sıkayet ederrse gosterırsınız
kayınvalıdem evı cop ev yapıyor temız bır ınsanım pıslıkte yasayamam deyıp resımı gosterın
susar

Belediyeye çöp ev diye ihbar et,kamyonu dayasınlar kapıya,bir daha toplamaz sanki:)

Şuan TRT belgeselde istifçilikle ilgili belgesel var. Bir izle derim

Ayni modelden bizde de vardi. Kocam atmaktan bikmisti. Boyle insanlar hic degismez. ALLAH sabr versin, sizi cooook iyi anliyorum

Bu bir hastalık canım kv Dr götürün tabii ikna edebilirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…