Tam da bunu yazacaktim.İstifçilik bünün adı
Bu psikolojik bir rahatsızlık biliyorsunuz değil mi? Bence eşinle konuş psikoloğa ikna et belki ilaç filan verir biraz olsun düzelir. Allah sabır versin inşallah işin çok zor.kizlar merhaba . aşırı derecede sinir doluyum. kaynanam hiç bir şeyi çöpe atmıyor kizlar. biten çamaşır suyu kabini karton bile habire balkona atıyor üzerini de örtüyor cif ve su şişelerini bile. bunun gibi yüzlercesi. biktim artik kızlar sonra görümcelerime meryem herşeyi çöpe atıyor diyor. kizlar kim evinin şeylerini çöpe atar ama hiç birşey işime yaramıyor ki. kuru kalabalik hepsi . sokakda bulduğu küçük tuğla gibi taşları bile getiriyor balkona koyuyor ya aklınıza gelen herşey. kaç kere paspas bulup getirdi ben çöpe attim gizlice. kaynanam la birlik oturuyorum bu arada kizlar ayırma gibi sansim yok çünkü kp vefat etti. eşim de bırakmadı kaynanamı. bizimle yaşıyor . geçen gün hali yikatti bana da görümcelerime de. yıkamaya verelim dedik onlar güzel yıkamıyor falan gevezeleniyor ama kendi elini bile sürmüyor kizlar. sonra herkesin içinde halılar yeni yıkandı sarmycam falan dedi ama ben sardım çünkü eski halılar var kizlar çok çirkin taaaaa 50 sene önce ki halılar. bende yikananlari sardım napayım. şimdi de sürat yapıyor. zaten herşeye surat asiyor . kizlar ne yapayım akil verin ne dediysem degismedi esime de söyledim napayım hayatım annem böyle değiştiremem diyor. delirmek üzereyim
Haklısın rendesi vardı şimdi arasak bulamayız okadar keskinli hemde incecik çıkartıyordu abim bu eski şeyde nolcak diye atmış rengi karamıştı ama küf yoktu zararsızdı aslında karanlığının şimdiki yeni rende görünüş süper ama hiç bir işe yaramıyor kocam üstelik yerde zaptediyorDüzgün kullanılmışsa neden kullanılmasın ki öyle şeyler ....Arkadaş burda plastik atıklardan bahsetmiş .
Benim annemin de 30 senelik tencere tava cezve kepçeleri falan var.Bu zamankilere taş çıkarır walla. Hatta 25 senelik bir tane tenceresini aldım 8 senedir ben kullanıyorum.Oyle şeylerin maddi değeri olmasa da manevi değeri oluyor .Ben çok seviyorum şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?