Eski konuları okursanız kocası sokağa çıkmasına izin vermeyen arada şiddet uygulayan birisi vs. Yani şuan kaynanası tv falan izliyodur meryem de koltukta oturmuş ne konu açsam falan diye canı sıkılıp açmıştır bu konuyu.
kv belli ki istifçi.. yalnız bazen bu istifleme huyu yakının kaybından sonra başlayabilir. kp vefattan sonra mı başladı, hep mi vardı bu durum? psikoloğa gidilmezse önünü alamazsınızkizlar merhaba . aşırı derecede sinir doluyum. kaynanam hiç bir şeyi çöpe atmıyor kizlar. biten çamaşır suyu kabini karton bile habire balkona atıyor üzerini de örtüyor cif ve su şişelerini bile. bunun gibi yüzlercesi. biktim artik kızlar sonra görümcelerime meryem herşeyi çöpe atıyor diyor. kizlar kim evinin şeylerini çöpe atar ama hiç birşey işime yaramıyor ki. kuru kalabalik hepsi . sokakda bulduğu küçük tuğla gibi taşları bile getiriyor balkona koyuyor ya aklınıza gelen herşey. kaç kere paspas bulup getirdi ben çöpe attim gizlice. kaynanam la birlik oturuyorum bu arada kizlar ayırma gibi sansim yok çünkü kp vefat etti. eşim de bırakmadı kaynanamı. bizimle yaşıyor . geçen gün hali yikatti bana da görümcelerime de. yıkamaya verelim dedik onlar güzel yıkamıyor falan gevezeleniyor ama kendi elini bile sürmüyor kizlar. sonra herkesin içinde halılar yeni yıkandı sarmycam falan dedi ama ben sardım çünkü eski halılar var kizlar çok çirkin taaaaa 50 sene önce ki halılar. bende yikananlari sardım napayım. şimdi de sürat yapıyor. zaten herşeye surat asiyor . kizlar ne yapayım akil verin ne dediysem degismedi esime de söyledim napayım hayatım annem böyle değiştiremem diyor. delirmek üzereyim
Aynı benim kv. Evimiz ayrı ama ben ev düzerken eşimin bekarlığından kalan alüminyum çatalları bile getirdi çöpe attım o görmeden çöpten geri aldı kaşıklığa koydu :). O gidince yine attım tabii. Senin durum bayağı zor kv söz dinlemiyor bu konuda aynı evde yaşamak tahammülsüzlük sebebi.kizlar merhaba . aşırı derecede sinir doluyum. kaynanam hiç bir şeyi çöpe atmıyor kizlar. biten çamaşır suyu kabini karton bile habire balkona atıyor üzerini de örtüyor cif ve su şişelerini bile. bunun gibi yüzlercesi. biktim artik kızlar sonra görümcelerime meryem herşeyi çöpe atıyor diyor. kizlar kim evinin şeylerini çöpe atar ama hiç birşey işime yaramıyor ki. kuru kalabalik hepsi . sokakda bulduğu küçük tuğla gibi taşları bile getiriyor balkona koyuyor ya aklınıza gelen herşey. kaç kere paspas bulup getirdi ben çöpe attim gizlice. kaynanam la birlik oturuyorum bu arada kizlar ayırma gibi sansim yok çünkü kp vefat etti. eşim de bırakmadı kaynanamı. bizimle yaşıyor . geçen gün hali yikatti bana da görümcelerime de. yıkamaya verelim dedik onlar güzel yıkamıyor falan gevezeleniyor ama kendi elini bile sürmüyor kizlar. sonra herkesin içinde halılar yeni yıkandı sarmycam falan dedi ama ben sardım çünkü eski halılar var kizlar çok çirkin taaaaa 50 sene önce ki halılar. bende yikananlari sardım napayım. şimdi de sürat yapıyor. zaten herşeye surat asiyor . kizlar ne yapayım akil verin ne dediysem degismedi esime de söyledim napayım hayatım annem böyle değiştiremem diyor. delirmek üzereyim
aynisi yav benim kaynanam da kırık bıçağı almış eve getirmişti çöpe attim almış yıkamış yerine koymuştu bende aldım disar da ki çok kutusuna attım:)))Aynı benim kv. Evimiz ayrı ama ben ev düzerken eşimin bekarlığından kalan alüminyum çatalları bile getirdi çöpe attım o görmeden çöpten geri aldı kaşıklığa koydu :). O gidince yine attım tabii. Senin durum bayağı zor kv söz dinlemiyor bu konuda aynı evde yaşamak tahammülsüzlük sebebi.
onlar alışmış sanırım ama benden yanalar onlar da kaynanam evde yokken çöpe atıyorlar:)Baya istifci kv o zaman, eşinize görümcelerinize de tuhaf gelmiyor mu bu durum insan bir tedavi ettirir psikologa götürür bir şey yapar yani. Siz atın tabi istediği kadar surat yapsın ne demek dışarıdan bulduklarını eve getiriyor mikrop yuvası olur o ev öyle
aynen hastalık gibi birseyBence kadın psikolojik olarak destek almalı. Hem eşini kaybetmiş. Sinir bozucu bir durum sizi de anlıyorum ama sizde normal olmadığının farkındasınız.
sanırım benimde psikoloji mi bozdu :) yolda çöp kocasının yanına bırakılan şeyi düşünüyorum acaba birşeyime yarar mi diye sonra kızıyorum kendime:))Bence psikoloğa götürün her şeyi biriktirmek ve onları atamamak bir rahatsızlik. Bu tarz kişilerin ilerleyen yıllarda evleri "çöp ev" oluyor. Esyalarla arasında bir bag kuruyor bile olabilir bilmiyorum ama böyle çok insan var ve bence psikoloğa görünmesi iyi olur
etmiyor gerçi bizde teklifte bulunmadık psokolojik olduğunu bilmiyordun kendi de gitmez zaten evet takıntılıİstifçilik yapıyor sanırım. Bir nevi takıntı. Yadırgamayın belki de hasta olduğu için yapıyordur. Bir psikiyatra götürmelisiniz ama kabul etmeyecektir durumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?