hiç birşeyi çöpe atmayan kaynanam..

İstifçilik yapıyor sanırım. Bir nevi takıntı. Yadırgamayın belki de hasta olduğu için yapıyordur. Bir psikiyatra götürmelisiniz ama kabul etmeyecektir durumunu.

Bence kadın psikolojik olarak destek almalı. Hem eşini kaybetmiş. Sinir bozucu bir durum sizi de anlıyorum ama sizde normal olmadığının farkındasınız.

Eski konular üzerinden bu şekilde yorum yapmak doğru değil. Şuan açılan konu çok farklı.

Görümcelerin biriktirdiği şeylere bisey demiyor mu? Onlar derse belki attirir

Bence psikoloğa götürün her şeyi biriktirmek ve onları atamamak bir rahatsızlik. Bu tarz kişilerin ilerleyen yıllarda evleri "çöp ev" oluyor. Esyalarla arasında bir bag kuruyor bile olabilir bilmiyorum ama böyle çok insan var ve bence psikoloğa görünmesi iyi olur

Baya istifci kv o zaman, eşinize görümcelerinize de tuhaf gelmiyor mu bu durum insan bir tedavi ettirir psikologa götürür bir şey yapar yani. Siz atın tabi istediği kadar surat yapsın ne demek dışarıdan bulduklarını eve getiriyor mikrop yuvası olur o ev öyle

kv belli ki istifçi.. yalnız bazen bu istifleme huyu yakının kaybından sonra başlayabilir. kp vefattan sonra mı başladı, hep mi vardı bu durum? psikoloğa gidilmezse önünü alamazsınız

Balkona bir dolap yaptırın.
Sığdırabildiğini saklasın.
Evin geri kalanı için, siz çaktırmadan atın :)
Dolabın derinliklerinden bir zaman sonra haberleri bile olmuyor...

Aynı benim kv. Evimiz ayrı ama ben ev düzerken eşimin bekarlığından kalan alüminyum çatalları bile getirdi çöpe attım o görmeden çöpten geri aldı kaşıklığa koydu :). O gidince yine attım tabii. Senin durum bayağı zor kv söz dinlemiyor bu konuda aynı evde yaşamak tahammülsüzlük sebebi.

aynisi yav benim kaynanam da kırık bıçağı almış eve getirmişti çöpe attim almış yıkamış yerine koymuştu bende aldım disar da ki çok kutusuna attım:)))

onlar alışmış sanırım ama benden yanalar onlar da kaynanam evde yokken çöpe atıyorlar:)

sanırım benim
sanırım benimde psikoloji mi bozdu :) yolda çöp kocasının yanına bırakılan şeyi düşünüyorum acaba birşeyime yarar mi diye sonra kızıyorum kendime:))

İstifçilik yapıyor sanırım. Bir nevi takıntı. Yadırgamayın belki de hasta olduğu için yapıyordur. Bir psikiyatra götürmelisiniz ama kabul etmeyecektir durumunu.
etmiyor gerçi bizde teklifte bulunmadık psokolojik olduğunu bilmiyordun kendi de gitmez zaten evet takıntılı

Allah yardımcın olsun. Kesin ve net bir dille konuş, bana sokaktan bulduğun şeyleri getirme de. Bir şey bittiğinde de kabını sen at hemencik. Balkona bi şeyler getirdiğindeyse eşin alsın atsın onları, azıcık taşın altına elini koysun o da, madem ki annesini değiştiremezmiş.

İstifci....
Degismez. Ömrünün sonu gelinceye kadar cekeceksiniz.

O evin işini siz yapıyorsanız hepsini atın. Beğenmiyorsa kendi yapsın veya ayrı eve çıkın.

Ne kadardır berabersiniz bilmiyorum ama vazgecme at gitsin bi süre sonra alışır:))))
Bende hiç tahammul edemem kalabalık eşyaya ihtiyac olmadığı halde duran ıvır zıvıra.
Benimde adım çıkmış herşeyi atıyo diye o yüzden bana bişey vereceği zaman ya atma der yada onla bişey göndermez:)))

Kac kere kizlar dedin sayamadim :)
Kv adı ne yaparsan yap surat asicaktir.
Gizlice herseyi at.
O getirsin sen at, baktiki basa cikamicak getirmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…