Neden beklenti çıtasını yükseltiyorsunuz ki?
Bundan sonra sizden bir şey istendiğinde "Anne benimkiler iyi olmuyor malum, nimete yazık olmasın. Siz yapın da herkes ağız tadıyla yesin" deyip geçin kenara.
Nasıl olsa hiçbir şekilde yaranamayacaksınız belli.
neden yaptırdıklarınızı beğendirmeye çalışıyorsunuz ki nasıl bir psikolojiyle yetiştiriliyor insanlar anlamıyorum... varsın beğenmesin onun karnını sen mi doyuracaksın.. hırs yapacak bir şey yok bazı şeyler elinden geldiği kadardır... beğenmiyorsa yemiyecek yedikten sonra orası eksik burası fazla diyenin ağzına kepçeyle vururum ben...
Bizimki de yiyo ama eline sağlık demiyor :)
Sende ona gönderme madem.
baba ye deseydin derrmişim yok tabi içinden de :)
hazır al ev yapımı börek fln satan yerler var hazır ordan al beğenirse ben yaptım de beğenmezse hazır zaten de :)
benim kvdem de beğenmez güya ama hepsınıde hüpletir tabakta gram artık kalmaz beğenemeyen adam yemez yani
Fazla samimiyet iyi değil eve yemek göndermek falan ne buldumcuk olmuş gibi, taş yerinde ağırdır kız evi naz evi anne anne diye gezeleyip durma
tipik kıskanç kayınvalide işte. oğlu beğeniyorsa hiç takma elimden gelen budur de boşver salla gitsin dert ettiğine değmez...ilkte amacım begendirmek değildi ama baktım begenmiyo acaba yapmıyo muyum dye düşünmeye basladım ve sürekli denemeye basladım
babamda hep der annenin elinin lezzetiyle aynı senin elin güzel yapıyosun diye sonradan farkettim sorun ondaymış
allah yardımcın olsun canımbnmkide bırakmaz hiç ne varsa yer. bi kere farketmedim tabagında tatlısı kalmış tabagı almışım kalabalıkta bilincli yapmamıştım
giderken söylenmiş btmemişti daha aldı önümden yiyemedim diye
Yapamayadabilirsin hayattaki tek beceri alanın iyi yemek yapmak olmasın, olduğu kadar hepi topu karın doyacak kasma kendini eline sağlık bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?