hiç bişey beğenmeyen kv

Bir dahakine "sen yap da yiyelim şekerim" de.
Ya da "Allahtan x bayılıyor yemeklerine gerisi mühim değil" de.

Ama ne olursa olsun beğendirme psikolojisine girme.

bende öyle düşünüyorum
hatta yemek konusu acılınca ben sana öğretirim diyo amaan anne oğlun biliyo o yemek yapar ben temizlik yaparım hayat müşterek diyorum

Aynen de bunları,çıtayı Allahuekber dağlarına çıkarmanın alemi yok, ağzınla kuş tutsan amuda kalksan güneşi batıdan doğdursan bile insanların önyargilarini yıkamazsın

Sen beğendirmeye çalıştıkça o kendini karar mercii sanacak benden onay bekliyor tribine girecek

onay beklemek değilde bütün aile varken insanların yanında söylemesi üzücü oluyo yoksa tabikide nişanlım begensin yeter en cok o yiyecek sonucta

Beğenmesin ,eşiniz sevdikten sonra sıkıntı yok
AÇ olan acıkan yer :)

Aman boşver ne yoruyorsun kendini nişanlım beğendiyse problem olmaz unutma meyve veren ağaç taşlanır beğenmiyorsa kv iyisini sen yaparsın biz yeriz de

Aman boşver ne yoruyorsun kendini nişanlım beğendiyse problem olmaz unutma meyve veren ağaç taşlanır beğenmiyorsa kv iyisini sen yaparsın biz yeriz de

kendisi kolay kolay yemek yapmaz
daha pogca börek yememişimdir elinden

Dikkat dikkat kaynana algı yaratmaya çalışıyor yemeklerine kötü diyecek sonunda sende etrafindakilerde nisanlinda buna inanacak hiç aldırış etme ben yedim gayet güzel nisanlimda beğendi der geçer gidersin

Tanıdığım biri geldi aklıma. Ne ikram ettiysek güzel olmuş amaaa.... diye biten cümleler kurardı hep. Biz o öyle deyince gülmeye başlıyorduk hep

Benimki nimete b....Ka bakar gibi bakıyor önce ağzını burnunu eğe rek yiyor boşver takma değiştiremezsin kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…