beğenmiyosa yemesin neyine hırs yaptınız ki.
En guzel cevap bence :)bende öyle düşünüyorum
hatta yemek konusu acılınca ben sana öğretirim diyo amaan anne oğlun biliyo o yemek yapar ben temizlik yaparım hayat müşterek diyorum
bende öyle düşünüyorum
hatta yemek konusu acılınca ben sana öğretirim diyo amaan anne oğlun biliyo o yemek yapar ben temizlik yaparım hayat müşterek diyorum
Aynen de bunları,çıtayı Allahuekber dağlarına çıkarmanın alemi yok, ağzınla kuş tutsan amuda kalksan güneşi batıdan doğdursan bile insanların önyargilarini yıkamazsın
Sen beğendirmeye çalıştıkça o kendini karar mercii sanacak benden onay bekliyor tribine girecek
günaydın kızlar,
benim nişanlımın annesi bize her geldiğinde bişeyler yapıyorum ikram amaclı ama sürekli bi bahane
pilav yaptım bulyon geldi ağzıma, kısır yaptım olmamış corba yaptım suyu az olmuş vs vs
geçen nişanlıma börek yapmıştım ona da gönderdim yanına gittiğimde nasıl olmuş anne dedim hamuru kalın olmus dedi
Annemde artık dalga geçiyo yemeklerime bahane buluyo sürekliaslında elimin lezzetide iyidir herkes begenir, nişanlım bayılıyo yaptıgım yemeklere sürekli bişeyler istiyo ama annesine begendiremiyorum kendimi hırs yaptım resmen evde bütün yemekleri ben yapıyorum.
Aman boşver ne yoruyorsun kendini nişanlım beğendiyse problem olmaz unutma meyve veren ağaç taşlanır beğenmiyorsa kv iyisini sen yaparsın biz yeriz degünaydın kızlar,
benim nişanlımın annesi bize her geldiğinde bişeyler yapıyorum ikram amaclı ama sürekli bi bahane
pilav yaptım bulyon geldi ağzıma, kısır yaptım olmamış corba yaptım suyu az olmuş vs vs
geçen nişanlıma börek yapmıştım ona da gönderdim yanına gittiğimde nasıl olmuş anne dedim hamuru kalın olmus dedi
Annemde artık dalga geçiyo yemeklerime bahane buluyo sürekliaslında elimin lezzetide iyidir herkes begenir, nişanlım bayılıyo yaptıgım yemeklere sürekli bişeyler istiyo ama annesine begendiremiyorum kendimi hırs yaptım resmen evde bütün yemekleri ben yapıyorum.
Neden sorarsın ki nasıl olmuş diye
Aman boşver ne yoruyorsun kendini nişanlım beğendiyse problem olmaz unutma meyve veren ağaç taşlanır beğenmiyorsa kv iyisini sen yaparsın biz yeriz de
Öyledir zaten hem yapmazlar hem yapanı beğenmezler bari sus nimete saygılı ol dimi amakendisi kolay kolay yemek yapmaz
daha pogca börek yememişimdir elinden
asla sormam yemeklerim süper değildir. Bikaç kez oğlum bunu böyle yemez içmez dedi. O zaman siz yapın getirin oğlunuz aç kalmasın dedim gülerek.ah işte..
Niye beğendirtmeye çalışıyorsun ki salla beğenmezse beğenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?