Dikkat dikkat kaynana algı yaratmaya çalışıyor yemeklerine kötü diyecek sonunda sende etrafindakilerde nisanlinda buna inanacak hiç aldırış etme ben yedim gayet güzel nisanlimda beğendi der geçer gidersin
benim kayınvalidemde yapmıştı oğlum onu yemez bunu yemez diye yemediği bütün yemekleri yedirdim oğluna duyunca şok oldu. meğer kendi yemediği sevmediği için yapıp yedirmezmiş çocuklarına tatlarını bile bilmiyormuş eşim enginarın kerevizin brokolinin...asla sormam yemeklerim süper değildir. Bikaç kez oğlum bunu böyle yemez içmez dedi. O zaman siz yapın getirin oğlunuz aç kalmasın dedim gülerek.
Bak daha nişanlısın. Nişanlıyken bendd senin gibiydim. Tavsiye şimdiden yüz verme sakın
benim kayınvalidemde yapmıştı oğlum onu yemez bunu yemez diye yemediği bütün yemekleri yedirdim oğluna duyunca şok oldu. meğer kendi yemediği sevmediği için yapıp yedirmezmiş çocuklarına tatlarını bile bilmiyormuş eşim enginarın kerevizin brokolinin...
günaydın kızlar,
benim nişanlımın annesi bize her geldiğinde bişeyler yapıyorum ikram amaclı ama sürekli bi bahane
pilav yaptım bulyon geldi ağzıma, kısır yaptım olmamış corba yaptım suyu az olmuş vs vs
geçen nişanlıma börek yapmıştım ona da gönderdim yanına gittiğimde nasıl olmuş anne dedim hamuru kalın olmus dedi
Annemde artık dalga geçiyo yemeklerime bahane buluyo sürekliaslında elimin lezzetide iyidir herkes begenir, nişanlım bayılıyo yaptıgım yemeklere sürekli bişeyler istiyo ama annesine begendiremiyorum kendimi hırs yaptım resmen evde bütün yemekleri ben yapıyorum.
Kv seni kıskandığı açık seçik belli oğlu beğendiği için özellikle yapıyor sen kendini işte böylede kötü hissetmen için sen hiçbirşey sormada kv iyi kötümü cevabı zaten belli olumsuz boşver salla gitsin sonuçta sen kendini biliyorsun o yeter
baba ye deseydin derrmişim yok tabi içinden de :)
hazır al ev yapımı börek fln satan yerler var hazır ordan al beğenirse ben yaptım de beğenmezse hazır zaten de :)
benim kvdem de beğenmez güya ama hepsınıde hüpletir tabakta gram artık kalmaz beğenemeyen adam yemez yani
Ben 3 yıldır evliyim bunların kaç katını yaşadım artık yemeğe filan çağırmıyorum en son sütlaç kafa yarar demişti çünkü :) kahvaltıya kusur bulamaz diye düşünmüştüm ama oraya da kendi akrabalarını toplayıp getirdi :)
Amaaannn kaynanalara kendimizi beğendirmek zorunda değiliz esas onlar bize yaranmak için çabalasınlar ki böyle davranarak değerlerini düşürüyorlar yerleri daralıyor
Tabikide kimse istemez kıskanç fesat kv ama ileride anlayacaksın koskoca kadın daha utanmadan neler yapabiliyor dilerim sen haklı çıkarsında kv kıskanç çıkmaz mutluluklar dilerimKoskoca kadın beni niye kıskansın ki yemek konusunda tabiki benden iyi olcak. ama dediğim gibi insan içinde bahane bulması kötü oluyo
Boşuna uğraşma. ağzınla kuş tutsan tutamadı kiii dicek tipte demek kigünaydın kızlar,
benim nişanlımın annesi bize her geldiğinde bişeyler yapıyorum ikram amaclı ama sürekli bi bahane
pilav yaptım bulyon geldi ağzıma, kısır yaptım olmamış corba yaptım suyu az olmuş vs vs
geçen nişanlıma börek yapmıştım ona da gönderdim yanına gittiğimde nasıl olmuş anne dedim hamuru kalın olmus dedi
Annemde artık dalga geçiyo yemeklerime bahane buluyo sürekliaslında elimin lezzetide iyidir herkes begenir, nişanlım bayılıyo yaptıgım yemeklere sürekli bişeyler istiyo ama annesine begendiremiyorum kendimi hırs yaptım resmen evde bütün yemekleri ben yapıyorum.
ay o begense ne begenmese ne... senin onay bekler gibi sorman hata. nisanlina sor sengünaydın kızlar,
Anlamaz onu da. Benim kız yeni doğduğunda bilindik bir mağazadan alışveriş yapiyorduk, bana diyor ki "altını bir beden büyük al, bez payı birak" koskoca firma bez payını düşünemiyor, bir sen akıllısın, o hesap yani.Kendini neden kanıtlama çabasına giriyorsun ki?
Nişanlın beğeniyormuş işte onunla yaşayacaksın sonuçta.
Beğenmedim dediğinde "valla x bayıla bayıla yiyor zaten o yesin diye yapıyorum" de hani sana yapmıyorum yorum mu istedik babında
Hatta gıcıklık olsun diye lezzetine güvendiğin bir yerden tatlı al veya sarma al size geldiğinde yesin eleştirsin nasılsa beğenmeyecek "hımm beğenmediniz mi tamam ben bunu aldığım yere bildiririm kayınvalidem beğenmedi düzgün yapın derim" dersinböyle kalır
Bence baş edilebilirAnlamaz onu da. Benim kız yeni doğduğunda bilindik bir mağazadan alışveriş yapiyorduk, bana diyor ki "altını bir beden büyük al, bez payı birak" koskoca firma bez payını düşünemiyor, bir sen akıllısın, o hesap yani.
Diyeceğim o ki, bir kaynana yeter ki boş kafali olsun, yeter ki istesin, saçmalamaya her zaman hazırdır ve diyecek bir cevabı hep vardır
Ne güzel hırsınız kayınvalidenize yaramıştır, hizmetcisi olmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?