hiç bişey beğenmeyen kv

Dikkat dikkat kaynana algı yaratmaya çalışıyor yemeklerine kötü diyecek sonunda sende etrafindakilerde nisanlinda buna inanacak hiç aldırış etme ben yedim gayet güzel nisanlimda beğendi der geçer gidersin

haklı olabilirsin. etkilemeye calısıyo belkide

Begenmeyebilir takmayın ,beğensin diye de uğraşmayın.ama gorgusuz bir tipmis.insan birinin yaptığı birşeye kusur bulur mu,nezaketen de olsa eline sağlık der.siz de bosverin bu kadar onemsemeyin

benim kayınvalidemde yapmıştı oğlum onu yemez bunu yemez diye yemediği bütün yemekleri yedirdim oğluna duyunca şok oldu. meğer kendi yemediği sevmediği için yapıp yedirmezmiş çocuklarına tatlarını bile bilmiyormuş eşim enginarın kerevizin brokolinin...

bende nişanlımın sevmediği şeyleri denettim yedirdim

Kv seni kıskandığı açık seçik belli oğlu beğendiği için özellikle yapıyor sen kendini işte böylede kötü hissetmen için sen hiçbirşey sormada kv iyi kötümü cevabı zaten belli olumsuz boşver salla gitsin sonuçta sen kendini biliyorsun o yeter

Koskoca kadın beni niye kıskansın ki yemek konusunda tabiki benden iyi olcak. ama dediğim gibi insan içinde bahane bulması kötü oluyo

Ben 3 yıldır evliyim bunların kaç katını yaşadım artık yemeğe filan çağırmıyorum en son sütlaç kafa yarar demişti çünkü :) kahvaltıya kusur bulamaz diye düşünmüştüm ama oraya da kendi akrabalarını toplayıp getirdi :)
Amaaannn kaynanalara kendimizi beğendirmek zorunda değiliz esas onlar bize yaranmak için çabalasınlar ki böyle davranarak değerlerini düşürüyorlar yerleri daralıyor

Baba ye???
Hiç güleceğim yoktu inanın ki. Memleket Sivas galiba.

aynen öyle daha hiç eline saglık duymamışımdır.
annem bnm kızım mutfaga girmez hazır olur hersey o geldiğinde diyodu kv de evlenince o yapcak ama diyodu o zamanlarda aynı ev konusu vardı begenmiyo ama yemekleri bana yaptırmayı planlıyomuş

Koskoca kadın beni niye kıskansın ki yemek konusunda tabiki benden iyi olcak. ama dediğim gibi insan içinde bahane bulması kötü oluyo
Tabikide kimse istemez kıskanç fesat kv ama ileride anlayacaksın koskoca kadın daha utanmadan neler yapabiliyor dilerim sen haklı çıkarsında kv kıskanç çıkmaz mutluluklar dilerim

Boşuna uğraşma. ağzınla kuş tutsan tutamadı kiii dicek tipte demek ki

ay o begense ne begenmese ne... senin onay bekler gibi sorman hata. nisanlina sor sen

Burda bana garip gelen tek şey sizin hırs yapmanız. Sanki isvereniniz de kendinizi ömür boyu onun beğenisine mahkum etmiş bir köle tavrı içindesiniz. İyi misiniz?

Aman bırak benimki de aynı. Ben de hiç paralamıyorum kendimi valla tın.

Kendini neden kanıtlama çabasına giriyorsun ki?
Nişanlın beğeniyormuş işte onunla yaşayacaksın sonuçta.
Beğenmedim dediğinde "valla x bayıla bayıla yiyor zaten o yesin diye yapıyorum" de hani sana yapmıyorum yorum mu istedik babında
Hatta gıcıklık olsun diye lezzetine güvendiğin bir yerden tatlı al veya sarma al size geldiğinde yesin eleştirsin nasılsa beğenmeyecek "hımm beğenmediniz mi tamam ben bunu aldığım yere bildiririm kayınvalidem beğenmedi düzgün yapın derim" dersin böyle kalır

Anlamaz onu da. Benim kız yeni doğduğunda bilindik bir mağazadan alışveriş yapiyorduk, bana diyor ki "altını bir beden büyük al, bez payı birak" koskoca firma bez payını düşünemiyor, bir sen akıllısın, o hesap yani.
Diyeceğim o ki, bir kaynana yeter ki boş kafali olsun, yeter ki istesin, saçmalamaya her zaman hazırdır ve diyecek bir cevabı hep vardır

Bence baş edilebilir
Mesela senin örneğinden, bir beden büyük al dediğinde " zaten firmalar öyle yapıyor" veya "ayy bir biz akıllıyız zaten firmalar düşünememiştir bunu" denebilir. Ya da hee haklısın deyip yine kendi bildiğini alabilirsin anlar ilerde ne dese de senin kendi bildiğini okuyacağını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…