23 yılda taş olsa alışır. alışmak için bişey yaptığınıza emin misiniz?
Hayır öyle değil yaptıklarımdan sonuç alamıyorum23 yıl olmuş, dile kolay.. Zorla sevilmez, hayran olunmaz ama illa ki alışılır.
Alışmak istemiyor olabilir misiniz?
Sosyal biriyim kurslara gittim estetisyenlik üzerine eğitim aldım farklı alanlarda dönem dönem çalıştım da..Ama bazı şeylerin eksikliğini kapatmaya yetmiyor malesef
Ilk basta alışmayınca sonradan alismak zor olur 23 yil orda belli bir ortam yapmis olman lazım aslinda kuzenim de evlendi gitti 14 yil dir orda oda alismadi sac kesimi icin bile turkiyeye gelmeyi bekliyor kuzenim icine karanlıktır oyle sosyal bir ortam bulamadi tanıdiklari oldugu halde... allah yardimcin olsun he diyince de cikip gelinmiyir ki gurbetten
kapanmıyorsa onlarla yaşamayı öğrenin yani. hayatı zindan etmenin anlamı yok. bir değil iki değil, 23 yıldan bahsediyoruz.
Kesin dönüş gibi bı fikriniz varmı peki?
Anlıyorum cokzor.kesin dönüş yapan tanıdıklarim var kolay olmuyor gerçekten ama çok mutlular şuan.Bana kalsa bugün dönerim ama eşimin işi çocukların okulu düzeni bunlar var yukarda ki arkadaşın yazdığı gibi ha deyince dönülmüyor..
23 yıl sonra Türkiye'de yaşadığım dostlukları hatırlamamın imkanı olur muydu bilmiyorum
Kendi ailenizi kurmuşsunuz artık, daha hala ne ailesi arıyorsunuz ki dip dibe olmak için
Bilemem ben anlamıyorum, mutsuzsanız mutlu olduğunuz yere gitmeye çalışın madem. Bir kez geliyoruz hayata.
Anlıyorum cokzor.kesin dönüş yapan tanıdıklarim var kolay olmuyor gerçekten ama çok mutlular şuan.
Oradaki dostluk kavramından bahsedermisiniz gerçekten benimde kuzenlerim var ama dostluk kavramından. Benim algıladığım gibi değil.onlar çok çabuk hayır diyorlar ve daha az fedakarlık ve çok bencil buldum bazı yönlerini.ben merkezliler.bide fazla ketum lar.sizin tecrubeniz nedir?Belki bir kızım olsaydı daha farklı olurdu ☺
3 erkek evde çok daha zor..Mesele sadece aile değil evet ailemi kurdum ama moralim bozukken annemle alışverişe gitsem kuzenlerimle kahve içsem veya atıyorum sinemaya gitsem bence bu kadar birikmezdi içimde..Dostluk kavramı burada çok farklı bu ülkenin kültürüyle büyüyünce duygusal değil yüzeysel bakıyorlar bizim önemsediğimiz gibi önemsenmiyoruz
Oradaki dostluk kavramından bahsedermisiniz gerçekten benimde kuzenlerim var ama dostluk kavramından. Benim algıladığım gibi değil.onlar çok çabuk hayır diyorlar ve daha az fedakarlık ve çok bencil buldum bazı yönlerini.ben merkezliler.bide fazla ketum lar.sizin tecrubeniz nedir?
ben seni cok iyi anlıyorum bende 23 değil 53 de olsa İLLE DE VATANIM der özlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?