Hiç Böyle olmamıştım delirecem

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Offf insan baharat attı diye yemeğe kaşınır mı ya karabiber yediğim gün kıpkırmızı oluyorum doktor yeme dedi sağlığım diyorum yemeyim yemiyorum ama bazen unutuyorum offf uyuz oldum resmen yaaa

Alerji olduğunu sanmıyorum sadece karabiberde oluyor aile hekimi sadece yeme dedi şimdi netten bakıyorum neden olur diye ama kesin bi bilgi alamadım deli olacam kaşıntıdan

ya olur oyle benım enıstem de patlıcan cok sever ama ne zaman yese heryerınde kırmızı bısıler cıkar..sebebı de yok..klasık adı alerjı..
tek derdın bu olsun valla en azından saçma salak değil :))

Ya nasıl olur :-( şimdi ye kadar hiçbirşey yoktu korkuyorum böbrek felan diyo nette sayfayı okuyamadım korkudan en kısa zamanda bir doktora görünmem lazım acaba hangi bölüme gitmem lazım

Alerji olduğunu sanmıyorum sadece karabiberde oluyor aile hekimi sadece yeme dedi şimdi netten bakıyorum neden olur diye ama kesin bi bilgi alamadım deli olacam kaşıntıdan

Eğer karabiber yediğinizde kızarıklık, kaşıntı, yüzde şişme gibi şikayetleriniz oluyorsa karabibere karşı alerjiniz var demektir. Alerji sebebiyle defalarca acillik olmuş biri olarak bunu söyleyebilirim. Yüzlerce alerjen madde var ve karabiberde bunlardan biri.
İmkanınız varsa alerji testi yaptırın derim. Sonrasında gerekli görülürse ilaç verilebilir.

evet bı doktora görün test yaptır için rahat etsın önce

+doktor bey sabah kalkınca bacağım ağrıyor
-öğlen kalk o zaman

trolüne dönmüş sizin olay... neymiş, neyin nesiymiş bi açıklaması yokmuymuş :KK14:

+doktor bey karabiber yiyince kaşınıyorum
-yeme o zaman

Benim babam da turunçgil yerken terliyor :KK57:

Bir de saçları da yok başlıyor tepeden şıpır şıpır gel de gülmeden dur karşısında :KK70::KK70::KK70:

Şişme yok sadece kaşıntı ve kaşıntıya bağlı kızarıklık önce alerjik diye düşündüm ama sonra ben geçen yıl 3 ünite kan aldım ya endişe ediyor um acaba kan verenler de bir rahatsızlık mı vardı da ortaya çıktı öyle bile olsa niye bir sene sonra olsun ki aklıma bir sürü soru işareti geliyor

Gelde gülme ya şu benim kaşıntıya bir çözüm bulunsa iyi keşke alerji olsa da sadece yemesem altından başka birşey çıkacak diye korkuyorum

Gelde gülme ya şu benim kaşıntıya bir çözüm bulunsa iyi keşke alerji olsa da sadece yemesem altından başka birşey çıkacak diye korkuyorum

yok yok cıkmıcak bak dedı dersın

Şişme yok sadece kaşıntı ve kaşıntıya bağlı kızarıklık önce alerjik diye düşündüm ama sonra ben geçen yıl 3 ünite kan aldım ya endişe ediyor um acaba kan verenler de bir rahatsızlık mı vardı da ortaya çıktı öyle bile olsa niye bir sene sonra olsun ki aklıma bir sürü soru işareti geliyor

Sizinki karabiber yiyince oluşan bir şey. Kan transferi ile hastalık geçse bile kan transferi ile geçen hastalıklarda 1 yıl kuluçka süresi olmaz ve öyle bir şey olsa sürekli belirtileri yaşarsınız.
Googledan araştırıp kendinizi korkutmayın. Karabiber yiyince oluşan kızarıklıkla böbrek ne alaka? Büyük ihtimal alerjiniz var. Göğüs hastalıkları bölümüne gidin orda alerji testi yapıyorlar. İçiniz rahatlar.

Yediğim gün akşam 9dan sonra başlıyor bide deli olacam sanki randevu vermişim gibi saatini de geciktirmiyor

boşver kız yemıyıver o kadar aramam karabıberı ben..pul bıbercıyım ben sen de kırmızı bıber ye..karabıber neye koyulur kı anca pilava ete..onun yerıne kımyon falan koy

Back
X