- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Herkese tekrardan merhaba burda birçok konu açtım gerek aile için eğitim vs problemlerimden dolayı.Bugün danışmak istediğim konu ise sosyal problemim orta okul ve lise yıllarım çok sıkıntılı geçti çok içine kapanık ezik bir tiptim akran zorbalığını sonuna kadar yaşadım dalga geçilme fiziksel psikolojik şiddet hepsini yaşadım arkadaş çevrem vs hiç olmadı karşı cinslede hala konuşmayı bilmem.Şimdi biraz daha iyiyim biraz daha güveniyorum ve eskisi gibi insanlardan korkmuyorum ama sosyal medyada eski arkadaşlara takip isteği atınca ya kabul etmiyorlar yada eden varsa bir süre sonra çıkarıyor beni.Bunun sebebi ne olabilir?İnsanlara nasıl davranmak gerek saygı duyulan biri olmak için?Ve çevre edinmek için?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Boşver ne diye onlarla hâlâ arkadaşlık kurmak istiyorsun ki? Başka arkadaşların olur seni sen olduğun için sevenHerkese tekrardan merhaba burda birçok konu açtım gerek aile için eğitim vs problemlerimden dolayı.Bugün danışmak istediğim konu ise sosyal problemim orta okul ve lise yıllarım çok sıkıntılı geçti çok içine kapanık ezik bir tiptim akran zorbalığını sonuna kadar yaşadım dalga geçilme fiziksel psikolojik şiddet hepsini yaşadım arkadaş çevrem vs hiç olmadı karşı cinslede hala konuşmayı bilmem.Şimdi biraz daha iyiyim biraz daha güveniyorum ve eskisi gibi insanlardan korkmuyorum ama sosyal medyada eski arkadaşlara takip isteği atınca ya kabul etmiyorlar yada eden varsa bir süre sonra çıkarıyor beni.Bunun sebebi ne olabilir?İnsanlara nasıl davranmak gerek saygı duyulan biri olmak için?Ve çevre edinmek için?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Onları niye ekleyip kafaya takıyorsun canım.Kimse umrunda olmasın.İyi özelliklerini bir bir kağıda yaz ve bol bol tekrarla.Ve kimse senden önemli değil bunu unutmaHerkese tekrardan merhaba burda birçok konu açtım gerek aile için eğitim vs problemlerimden dolayı.Bugün danışmak istediğim konu ise sosyal problemim orta okul ve lise yıllarım çok sıkıntılı geçti çok içine kapanık ezik bir tiptim akran zorbalığını sonuna kadar yaşadım dalga geçilme fiziksel psikolojik şiddet hepsini yaşadım arkadaş çevrem vs hiç olmadı karşı cinslede hala konuşmayı bilmem.Şimdi biraz daha iyiyim biraz daha güveniyorum ve eskisi gibi insanlardan korkmuyorum ama sosyal medyada eski arkadaşlara takip isteği atınca ya kabul etmiyorlar yada eden varsa bir süre sonra çıkarıyor beni.Bunun sebebi ne olabilir?İnsanlara nasıl davranmak gerek saygı duyulan biri olmak için?Ve çevre edinmek için?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Saygı duyulan biri olmak ıcın hayır demeyi bileceksin. Kendını gelıstıreceksın. Kendını sevmeyi ve saygı duymayı ogreneceksın ben baya aştımHerkese tekrardan merhaba burda birçok konu açtım gerek aile için eğitim vs problemlerimden dolayı.Bugün danışmak istediğim konu ise sosyal problemim orta okul ve lise yıllarım çok sıkıntılı geçti çok içine kapanık ezik bir tiptim akran zorbalığını sonuna kadar yaşadım dalga geçilme fiziksel psikolojik şiddet hepsini yaşadım arkadaş çevrem vs hiç olmadı karşı cinslede hala konuşmayı bilmem.Şimdi biraz daha iyiyim biraz daha güveniyorum ve eskisi gibi insanlardan korkmuyorum ama sosyal medyada eski arkadaşlara takip isteği atınca ya kabul etmiyorlar yada eden varsa bir süre sonra çıkarıyor beni.Bunun sebebi ne olabilir?İnsanlara nasıl davranmak gerek saygı duyulan biri olmak için?Ve çevre edinmek için?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
yaşadığım şehir ve maddi imkanlar nedeni ile sadece devlet hastanesinde 3 yıldır antidepresan tedavisi görüyorumHiç psikolojik tedavi aldınız mı ?
Almadıysanız bir psikoloğa gidin lütfen.
Çünkü sizinle ilgisi olmayan birşeyi bile kendinize bağlıyor olabilirsiniz.
Özgüven büyük bir problemdir atlatmazsanız, hep aynı şeyleri düşünüp durursunuz.
evet haklısınız sanırım bu sebeplerden dolayı çıkarıldımEskiyi eskide bırakın. Lise arkadaşlarımdan hiç biri sosyal medyada yok eklemedim çünkü üstünden çok sular aktı gereksiz. Yeni bir çevre edinmekle başlayın örneğin dil kursuna ya da başka herhangi bir kursa yazılın. Özgüvenli olun insanları çok önemsemeyin ya da bunu hissettirmeyin. Sosyal medyayı çok önemsiyorsanız da oranın kurallarına uyun her paylaşımınızda çok mutlu eğleniyor sıkılmamış çok faal görünün umutsuz takılmayın yani. Ha bi de şunları yapıyorsanız silmeleri muhtemel
- doğum günü kutlama mesajlarını story olarak paylaşmak
-Duygusal-acıklı müzik paylaşmak
-iğneleyici sözler paylaşmak
-bi düğüne gidince 50 tane story atmak
-haber kanalı gibi sürekli haber paylaşmak (sanki biz mağarada yaşıyoruz ve o paylaşmazsa hiç bir şeyden haberimiz olmayacak)
Oh be rahatladım kısaca benim çıkardıklarım bunlar oluyor
nasıl aşabildiniz?Saygı duyulan biri olmak ıcın hayır demeyi bileceksin. Kendını gelıstıreceksın. Kendını sevmeyi ve saygı duymayı ogreneceksın ben baya aştım
Bosver ya sanki cıkardılar da Bı yerin eksildi veya boyun kısaldı.evet haklısınız sanırım bu sebeplerden dolayı çıkarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?