- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
evet ekliyecek hiç arkadaşım olmayınca bana daha az zarar veren insanları takip ettim sanırım değer gören bir tip olmadğım için ya geri takip yapmıyorlar ya da ççıkarıyorlarGeçmişe bakınca çoğu kişiyi değil sosyal medyadan eklemek aynı okulu paylaştığım için bile utanıyorumİstek falan da atmayın totoları kalkar böyle çoğu tipin
Senin onlara bu kadar mı ihtiyacın var?Herkese tekrardan merhaba burda birçok konu açtım gerek aile için eğitim vs problemlerimden dolayı.Bugün danışmak istediğim konu ise sosyal problemim orta okul ve lise yıllarım çok sıkıntılı geçti çok içine kapanık ezik bir tiptim akran zorbalığını sonuna kadar yaşadım dalga geçilme fiziksel psikolojik şiddet hepsini yaşadım arkadaş çevrem vs hiç olmadı karşı cinslede hala konuşmayı bilmem.Şimdi biraz daha iyiyim biraz daha güveniyorum ve eskisi gibi insanlardan korkmuyorum ama sosyal medyada eski arkadaşlara takip isteği atınca ya kabul etmiyorlar yada eden varsa bir süre sonra çıkarıyor beni.Bunun sebebi ne olabilir?İnsanlara nasıl davranmak gerek saygı duyulan biri olmak için?Ve çevre edinmek için?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Once en dıbe battım yalan yok. Sonra yavas yavas tırmandım. YouTube beyhan budak videolarını kesinlikle tavsiye ederim cok sey katacak hayatınıza. Birde ben kızımla hayat buldum bir evladım olunca karsilik sız sevginin ne Oldugunu gördüm. Sevgi aclıgı cok acı Bısey. Ozguvensızlıkl3 paralel gıdıyor. Umarim bu durumları asarsınız. Lise yıllarımız ıcın uzulmeyin. Ben lısedeyken en populer en guzel bulunan kızlardandım eee ne oldu neler yasadım neler. Yerle bir oldum. Tekrar ayaga kalktımnasıl aşabildiniz?
teşekkür ederim sadece lise hayatım için üzülmüyorum üniv bırakmam verdiğim yanlış kararlar vs birsürü şey bir daha 19 20 yaşına asla dönemeyeceğim hal böyle olunca çok üzülüyorumOnce en dıbe battım yalan yok. Sonra yavas yavas tırmandım. YouTube beyhan budak videolarını kesinlikle tavsiye ederim cok sey katacak hayatınıza. Birde ben kızımla hayat buldum bir evladım olunca karsilik sız sevginin ne Oldugunu gördüm. Sevgi aclıgı cok acı Bısey. Ozguvensızlıkl3 paralel gıdıyor. Umarim bu durumları asarsınız. Lise yıllarımız ıcın uzulmeyin. Ben lısedeyken en populer en guzel bulunan kızlardandım eee ne oldu neler yasadım neler. Yerle bir oldum. Tekrar ayaga kalktım
Ben lisedeyken dedıgım gibiydim havamdan gecılmıtordu cok ciddiyim sonra lise bitince ailen evlendirdi gerisi hüsran bosver o yıllara uzulme üni okuyabilirsin tekrar yaş kac ben 25 yasında gittim okumayateşekkür ederim sadece lise hayatım için üzülmüyorum üniv bırakmam verdiğim yanlış kararlar vs birsürü şey bir daha 19 20 yaşına asla dönemeyeceğim hal böyle olunca çok üzülüyorum
Psikolojik tedavi görün, destek alin. O travmalar unuttum diyince çözülmezHerkese tekrardan merhaba burda birçok konu açtım gerek aile için eğitim vs problemlerimden dolayı.Bugün danışmak istediğim konu ise sosyal problemim orta okul ve lise yıllarım çok sıkıntılı geçti çok içine kapanık ezik bir tiptim akran zorbalığını sonuna kadar yaşadım dalga geçilme fiziksel psikolojik şiddet hepsini yaşadım arkadaş çevrem vs hiç olmadı karşı cinslede hala konuşmayı bilmem.Şimdi biraz daha iyiyim biraz daha güveniyorum ve eskisi gibi insanlardan korkmuyorum ama sosyal medyada eski arkadaşlara takip isteği atınca ya kabul etmiyorlar yada eden varsa bir süre sonra çıkarıyor beni.Bunun sebebi ne olabilir?İnsanlara nasıl davranmak gerek saygı duyulan biri olmak için?Ve çevre edinmek için?Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Boşandınız mı?Ben lisedeyken dedıgım gibiydim havamdan gecılmıtordu cok ciddiyim sonra lise bitince ailen evlendirdi gerisi hüsran bosver o yıllara uzulme üni okuyabilirsin tekrar yaş kac ben 25 yasında gittim okumaya
teşekkür ederim ben hiç öyle saygı duyulan tiplerden olmadım yani bakıyorum lisede çoğu kişi birbirinde ekli ama ben öyle değilim hep dışardaydım zaten herkes bir ben tektim çünkü hep dalga geçiliyordumOkul arkadaşlıklarından hic hoşlanmıyorum. Hicbiriyle görüsüp konuşmuyorum. Liseden üc bes kisi eklidir onlarda beni eklediği icin üniversiteyi bitirdigim anda whatsapp grubundan çıkıp(ilk ben çıktım gurur duyuyorum kendimle) sınıftaki herkesi sosyal medyamdan silmiştim.Lisede ben hayvanlarla çok ilgili olduğum haycanlarla vakit geçirdiğim için beni "garip" ilan etmislerdi. Üniversiteye geçince bir sivil tiplum kuruluşu kurdum hayvanlarla ilgili herkes bana saygı duydu. Okulda edinilen arkadaşlıklar zorakidir yalnız kalmamak içindir. Senin tarzina tavrina hic uymayan biriyle aynı ortamdasın yalnız kalmamak adina arkadaşlık yapıyorsun. Sizin de yaptiginiz aynen bu size hic uymayan biriyle arkadaşlık yapmak istiyorsunuz. Çevre edinmek isterseniz hobi kurslarına katılın,stklarda görev alın. İstemediginiz kadar arkadaşınız olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?