Kaşların cıkana kadar kontur işlemlerinden yaptırabilirsin.Sarmısakta baya işe yarıyor.
Malesef çalışmıyorum evde kpssye hazırlanıyorum kontür yaptırma imkanım yok. Sarımsağı deneyeceğim teşekkür ederimKaşların cıkana kadar kontur işlemlerinden yaptırabilirsin.Sarmısakta baya işe yarıyor.
Pişman oldum zaten kazıdığıma. Keşke yapmasayd belki sonucu çok güzel olacak ama ben kafama takıyorum işte. Teşekkür ederimsarımsak sür kaşlarına iyi gelir, ne kadar kafaya takarsa o kadar bozarsın, akışına bırak uzayınca normal aldır ama takılma azlığına çokluğuna, kalemle hafifde boyarsın, çaresi olan çok basit bir şey
Biliyorum sağlıklı değil ama normalde hiç bir sıkıntısı olmayan bir insanım o gün canıma tak etti yaptım böyle bir hata o yüzden üzülüyorum zatenKaşları kazımak çok sağlıklı bir davranış degil, mutlaka tıbbi destek almalısın.
Çok pişman oldum zaten alışkanlık haline getirecek bir durumda değilim kazımadan öncede kıl tekniğini araştırdım bir kaç yerle görüştüm ama yaptırmadım açıkcası çalışmıyorum yaptıracak imkanım yok şuanOrtaokulda bir arkadaşım vardı. Psikolojik sorunları vardı ve devamlı kaşlarını,kirpiklerini jiletle kazırdı
Bunu Alışkanlık haline getirmeyin sakın. Kıl tekniğiyle kaşları düzeltiyorlar artık. Araştırdınız mı hiç?
Kalemle çizmeyi Öğren canım o zaman. Benim kardeşim bir kaş çizer aklın durur :) profesyonel oldu artık. Videoları izleyip öğrenebilirsinÇok pişman oldum zaten alışkanlık haline getirecek bir durumda değilim kazımadan öncede kıl tekniğini araştırdım bir kaç yerle görüştüm ama yaptırmadım açıkcası çalışmıyorum yaptıracak imkanım yok şuan
Denemedim değil onuda denedim becerememek bir yana acayip kötü duruyor :/Kalemle çizmeyi Öğren canım o zaman. Benim kardeşim bir kaş çizer aklın durur :) profesyonel oldu artık. Videoları izleyip öğrenebilirsin
Kaşların çıkıca Aralarını dolduracaksın ama öyle hiç Kaş olmayan yere çizersen kötü durur.Denemedim değil onuda denedim becerememek bir yana acayip kötü duruyor :/
Çıkar mı acaba? Anneme göre 11 günde baya uzamış ama bana hiç düzelmeyecek gibi geliyor. Umarım uzarda boyarım :)Kaşların çıkıca Aralarını dolduracaksın ama öyle hiç Kaş olmayan yere çizersen kötü durur.
Biliyorum sağlıklı değil ama normalde hiç bir sıkıntısı olmayan bir insanım o gün canıma tak etti yaptım böyle bir hata o yüzden üzülüyorum zaten
Çıkar çıkar merak etme. Sıkıntı yapma kendine. En büyük derdin bu olsunÇıkar mı acaba? Anneme göre 11 günde baya uzamış ama bana hiç düzelmeyecek gibi geliyor. Umarım uzarda boyarım :)
Herkes hata yapıyor.Biliyorum sağlıklı değil ama normalde hiç bir sıkıntısı olmayan bir insanım o gün canıma tak etti yaptım böyle bir hata o yüzden üzülüyorum zaten
Benim kaşlarımda hemen çıkar aslında ama ben takıntı yaptım şuan. Bende yaklaşık iki yıldır yalnız hissediyorum kendimi ailemle aram çok iyi ama bütün arkadaşlarımla bağlantıyı kestim sanırım insan böyle zamanlarda kendine takıyor :)ben de kendimi yanlız hissettiğim bir dönem de kaşlarıma takmıştım...o yıllarım geldi aklıma sonra tırnaklarıma sardım şimdi herşeyimle barışığım kaşım da tırnağımda berbat
kaşım küstü uzamıyor, tırnaklırımı yemeyi bırakamadım
İnşallah. Çok teşekkür ederim :)Çıkar çıkar merak etme. Sıkıntı yapma kendine. En büyük derdin bu olsun
Herkes hata yapıyor.
Ne hatalar yaptık, takılıp kalma canım ya. Benim kafamı erkek traşı yapmışlığım var. Aksiyon olsun...
Kaş altı üstü, dışarı çıkmanı engelleyecek kadar kötü görünüyorsa, kalemle çizersin. Ben bunu nasıl yaptım diye kaşıntılar tutacak kadar kendini üzecek bir durum değil.
Bak bizim bir arkadaş babasıyla çok pis kavga etmiş, aynı gün barışmadan babası vefat etmiş...böyle şeyler takılacak durumdur, kaş kiprik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?