- 27 Eylül 2015
- 22
- 3
- 1
- 50
Biliyorum ağlamak çok saçma normalde güler yüzlü bir insanım espiriler komiklikler falan aile üyelerini bile hep ben güldürürüm ama aylarca uğraşıp sonuç elde edemeyince sinirlendim kazıdım işte pişman oldum ama iş işten geçti umarım dediğiniz gibi 15 güne düzelirDisardan bakan herkesin bin masallah dedigi bi fizige sahibim..gelgelelim kimse boyle kusursuz fizige sahip kizin etek giyemedigini bilmiyor.. bacaklarim.batik yuzunden yara bere icinde,denize gidemiyorum utancimdan dusun.. velhasil kelam o kusursuz sandigin tipler sadece kusurlarini cok iyi kamufle ediyor,sen de kas fariyla idare edebilir,15 gune kalmaz eski haline donebilirsin. Sacmalama,bunda aglayacak bisey yok
Aslinda kpssye keyifle calisiyodum bir anlik sinirle kazidim aylardir ugrasmama ragmen kaslarim duzelmiyodu cunku :/Bu kpss nicelerinin ömrünü yedi. Biraz sosyalleşin kaş farı ile doldururabilirsiniz evden çıkarken eve gelince de hemen temizleyip bakım yapın. Cilt doktoruna da görünün bi tedaviye başlayın. Kpss çalışıyorsunuz diye hayatla bağınızı kesmeyin, biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Evden durmaktan psikolojiniz bozulmuş gibi geldi bana.
Daha önce iki üç kez üstlerini kazımıştım güzel çıkmıştı ama bu sefer komple kazıdımBirazını kazısam bu kadar üzülmezdim umarım düzelir
Yüzümdeki lekeler için doktorum acnelyse verdi hala kullanıyorum ama biri gecse baska bi sivilce cikiyor gecmiyor bide leke oluyor ustelikKaşların eski şeklini alacaktır biraz badem yağı ile bakım yapabilirsin. Yüzündeki lekeler nasıllar? Bunun için LR da ürün mevcut. Güneş lekeleri, sivilce izleri gözenekler için düzenli kullanıldığında işe yarıyor. Benimde yüzümde lekeler mevcuttu, birde küçükken geçirdiğim su çiçeğinden birkaç iz kalmıştı. 2 aylık kullanım ile çok iyi sonuç aldım.
Kalısana kadar cok sey denedim kalınlastı ama sekli düzelmedi o yuzden dert ettim kendime. Pisman oldum ama is isten gecti bi kereKeşke kazımasaydın. kalınlaşana kadar kalemle şekil verirdin.
ama olan olmuş. sarımsak yağı badem yağı ve vazelin kullanmayı dene.
moralini bozma bu kadar kimse kusursuz değildir. onlar sadece kendileriyle barışık.
kendini üzdükce vücut daha çok belirti verir canım.
Kaş farı kaş kalemi denedim güzel durmuyodu gerçekten seyrekliğini fazla önemsemiyodum ama şekli oturmuyodu bi türlü bi yeri uzuyodu bi yerde kaş çıkmıyoduneden jiletledin anlamadım
ne gerek vardı
kaş farı denen bişey var
canım ben de kaşlarımdan yana dertliyim bi arkadaşıma bi kaş uzmanı terramycin önermiş sür diye kaş uzamasına yardımcıymış bikaç gündür sürüyorum bakalım ne olacak sonuç sende bi dene istersenHint yağı badem yağı vazelin vs sürüyorum. Bu şekilde kaç ayda düzelir acaba? 11 gün oldu bazı yerler uzadı bazı yerler duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?