- 3 Eylül 2012
- 21.868
- 57.594
- 798
Kizlar az once kiyamet koptu bizimki evden cikti gitti benimde içim sogudu biraz yazayim dedim. Olay soyle oldu demistim ya komsunun yegeni oldu foto atti falan filan ben cvp yazmadim dünde doğduğunu duydugum halde aramamistim eşim eve geldi az önce boncuk boncuk bakiyo bana zaten yaninda hic aglamadim oyle sadece moralsiz durdum. Neyse hareketleri tam dayaklik bakio bana ilk kim gülcek oynayalim diyo gercekten cocuk bu adam sonra gozlerini kipristirip gülüyor. Ne desen bos viz geliyo ciddiyeti anlayamiyor. Sonra dediki komsumun esi söylemiş S aramamis esim alınmış gibilerinden ben niye aramamisim yani esim gel hastaneye gidelim demez mi bak ayip hadi ara cok dusuncesizsin diyor bana. Kusura bakmayin sinirden yazilari karistirdiysam. Ağzıma geleni dedim bağırdım cagirdim herseyi herseyi soyledim ... En son cikarken senin yuzunden dostum kalmadi huysuz kimseyle anlasamazsin iftira atma kadına diyor
Çok yanlış davranmissiniz. Bu şakaya kizdikca kaybedeceksiniz. He kocam he canım komşum melek diceksin arayip tebrik edeceksiniz. Siz sakadan anlamayan kötü niyetli geçimsiz lafını yememeK için azcik soğuk kanlı olun. Lütfen sakin olun. Bu 14 subat in acısını kocanizla ortak bir şaka hazırlayıp çıkarİn Yada tepkisiz kalın. Yoksa zararlı çıkacaksınız.Kizlar az once kiyamet koptu bizimki evden cikti gitti benimde içim sogudu biraz yazayim dedim. Olay soyle oldu demistim ya komsunun yegeni oldu foto atti falan filan ben cvp yazmadim dünde doğduğunu duydugum halde aramamistim eşim eve geldi az önce boncuk boncuk bakiyo bana zaten yaninda hic aglamadim oyle sadece moralsiz durdum. Neyse hareketleri tam dayaklik bakio bana ilk kim gülcek oynayalim diyo gercekten cocuk bu adam sonra gozlerini kipristirip gülüyor. Ne desen bos viz geliyo ciddiyeti anlayamiyor. Sonra dediki komsumun esi söylemiş S aramamis esim alınmış gibilerinden ben niye aramamisim yani esim gel hastaneye gidelim demez mi bak ayip hadi ara cok dusuncesizsin diyor bana. Kusura bakmayin sinirden yazilari karistirdiysam. Ağzıma geleni dedim bağırdım cagirdim herseyi herseyi soyledim ... En son cikarken senin yuzunden dostum kalmadi huysuz kimseyle anlasamazsin iftira atma kadına diyor
Komsunun kötü niyetle bu şakayi organize ettigini söyledim ona kiziyor sen nankör sun diyor bana gercekten ne yapsam bos bomboşiftira işi neymiş?
Kizlar az once kiyamet koptu bizimki evden cikti gitti benimde içim sogudu biraz yazayim dedim. Olay soyle oldu demistim ya komsunun yegeni oldu foto atti falan filan ben cvp yazmadim dünde doğduğunu duydugum halde aramamistim eşim eve geldi az önce boncuk boncuk bakiyo bana zaten yaninda hic aglamadim oyle sadece moralsiz durdum. Neyse hareketleri tam dayaklik bakio bana ilk kim gülcek oynayalim diyo gercekten cocuk bu adam sonra gozlerini kipristirip gülüyor. Ne desen bos viz geliyo ciddiyeti anlayamiyor. Sonra dediki komsumun esi söylemiş S aramamis esim alınmış gibilerinden ben niye aramamisim yani esim gel hastaneye gidelim demez mi bak ayip hadi ara cok dusuncesizsin diyor bana. Kusura bakmayin sinirden yazilari karistirdiysam. Ağzıma geleni dedim bağırdım cagirdim herseyi herseyi soyledim ... En son cikarken senin yuzunden dostum kalmadi huysuz kimseyle anlasamazsin iftira atma kadına diyor
Benden başka herkesin agzina bakarkomşunun karısının ağzına bakanı da ilk kez gordum
ne tepkısız kalıcam ya o evı onu basına yıkarım ben yaÇok yanlış davranmissiniz. Bu şakaya kizdikca kaybedeceksiniz. He kocam he canım komşum melek diceksin arayip tebrik edeceksiniz. Siz sakadan anlamayan kötü niyetli geçimsiz lafını yememeK için azcik soğuk kanlı olun. Lütfen sakin olun. Bu 14 subat in acısını kocanizla ortak bir şaka hazırlayıp çıkarİn Yada tepkisiz kalın. Yoksa zararlı çıkacaksınız.
ne tepkısız kalıcam ya o evı onu basına yıkarım ben ya
konu sahıbı o komsuyla asla konusma o kocanada ev işi falan yapma cok bılıyosa komsun gelsın yapsın saka yapmayı bılen onuda bılır kocan kokmus ayagına gıymeye corap bulamayınca anlar kımın haklı oldugunu
ne tepkısız kalıcam ya o evı onu basına yıkarım ben ya
konu sahıbı o komsuyla asla konusma o kocanada ev işi falan yapma cok bılıyosa komsun gelsın yapsın saka yapmayı bılen onuda bılır kocan kokmus ayagına gıymeye corap bulamayınca anlar kımın haklı oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?