hic bu kadar utanmamistim

Ben olsam o komsuyu rezil eder bi daha da görüşmezdim sizi onların oyuncagimisiniz

Sinirlerim bozuldu kusura bakmayin hersey aklima geliyor durduk yere

ooo yok artık anlamıcak senın koca :/ şakadan ne anlarsın olur mu be ..her ınsan şaka sevmek zorunda değil ustelık şaka sevene bıle bu yapılsa cıngar çıkarır...

senın tek hatan o komsuna rezıl olmamak ıcın gülmek olmus şimdiden sonra surat da asamazsın kadın da aynısını der başta neden güldün madem dıye..

keşke yapmasaydın ama suan yıne de tutumunu sürdürmek zorunda değilsin kım kı onlar kım ?

kaç yıllık evlisin kaç yasındasın bılmıyorum ama cok üzüldüm sana gercekten kendım yasamıs gıbı dayanamıyorum suan

tek taşı aldır havanı at dıyenlere de gülüyorum...aleme rezıl olduktan sonra ne havası atıcam ya..nerden bilicem bu kadar samimiyetle aralarında alsa bıle kocasının aman susssun dıye aldım demıcenı ne bılcem guvenım bıterdı kı artık...

hava atmaya degmez azıcık gururlu olmak lazım kadın amacına ulaşmış ınsallah kendı kocası daha beterını yapar

bıraksınlar bu işleri..komşu da komşu...tamam o zaten seviyesizin önde gideni ama benım annemın bır lafı vardır

der ki '' önce basındaki adam adam olacak, o adam olduktan sonra o agır efendı olduktan sonra dunya alem ezemez senı ne komşu ne akraba ne tanıdık ''der ve doğruymuş yaniii :/

Cok haklisin bende bunu hissettim artik ne yüzüğü ne havasi kendi kendinden utanirmi insan.. Aynaya bakasim gelmiyor gururum kirildi cok.. Yuzuk dedigimde 150 liralik bisey.. Aman degmezmisim demekki kader mi bilmiyorum farkindayim herseyin eşimin karakterininde farkindayim.. Cok aciyor canim

Ben küsücem bu kadinla esim daha iyi davrancak mahcup olacak bide onlara karsi biliyorum

hiç te acımasın valla..değmez ,,bunlar senı olgunlaştırır üzülme artık..karsıdakı anlamadıktan sonra kendını harap etme..kalbındekı yerı oynamış olan bu...sakın hak ettıgınden fazlasını verme..kaderıne de küsme...ınsanları tanırsın kazık yıye yıye unutma
keşke olmasaydı , ama oldu ilerine bak güçlü ol...

aman değmezmişim deme işte o senı anlıcak değerde değilmiş..el alemın kıymet bılmeyen kokuşmuş fesat kızları cok mu değiyor..senın bu komsu tek taşlara mı layık...kendını aşağılamak yerıne onları aşağıla bence !

eşin gerçekten safmış.kimseyle bu kadar içli dışlı olmucaksın.muhtemelemen senin evliliğini kıskanmışlardır böyle şaka olur mu töbe est ne kadar ayıpya.o komşunla bence görüşme bir daha

Eşinde gram beyin, karakter yok. Başka kadınların ağzına bakmak ne demek? ben olsam bu rezilliğe ortak olan kadınların tek tek kocasına anlatırım. kocamla gereğinden fazla samimi olmaya çalışıyorlar bi dizginleyin karılarınızı derdim. muhtemelen bunu planlayanın kocanda gözü var yoksa kıskançlığın başka nedeni olamaz.

Ben küsücem bu kadinla esim daha iyi davrancak mahcup olacak bide onlara karsi biliyorum

komşun yada eşin o an niye güldün derse napıcaktım benim evimdeydiniz suratmı asacaktım kavgamı çıkaracaktım sizi evden mi kovacaktım de. Yakışır mı evsahibine de. Çamura yatıcan başka yol yok

yuh ne utanmazlik, o komsuyu evimden bir kovardim ama, o esinde saclarini yolup eline bir verirdim ama hep boyle yavas insanlarin basina geliyor bunlar iste

Komsunun kötü niyetle bu şakayi organize ettigini söyledim ona kiziyor sen nankör sun diyor bana gercekten ne yapsam bos bomboş

Nankör mü?! Ucu ona dokunduğu için altta kalmamış güya pff, aklı başında olan kötü niyetli şakaya ortak olmaz diye düşündü herhalde bir an. Ne yapsam boş diye düşünmeyin ama bu insan ne kadar anlamıyor olsa da, bundan sonra böyle davranmazsanız çaresi var. İlla şunu yapın bunu yapın demek bana düşmez zaten ama surat asmak gerçekten çözüm değildir böyle şeylerde, karşınızdaki ne olursa olsun, sizin tepki verdiğiniz şeyin ne olduğunu bilmedikçe idrak edemez, ona göre o akşam gülündü edildi, yanında da kırgınlığınızı göstermediniz e şimdi bu kadın neden çocuk görmeye gitmiyor ki?? diye düşünüyor. Bunları söylemenin bir sürü yolu vardır ama diğer insanlar hakkındaki düşüncenizi söyleyin bu her zaman hep olumlu olmak zorunda değil. Saflığının devam etmesine ön ayak olmayın.

Hayatimda hic gecmisi dusunerek hayıflanmadim boyle hayirliymis boyle olacakmis dedim mutlu olmaya baktim..Allah var ya mutluda oldum cogu zaman.. Ben mutlu olmayi gecinmek karnini doyurmak ısınmak bi yuva olmak olarak algiladim..oyle büyüdüm. Anneme bu olanlari anlatsam çok kizar bana mesela.. Ufak yaşta yetim kaldık biz dayımin yaninda karin tokluguna yasadik annem merdiven sildi temizlik yapti dayima verdi o da bize evinde bi oda birde sofrasinda bir tabak.. Sonra annem evlendi yaşça büyük adam bizi istermi kendine baktiracak ablami o zaman evlendirdiler konustugu vardi benide babanneme yolladilar birazda onlar baksin tabi.. Oyle bir ev ki virane oyle eski ben bir genc kizim hic hayallerim yok mu??yok.. Babannemde vefat edince gerisin geri dayima.. Annem zaten gariban bi evi olsun istiyorum yasliliginda dayimin eline kalmasin.. Hic unutamam elimde lacivert bi çanta fermuari bozuk onun icinde kiyafetlerim.. Bir yatagim olmadi evlenene kadar.. Sonra istemişler beni durumlari iyi evi varmis herseyi anlatayim size dayim zaten gozumun icine bakıyor gideyim diye kabul ettim ask falan degil yani iyi insan diye.. Iyimi?? Oda malum iste..

Kıyamam ben sana ya ne mağrur kadınsın. şaka başka şeydir insanların gururyla oynamak başka...

Kıyamam sana ya
Bence kocan saf falan değil, densizin teki
O taşı k... dan sokar ağzından alırım adamın, rezil terbiyesiz herif
Komşuya kabahat bulmam ona uyan koca da kabahat
Dünyayı burnundan getir

Eşinizin kredi kartını ele geçirip gidip bir tektaş yüzük alıp takıp gezin sorarsa sürpriz yaptım aşkım dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…