Kesinlikle alınganlik falan değilBu kadar acımasız olmayin
Ben olsam o komsuyu rezil eder bi daha da görüşmezdim sizi onların oyuncagimisinizSevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Sinirlerim bozuldu kusura bakmayin hersey aklima geliyor durduk yere
Cok haklisin bende bunu hissettim artik ne yüzüğü ne havasi kendi kendinden utanirmi insan.. Aynaya bakasim gelmiyor gururum kirildi cok.. Yuzuk dedigimde 150 liralik bisey.. Aman degmezmisim demekki kader mi bilmiyorum farkindayim herseyin eşimin karakterininde farkindayim.. Cok aciyor canimooo yok artık anlamıcak senın koca :/ şakadan ne anlarsın olur mu be ..her ınsan şaka sevmek zorunda değil ustelık şaka sevene bıle bu yapılsa cıngar çıkarır...
senın tek hatan o komsuna rezıl olmamak ıcın gülmek olmus şimdiden sonra surat da asamazsın kadın da aynısını der başta neden güldün madem dıye..
keşke yapmasaydın ama suan yıne de tutumunu sürdürmek zorunda değilsin kım kı onlar kım ?
kaç yıllık evlisin kaç yasındasın bılmıyorum ama cok üzüldüm sana gercekten kendım yasamıs gıbı dayanamıyorum suan
tek taşı aldır havanı at dıyenlere de gülüyorum...aleme rezıl olduktan sonra ne havası atıcam ya..nerden bilicem bu kadar samimiyetle aralarında alsa bıle kocasının aman susssun dıye aldım demıcenı ne bılcem guvenım bıterdı kı artık...
hava atmaya degmez azıcık gururlu olmak lazım kadın amacına ulaşmış ınsallah kendı kocası daha beterını yapar
Cok haklisin bende bunu hissettim artik ne yüzüğü ne havasi kendi kendinden utanirmi insan.. Aynaya bakasim gelmiyor gururum kirildi cok.. Yuzuk dedigimde 150 liralik bisey.. Aman degmezmisim demekki kader mi bilmiyorum farkindayim herseyin eşimin karakterininde farkindayim.. Cok aciyor canim
Ben küsücem bu kadinla esim daha iyi davrancak mahcup olacak bide onlara karsi biliyorum
Komsunun kötü niyetle bu şakayi organize ettigini söyledim ona kiziyor sen nankör sun diyor bana gercekten ne yapsam bos bomboş
Kıyamam ben sana ya ne mağrur kadınsın. şaka başka şeydir insanların gururyla oynamak başka...Hayatimda hic gecmisi dusunerek hayıflanmadim boyle hayirliymis boyle olacakmis dedim mutlu olmaya baktim..Allah var ya mutluda oldum cogu zaman.. Ben mutlu olmayi gecinmek karnini doyurmak ısınmak bi yuva olmak olarak algiladim..oyle büyüdüm. Anneme bu olanlari anlatsam çok kizar bana mesela.. Ufak yaşta yetim kaldık biz dayımin yaninda karin tokluguna yasadik annem merdiven sildi temizlik yapti dayima verdi o da bize evinde bi oda birde sofrasinda bir tabak.. Sonra annem evlendi yaşça büyük adam bizi istermi kendine baktiracak ablami o zaman evlendirdiler konustugu vardi benide babanneme yolladilar birazda onlar baksin tabi.. Oyle bir ev ki virane oyle eski ben bir genc kizim hic hayallerim yok mu??yok.. Babannemde vefat edince gerisin geri dayima.. Annem zaten gariban bi evi olsun istiyorum yasliliginda dayimin eline kalmasin.. Hic unutamam elimde lacivert bi çanta fermuari bozuk onun icinde kiyafetlerim.. Bir yatagim olmadi evlenene kadar.. Sonra istemişler beni durumlari iyi evi varmis herseyi anlatayim size dayim zaten gozumun icine bakıyor gideyim diye kabul ettim ask falan degil yani iyi insan diye.. Iyimi?? Oda malum iste..
Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?