hic bu kadar utanmamistim

bende okurken ne düşündüm; arkadaşı gizlice arkadışn kocasına söylemiş (samimiler ya) beğendiği yüzüğü tarif etmiş, kocada karısına almış, sürpriz yapmışlar.
ne kadar iyi niyetliyim ben yaw.
ayrıca şahsi fikrim; komşunun hödüklüğünü affetmem.

Komsumu tepeme cikardigim falan yok

Bende cok guldum,ta kiiii komsunun isbirligini okuyana kadar.cok ayip etmis......bir kadin olarak senin duygularini hice saymis.

Ah cnm bunca zaman bende hic sevgililer gunu hediyesi almamistim.bekarken ozel gunleri atlamaz,baska hangi ozel gun olsada kutlasak diyen kocam simdi bos..17sene sonra,tektas geldi......

yapılan şeye şaka değil, eşek şakası denir. kocanız da ayrıca ne tuhaf adammış, bir ömür çekilmez valla böylesi

Hepsi de öküzMuş ama komşuna ayrı kızdım hadi diğerleri erkek o nasıl böyle birşey yapar

Şaka yapmak istemişler adı ustunde sakaymis.. Ben ne anlarmisim sakadan.. İkiyüzlü diyo orda gülmüşum sonra kizmisim ben sucluyum anlicaniz

ya bu durumda nasıl ılımlı olabilirsin ki yani ben dışarıdan bakan biri olarak olamıyorum
şurada en çok üzüldüğüm iki konudan birisi oldu bu şu an çünkü çok kırıcı

bence sen geri çekilme o nasılsa anlayacak sen tavrını sürdürdüğünde.

Bence tam o anda " ayy cookkk komiiikkk, kim dusundu bunu, zekasina hayran kaldiiimmm, " filan gibi gayet guzel dalga gecerdim, onlar gidince de adama bi guzel sayardim, ama yaptigi seyin sacmalugi ile alay ederekten.
Sen kirildigini bozuldugunu dile getirdikce bunnu yapanlarin amacina ulasmasini saglamis oluyosun.

Seni salak yerine koymaya calisanlari sen madara edeceksin ki akillari baslarina gelsin

valla o komşuların sana dost değil düşman! ama eşinde sana koca değil bence .

O degildi simdi gider bu komsunun esinin yanina anlatir kavgamızi diye korkuyorum ben bu zamana kadar bu adami zor idare ettim hep kavinvalidemde boyledir soyleme dersin soyler güler bide devamli sırıtırlar ailecek

Neden güldün ki ben olsam gulmezdim tepki gosterirdim

Bu şakadan biraz sonra çıkarıp yüzük takmak aklına gelmemiş ama adilik aklına geliyor

Ne kadar incitici ve gurur kırıcı bir durum.çok üzüldüm Senin için eşin bu şakanın hiç de hoş olmadığını anlayana kadar tavır yap fazla da kızma ona onun saflığına ver.ha o komşuya gelince kesinlikle bi mesafe koy samimi falan olma eskisi gibi.hiç kimsenin seni üzmeye hakkı yok.bu hakkı verme kimseye

Komsu Kadinin esinizle olan samimiyeti beni cok ama cok rahatsiz etti... Ben olsam o komsuyla bidaha görüsmezdim, esimide sert dille uyarirdim, hakkimda ne düsünürsen düsün kendine ceki düzen vermezsen eger ben saka yapmam kafama koydugumu gerceklestiririm, derdim... Sakaninda bi adabi vardir, arkasindan gercek hediye gelse tamam, yada kendi fikri olup böyle bisey yapsa (ama kimse yokken) cocuk beyinli odun dersiniz ama onlarinki sizi kücük düsürmek, yani esinize göre saka ama komsunuz sizinle bayaaa bi sey gecmis...

4 katli apartmandayiz bizim zili calmayi 5 yildir ogrenemedi kavinvalidem her seferinde anne bu diyorum okumasida var yok sırıtıyor cok komikmis gibi

O degildi simdi gider bu komsunun esinin yanina anlatir kavgamızi diye korkuyorum ben bu zamana kadar bu adami zor idare ettim hep kavinvalidemde boyledir soyleme dersin soyler güler bide devamli sırıtırlar ailecek
Yuh yani kavganizi da anlatacak kadar gevsek agizli mi senin esin .valla iyi katlaniyosun o zaman.

En nefret ettiğim erkek tipi. Karısının değil onun bunun meraklısı. Akraba bile olmayan insanlar için karısını ezdirebilen erkek tipi. Ayıp olurmuşmuş, sakın taviz vermeyin o hastaneye gitmeyin. Aramayın da o hadsiz kadını. Ne münasebet kocanız sizi zorluyor ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…