hic bu kadar utanmamistim

Kocan hakkaten safmış, Başkalarının yanında karısına yaptığına bak. Utanır insan azıcık ya. Herkesinde söylediği gibi o komşuyla ilişkiyi kes bence. Terbiyesiz kadın.

Hiç kızmayın bana siz gerçekten eziksiniz. O adamla barışır , komşudanda özür dilersiniz. Duruşunuz yok eşinize karşı. Eşler birbirlerinin sınırlarını bilir ona göre davranır. Bunları yapma cesaretini siz vermişsiniz. Babanın evinde hediyemi gördün cahil demesi sizi küçümsediğinin belirtisi zaten. Ayrıca o kadın gibi olmanızı istiyor buda belli. Ne sizin eşiniz hint kumaşı mı? Ayrılın demiyorum ben ama en azından burnu sürtsün.

Kafa kalmadi bende
yav senn bu komsun dost degil düşman ve kıskanç bi kadın kesin seni kıskandıgı için böyle bişe yapıyo bu. az bak yaa adi kadın. okudukca sinirlerim bozuluyo. komsunun kocasıda tam bi kılıbıkmış maşallah senn kocanda tam bi gazmanmıs vermişler gazı yollamıslar sana. var bunlarda bişe

Valla sen kendini ezdiriyorsun. Belliki kocanin snei ezdigini komsuna da anlatmissin senden yuz bulmus. Sen gidip Özür dilersen varya yuh derim artik sana.
O adama dersini ver..
benced ekendini ezdiriyo ve kocası ne dese yapıcak. sen hatalı deilsinki suclu olanlar onlar. biz sana böyle bi şaka yaptık kocanla aran bozuldu yuvan yıkılma eşigine geldi çok ayıp oldu diyip kendileri gelmeli ayagına. evede sokma kapıdan söyleyip gitsinler :)))))))))))))

valla haklısın arkadaşım ama bazen haklı olmak mutluluk getirmiyor, buraya derdini yazmışsın elbetteki paylaşmak istemişsin ama burada birbirinden farklı kültürü farklı aile yapısı farklı karakteri olan bir sürü kişi var herkes kendi yapısına göre yorumluyor olayı , bu yaşadığın olay kimine göre boşanma sebebidir kimine göre de küçük bir olaydır güler geçer herkesin bakış açısı düşünce şekli farklı, ne barışırsan ezik olursun ne de boşanırsan kahraman , eşinin 10 huyu varda 8 huyu iyi 2 huyu kötüyse o 2 kötü huyuna görmedim duymadım bilmiyorum yapacaksın ,bence yazılanlardan çok etkileniyorsun artık burayı okuma kafan sakinleşsin ailen ablan seni de eşini de tanıyor onlar olaya daha objektif bakar onların sözlerini baz alarak sakin kafayla hareket et unutma ki öfkeyle kalkan zararla oturur.

eğer geri adım atarsan bu saatten sonra eşin sana zerre saygı duymaz..
üstelik komşuda özür bekler trip atar..
bence ya sonuna kadar koru tavrını yada gidip özür dilersen daha kötü hakaretlere hazırlıklı ol..

Çok saçma bir şakaymış hadi o şakayı yaptıktan sonra gerçekten alıp çıkarsaydı hep beraber gülerdiniz ama seni rencide ermiş resmen saf adam nolucak...

Esin saf biri degil bence. Sen oyle goruyorsun. Seni ezebilen insan saf olamaz. Aksine sen cok temiz kalpli bir insansin. Kisi kisinin aynasiymis. Sen temiz kalpli oldugun icin esini saf zannediyorsun. Ikinci soylemek istedigim bu komsun sanirim bu olaylari esi vasitasiyla yapmiyor bence. Esinle komsun direk gorusuyor olabilir. Cunku bu kadar oyunbaz bir kadindan hersey beklenir. sanirim en mantiklisi senin de sInIrlarin oldugunu esine gostermek. Taviz verme bence. Esin hatasini anlarsa en mantikli cozum oradan baska biryere tasinmak olur bence. Insanlar ozellikle
kendi evliliklerinde mutlulugu bulamayan bu gibi tipler boyle mutlu ciftlerin mutluluguna comak sokarlar. Bundan sonra bu sana ders olsun kimseyi ozel hayatina bu kadar sokma. Haddini ve oturup kalkacagi yeri bilmeyen insanlar iste boyle yapip guzelim yuvayi boyle bozabiliyorlar. Allah yardimcin olsun.
Bu arada esin sana seytan dedigi icin ozur borclu ama sen kadina ozur borclu degilsin. Kadin da sana ozur borclu bu kadar ozel hayatina daldigi icin. Sense kimseye ozur borclu degilsin. Bu senaryoyu yazip oynayanlar ozur dilesin senden. Suclu degilsin sonuna kadar haklisin o yuzden dusunecegin birsey yok. Esin dusunsun bu saatten sonra. Komsusu kadina esinden daha cok kiymet veriyorsa da gule gule gitsin esin.... Senin yaninda olmayan yakininda hic olmasin bosver.

Son durum nedir konu sahibi ? Eşin seni aradı mı hiç ?

Cok rencide edici bi durum, kendimi senin yerine koydum asla ama aaslaa kabull edeceğm bi drum degil,, o şaka bana yapılsaydı o akşam o komşularıda eşimide evden kovardımm. Komşulara meze yapılacak eglenp gülüncek bi durum degil senın gururun !

Bu ne saçma şey ya. Kocanda komşularında zeka geriliği yaşıyor sanırım. İnan çok üzüldüm sana..

Son durum nedir. Burada ne aldatmalar ne konular okudum ama bu konu top 10 da kesinlikle yer alir. Çok ayıp etmişler çok. Sinirlerimi ziplatti komşun ve koCan.

Yuh ya acayıp sacmalık hayır komık bıle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…