hic bu kadar utanmamistim

Yok artık ya ben olsam o komşudan intikam alırdım eşimle de konuşmazdım.
sana bir hikaye anlatayım bir gelin kaynana varmış bir gün oturmaya gitmişler neyse sofrada hazırlanmış ev sahibi gelin en sevdigi tatlı koymuş ortaya kaynana bunu görünce aman demiş bizimhgelin bu tatlıdan nefret eder görünce midesi bulanır der tabi gelin kaynanası böyle diyince tatlıya elini bile sürmez neyse aradan baya zaman geçer ve kaynanası ile bir davete giderler ve gelinin eline intikam fırsatı geçer aman demiş bu kadar zahmet ettiniz şu sofrayı kurdunuz ama kaynana m oruçlu demiş. :) bu da kaynana ya ders olmuştur herhalde

birdakinede o komşudan intikam alırdım ve kontağımı keserdim...terbiyesizler..eşinde onlarla birlik olmuş birde..

Konuyu daha önce okumuş ama yorum yapmamıştım. Son gelişmeleri okuyunca erkek gözünden gerçekten sadece şaka gibi görünüyor mu diye eşime de okudum direk ben olsam boşarim o ne biçim erkek hiç saygısı yok mu karısına dedi. Demekki eşin hiçte saf değil içten pazarlıkliymis. Bir de son ki olaylar için. Bak komşunun kocası nasıl eşini korumuş gelmiş laflarını sıralamiş dedi senin eşin için üzgünüm hiç iyi şeyler söylemedi. :'(
Konu sahibi arkadaşım bence gidip sakin özür dileme biraz dik dur ezdirme kendini onlar senden özür dilesinler. Eşin bi farkına varsın o kadın yüzünden evliliğinizin hale geldiğine.

olan olmuş ama bence senin hatan daha o öküzce şakayı ilk yaptıklarında tepki göstermemek olmuş. şimdi haklı göstermeye çalışıyorlar kendilerini. umarım eşini pişman etmişsindir. komşuyla zaten irtibatı direk kesmeli. bu olayı erkeklere de anlatsan ne kadar malca olduğunu söyleyebilirler. eşin de zaten baş hata ama sen taviz verdikçe o daha çok böyle saygısızlıklar yapar.

tüm arkadaşlar yazmış zaten açıklıkla bence çok da haklılar. sizin hatanız malesef ilk etapta gülüp geçmek olmuş ki ben bunu çok iyi anlayabiliyorum. mahcubiytinizi gizlemek istemişsiniz, kendinizde belirtmişsiniz zaten. olan olmuş artık ama lütfen herkesin dediği gibi eşinin hatasını anlamasını bekle. bak bunca insan yorum yapmış biride çıkıp olabilir şaka bu ne olacak dememiş demekki yapılan gerçekten çok ayıp. ilk defa tüm kadınlar bir konuda hem fikiriz...

hala ses olmadığına gore özür dilediniz sanırım iste bu da ibret olsun herkes hak etiğini yaşıyor hayatta .

size nasıl davranılacağına siz karar verirsiniz burda da özür dileyerek bana istediğiniz hakareti edebilirsin demiş oldunuz -özür dilediyseniz-

ya Allah aşkına sizleri böyle ayak altına veren erkek kılığında ki MAHLUKATLARI kaldırıp atın nolur yav
babadan borcunuz mu var?ne için katlanıyorsunuz?
hele hele sen konu sahibi o oynak komşu için seni bu durumlara düşüren yalaka kocanı nicin s...tir etmiyon?

Canim öteki yorumlari fazla okumadim, malum cok cünkü.
Ne olursa olsun, sucu baskalarinda aramayin, kaleyi hep icten yikarlar, yani disaridan hic bir güc bir kaleyi yikamaz.
Kocan normal degil, kafadan noksan Allah yardimcin olsun. Esin saf ve seninde dedigin gibi daha büyümemis veya kafadan sakatki, esini el alemin yaninda böyle kücük düsürüyor.
Bunuda komik buluyor, yazik gercekten böyle kafadan noksanlar evlenmese iyi olurdu ama yapacak birsey yok.
Bence hazir esin kafadan sakatken evin hakimiyetini eline al. Böyle saf adami yönetmek kolay olur. Yapacak birsey yok. Normalinde bir evlilikde her iki taraf yönetir ama senin evliliginde adam kafadan sakat, sen yönetimi eline al derim.
Belki gelecekte bu gibi seyleri önlemis olursun. Kararli ol ve yavas yavas yönetimi eline al ancak böyle bu evlilik kurtulur.

Gece gece komsunuza saydirdim içimden. Sizin için böyle kotu saka planlayacak adi komsunuz esinizle aranizin bozulmasına da sevinir. Esinizin savunulacak yani yok ama olan olmuş, onun intikamini sonra da alirsiniz. Komsunuzla iletişimi kesin ama bunu onun sinsiligine benzer şekilde yapin, kocaniz da görüşmek istemesin. Bir de aranizin bozulmasına üzülmeyin bari.
Kocaniza da bir sonraki sevgililer gününde 'ÇAN' alir supriz yaparsiniz artik. Madem o saka bu da saka bir şey söyleyemez

Ben bile bu kadar sinirlenmişken okurken.senin 14 şubattan beri ağlamanı normal buluyorum.eşin densizlik yapmış komşun terbiyesizlik.seni aptal yerine koymuşlar.sende öyle birşey yapki komşun senden daha fazla ağlasın utancından.

Arkadaslar herkese selam ve sevgiler.. Benim konumu hatirlarsiniz yorumlarinizla bana destek oldunuz rabbim razi olsun hepinizden.. Aradan epey vakit gecti ve ben bosanma davasi actim zor gunler gecirdim ve eminim daha zor günlerim de olacak ama bunu kendim icin yapmaliydim simdi garip bi huzur icindeyim..

aaa son gelişmeleri bilmiyorum ben neden dava açtın???Hakkında hayırlısı bu arada

O komsunun senin kocanda senin evliliginde gozu oldugu kesin. Alakani kes onunla. Esinide takma. Adam saftir demissin zaten. Devam et mutlu olmaya o komsun catlasin.

Aaaa simdi baktim konu eskiymis. Neden dava actiniz?

yuhh yaaa bu ne bicim saka,hadi komsu cekemiyodur yapmistir ama eşiniz nasil ortak olmus bu duruma inanilmaz gercekten.

pardon konu eskiymis..simdi neden dava actiniz bu sebepten degildir heralde.

Nasil pislik, kotu niyetli bir arkadasmis ya o!
Defet hayatindan o kadini. O senin arkadasin olsaydi esine boyle bir saka yaptirmak yerine sana guzel bir hediye almasi icin tesvik ederdim. Kadina sonradan hic tepki vermedin mi?

Yilan kadin yuva yikti ben olsam gider soylerdim vicdan azabi ceksin diye yuva yiktin mutlu musun simsi der bidaha da asla konusmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…