• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bu kadar utanmamistim

evet kesınlıkle gaz değil..hatta bana dese kı ne dusunuyosun..tanısam daha agır seyler soylerdım..
bu cok kotu sekılde oynamaktır..saf değil..safa yatıyor....
kımseye gaz vermıyorum...kımse de vermıyor..

yapamayacakları sey ne demektir..baştan kabulleniş...kadın her seye susssun der gıbı..
iyi devam edin..ezılsın kadınlar hep...ay saf ama ay evlıyız ay cocuk var ay su var deyıp susalım hep..gerı kalalım boyle
te allam ya

Hee ben geriden gidiyorum sen Ay’a çık. Ben tutucuyum, sen uygar ol.

Belli ki yeni üyesin, ne konular açılıp da kendi yapamayacakları şeyleri şurada konu sahiplerine söyleyenler oldu. Olmasa 100 tane yazandan X konu için 90 tanesinin boşanması lazımdı. Ama 1 tanesi boşanır kalan da onu alkışlar haybeye.

Sen yanında yatmayacağını söylediğine göre başına böyle bir şey gelse boşanırsın anlamı çıkıyor, ben mi okuduğumu yanlış anlıyorum yoksa??

Kaldı ki sözüm meclisten dışarı demiştim senin yapabilme olasılığını göz önüne alarak genelleme yapmıştım.

Ama birilerine geri kalmış yaftası yapıştırmak son derece modernizm simgesi olduğu için haybeye klavyeden döktürmek de bedava tabi.

taktıgının yuzuk olmadıgını seni küçük düşürdüğünü syle
k.bkma ama eşin hiçte saf değil seni hiç düşünmüyor mu bu adam saf saf diye syluyorsun hiç saf degil bn olsam ona ole bir tavr koyardım ki bu nasıl şaka ya komşundan da nefret ettim hmn ilişkiyi kesin

Hee ben geriden gidiyorum sen Ay’a çık. Ben tutucuyum, sen uygar ol.

Belli ki yeni üyesin, ne konular açılıp da kendi yapamayacakları şeyleri şurada konu sahiplerine söyleyenler oldu. Olmasa 100 tane yazandan X konu için 90 tanesinin boşanması lazımdı. Ama 1 tanesi boşanır kalan da onu alkışlar haybeye.

Sen yanında yatmayacağını söylediğine göre başına böyle bir şey gelse boşanırsın anlamı çıkıyor, ben mi okuduğumu yanlış anlıyorum yoksa??

Kaldı ki sözüm meclisten dışarı demiştim senin yapabilme olasılığını göz önüne alarak genelleme yapmıştım.

Ama birilerine geri kalmış yaftası yapıştırmak son derece modernizm simgesi olduğu için haybeye klavyeden döktürmek de bedava tabi.

ya allah askına su tavrını düzelt ya..
sen benım yazdıgımı alıntı yapıyorsun..o zaman alıntı yapma ve emın mısın dıye sorma !!'!!!!!!!
klavyeden döktürmek bedava evet senın yazdıklarından belli :)

Bu ne bicim sey ya anlamadim esiniz nasil rencide eder sizi hemde bu tarz insanlara karsi sadece seni degil kendini de rezil etmis ama farkinda degil sanirim. Kendimi senin yerine koydum da soylucek bisey bulamiyorum ne yapsan ne desen cok haklisin. Esin cok ayip etmis onlarla bir olup insan karisiyla nasil boyle alay eder. O komsuna cok sinir oldum kesinlikle butun diyologunu kes ve mesafeni koy kesinlikle seni cekemiyo bu kadin. Ayrica sen onun kocasina gidip boyle bisey yaptirabilirmisin kocani karsina al ve konus cok kirildigini kotu niyetli olduklarini ve senden boyle bisey isteseler kanip onu asla rencide etmicegini anlat aklina gir uzak dursun.

Kesin komsum bi tanidigim boyle saka yapti demistir bizimki zaten gulmekten kırılmistir sonra plan iste komsum pek hoş konuşur bilmis bilmis.. Esi desen kadin akilli herseyi bilir

Çakal olan komşu kadın kocasını tanıyor karısını tanıdığı kadar..

Zaten belli ki içi de kötü biri..

Bu bayat son derece yersiz şakayı da duymuştur bir yerden ve birinde denemek için de can atıyordur duyduğundan beri. Nasip bunaymış. Çevrede kime yapacak ki; herkesin kaldırabileceği bir şey değil.

Yani komik ya, açıyorsun kutuyu okey taşı. Şaka kategorisine bile girmez, alaturka bir şey işte.

bence siz çok pasif bir insaniz birde komşunuza akıllı diyorsunuz komşunuz eşinizden bile hoşlanıyor olabilir ndn bu yönlerine de bakmıyrsnz gercekten asılsaf olan sizsinz

Şaka dediğin şaka yaptığın kişiyi mutlu eder, eğlendirir. Senin ise kalbin kırılmış çok düşüncesizlermiş. Ama en büyük suç eşinde böyle bir şeye fırsat verdiği için. Ben olsam o komşularla da araya mesafe koyarım kesinlikle. Eşimle de açıkça ne kadar üzüldüğümü anlatırım az empati kursun. Bir süre benden iyi muamele göremez.

Çocuğa bile şaka yaparken dikkat edilir, hayal kırıklığı yaşatılmaz. Çok ayıp ya. Sen üzülme canım, onların terbiyesizlikleri.

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Eşinede komşunada saygı ve sevgilerimi gönderiyorum (anladınız siz onu) ha ha ha aman ne komik bi şaka gıdıklada gülelim çok sinirlerim bozuldu bana yapılmış kadar sinirlendim, sen çok iyisin ben hissediyorum ve Allah gönlüne göre vericek inşallah inanıyorum vee o koca bozuntusuna ve sinsi komşunada cezalarını vericek,, o okey taşını evlerine giderken komşuna verseydin keşke belki lazım olurdu biara :KK11:

ya allah askına su tavrını düzelt ya..
sen benım yazdıgımı alıntı yapıyorsun..o zaman alıntı yapma ve emın mısın dıye sorma !!'!!!!!!!
klavyeden döktürmek bedava evet senın yazdıklarından belli :)

Ben de bu kadınların “ben özgürüm” demesine ayrı bir hayranlık duyuyorum. Çağdaş kadın sıfatını illa giydirecek üzerine en şaşalısından. Seni daha önce görmedim o yüzden genel anlamda tek mesajına bakarak diyorum. Hani diyorsun ya “hep kadınlar ezilsin dimi diye…”

Kadın kendini ezdirmesin tabi bunu savunan insanlık dışıdır. Ama yatağa almamakla olmaz bu iş. Zorbalıktan çok farkı yoktur. Okusun, eline ekmeğini alsın, çalışsın, ekonomik özgürlüğü olsun, iyi paralar kazansın, iyi yerlere gelsin.. Adından söz ettirsin. Budur bence kadının ezilmemesi. İki yatak muhabbetinde galibiyet ya da mağlubiyet değildir.

Bu şartlar altında ben gerici olayım bunu savunanlar ilerinin en önde gideni olsun kabulüm.:KK59:

Eşin saf falan değil.
İnsanın kalbi kırılır, rencide olur ya :(
Böyle şaka mı olur!
Resmen duygularınla alay etmişler!
Pırlanta almazsın tamam da okey taşıyla şaka mı yapılır, yazıklar olsun.

Aman ne komik bir sakaymıs o öyle. Hiç güleceğim yoktu da bakkaldan aldım.
Ben olsam bundan sonra o komşumla asla konuşmazdım.

Ben de bu kadınların “ben özgürüm” demesine ayrı bir hayranlık duyuyorum. Çağdaş kadın sıfatını illa giydirecek üzerine en şaşalısından. Seni daha önce görmedim o yüzden genel anlamda tek mesajına bakarak diyorum. Hani diyorsun ya “hep kadınlar ezilsin dimi diye…”

Kadın kendini ezdirmesin tabi bunu savunan insanlık dışıdır. Ama yatağa almamakla olmaz bu iş. Zorbalıktan çok farkı yoktur. Okusun, eline ekmeğini alsın, çalışsın, ekonomik özgürlüğü olsun, iyi paralar kazansın, iyi yerlere gelsin.. Adından söz ettirsin. Budur bence kadının ezilmemesi. İki yatak muhabbetinde galibiyet ya da mağlubiyet değildir.

Bu şartlar altında ben gerici olayım bunu savunanlar ilerinin en önde gideni olsun kabulüm.:KK59:

kardeşim,, yatak muhabbetınden soz etmedım..dokunmaktan anladıgın yatak mı? yatağın y si geçmedi sozlerımde .....sadece ben olsam o adama bır daha dokunamazdım dedım.....

daha da yazacaklarım oldugu ıcın ama tanımadıgım ıcın dokunmam dedim..yanı dokunmak sarılmak opmek gulumsemek temas kurmak..
bir anda o koca gozumde düştü..yanı hıc değilse tavır koyardım sevgide dokunmak vardır paylaşmak birlikte bır fılm ızlemek bile... vs vs
bana da emın mısın deyınce zınk diye kaldım..bunu sorman ıcın tanıman gerekıyordu benı zaten tanımadıgın ıcın doğal ya..

ona bakarsan senın fıkırlerın de doğru..ama herkesın farklı hayatı var..amaç mudahele de değil..sadece fıkır paylaşımı..
ve cümle boyle baslıyor.. '' ben olsam '' .....

neyse ben olsam böyleydi bekarım ama evli de olsam böyle olurdu..
kadın da koca da değersiz davranmış...
ne diyeyım konu sahıbı daha fazla üzülmesin madem ne diyebilirim ki başka...

Son düzenleme:
Neden sadece komşu kadın suçlu?? Silah dayamamıştır herhalde kocanın başına böyle ŞAKA yap die dimi kocanız akıl edememişmi yapılmaması gerektiğini kaç yaşında bu adam 15mi

yuh diyorum yuhhhh bu kadr olur yaa senin yerinde olsam herkesin içinde beni yerin dibine sokan eşimin kafasına o kutuyu fırlatırdım..

ayarla bir arkadaşını, arasın eşini. ben avukat Ahmet eşinizin boşanma avukatıyım mahkeme celbi elinize geçti mi desin.. bak bakalım kalp kırmak nasıl oluyormuş.. empati özürlü eşinize empati yaptırmış olurusnuz..

aynen ben olsam ben de böyle yapardım

sonra da şaka derdim

intikam almalısın bence de konu sahibi :KK62:

Back
X