hic bu kadar utanmamistim

Sadece o laflar olsa olup olmadik insanlara neler demis anasi gibi hizmetcilik yapsin akli başına gelsin demis beni hanim yapanda kabahatmis.. Bide gelip bana bunlari soyleyenler var ki onlari ne yapmali:KK43: cok yıprattı beni cok
hizmetçilik yapmak böyle bi salak herife karılık yapmaktan daha onurludur, inanılmaz güçlü bi kadınsınız, inşallah hayat bugüne kadar vermediğini bundan sonra verir size.

D desenoz neden boşanma kararı aldı? Cok sayfa var özetleyen olursa çok makbule geçer. Komşu napmış eşiyle ilişkisi mi varmış aklıma bu gelmişti
Komsumun esimle ilişkisi yok sadece kötü niyetli bir kadin esimde laftan anlamayan bir insan baskasinim agzina bakan zayif karakterli biri olaydan sonra özür dilemeyi birak türlu hakaret le evden gönderdi bende cok sabrettim ama dayanamadim artik halada ugrasiyor

Sen niye guldun ki o ortamda sakaya zaten o tasi kocanin suratina firlatip komsuyu evden neden kovmadin ki bunun adi saka degil baya salak yerine koymaca olmus yaziklar olsun oyle kocaya bosanmakla cok iyi etmissin ozur filan dilese tamam da

Kizkardesimin esinin annesi var cok yaşli tatli bi teyze tek Başına kaliyordu onun yanindayim ben ona bakiyorum yemegini banyosunu filan oda sagolsun evini acti
Allah o teyzeden razi olsun.
Merak etme her sey guzel olacak. Burda bosanan bir suru kadin var. Ben de bunlardan biriyim. Bosanma ve bu asamada yasananlar biraz uzucu, yipratici ama geciyor hepsi merak etme. Hakkini sonuna kadar ara. Asla pes etme. Merak etme her sey guzel oluyor.
Aldigin karari asla sorgulama. Cok dogru bir karar. Sen bundan sonra yeni yasamin icin ugras cabala. Hakkini almak icin de mucadeleden vaz gecme. Merak etme yuvani yikan o insanlar ve sana bunlari yapan esin yaptiklarinin cezasini cekecekler. Ilahi adalet o kadar guzel isliyor ki.
Hep mutlu olmani dilerim. Yuregin guzel. Allah da yuregin gibi guzel bir hayat versin sana.

Cnm cok sevindim o teyzeyle kalmana. Hem dua aliyorsun hemde cok güzel bisey yapiorsun. Bu mübarek günlerin hürmetine ins hersey iyi olucak umudunu kaybetme❤️

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...

Geri zekalı afedersin ama hadi erkekler hödükte o kadın sonuçta kadın kadına bunu yaparmı yaptırımı bilir yani böyle bişeyin yapılmayacağını bizimkide hödüktür o konuda hediye vs hiç almazda yuh ya....

Okey taşı 'şaka'sından sonra, konu nasıl boşanmaya geldi?
Ee 70 sayfa sonuçta.:KK53:
Bilen biri bize azıcık ipucu verip konuyu özetlese hiç fena olmaz.

İlk konuya dönersem, konu sahibi sizin yerinizde olsaydım, ertesi gün bir fotoğrafçıda soluğu alırdım.
Düğün fotoğrafımda olan damadın yerine bir öküz fotoğrafı shoplatırdım.
Bütün herkesi akşam çaya davet ederdim.
'Ay yeni tablo aldım, asmama yardım edin' bahanesiyle, hoop diye getirir adamın eline tutuştururdum.

O şakanın layığı aynı derecede rencide edici olmalıdır ki, evlilik denk gidebilsin...

Kizkardesimin esinin annesi var cok yaşli tatli bi teyze tek Başına kaliyordu onun yanindayim ben ona bakiyorum yemegini banyosunu filan oda sagolsun evini acti
Allah razı olsun o kadından, ona bakan senden de allah razı olsun.

Üzülme arkadaşım, en doğrusunu yapmışsın inaşallah ahayat ana bundan sonra güzel günler sunar.

Okey taşı 'şaka'sından sonra, konu nasıl boşanmaya geldi?
Ee 70 sayfa sonuçta.:KK53:
Bilen biri bize azıcık ipucu verip konuyu özetlese hiç fena olmaz.

İlk konuya dönersem, konu sahibi sizin yerinizde olsaydım, ertesi gün bir fotoğrafçıda soluğu alırdım.
Düğün fotoğrafımda olan damadın yerine bir öküz fotoğrafı shoplatırdım.
Bütün herkesi akşam çaya davet ederdim.
'Ay yeni tablo aldım, asmama yardım edin' bahanesiyle, hoop diye getirir adamın eline tutuştururdum.

O şakanın layığı aynı derecede rencide edici olmalıdır ki, evlilik denk gidebilsin...

Şakadan sonra komşu kadın, olay anında çektiği fotoğrafı gönderiyor konu sahibine. Konu sahibi haklı olarak açıyor ağzını yumuyor gözünü. Komşu kadın kocasını arıyor, kocasıda konu sahibinin kocasının iş yerine gidip kavga ediyor.

Konu sahibinin eşi, konu sahibine sahip çıkmadığı gibi komşu kadını haklı görüyor ve hakaretler ediyor. Senin gibi şeytana yüzük alınır mı, sen kendi evinde hediye mi gördün, cahilsin tarzı aşağılayıcı cümleler. Haliyle konu sahibi evi terk edip boşanma davası açıyor canım.

Şakadan sonra komşu kadın, olay anında çektiği fotoğrafı gönderiyor konu sahibine. Konu sahibi haklı olarak açıyor ağzını yumuyor gözünü. Komşu kadın kocasını arıyor, kocasıda konu sahibinin kocasının iş yerine gidip kavga ediyor.

Konu sahibinin eşi, konu sahibine sahip çıkmadığı gibi komşu kadını haklı görüyor ve hakaretler ediyor. Senin gibi şeytana yüzük alınır mı, sen kendi evinde hediye mi gördün, cahilsin tarzı aşağılayıcı cümleler. Haliyle konu sahibi evi terk edip boşanma davası açıyor canım.
çok korkunç, en büyük düşmanın yatağındaki kocandır sözü boşuna değil..

3.kişiler figüran aklı selim karısına saygısı olan bi koca böyle bi işe alet olmaz ama adamın son tahlilde tavrına baktığımızda zaten içindeki saygısızlığı küçümsemeyi kustuğu anlaşılıyor

• Beğen
Reactions: anu
Back
X