Hiç Büyümeseydim..!

En güzeli şükretmek!! Allahım bugünlerimzi arattırmasın inşallah..!

SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

Hep mutlu ol canım inşaallah.. Zaten istesek de o günlere dönemeyiz de insan aklına gelince özlüyor işte.. Hele şu günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Belki bu yüzden önümü hiç göremiyorum. Oysa ben de farkındayım; kendimi toplamalı,yeniden umut çiçeklerimi sulamalıyım...

SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

insallah canim..sen de cok mutlu ol...Farkindaysan o cicekleri hemen sulamalisin...
Zaman zaman hepimizi karamsarlik sariyor ya..Mutlu gunlerin kiymetini daha iyi anlamak icin olabilir mi? Onunu bir dahakine daha iyi gormek icin belki :uhm:

insallah canim..sen de cok mutlu ol...Farkindaysan o cicekleri hemen sulamalisin...
Zaman zaman hepimizi karamsarlik sariyor ya..Mutlu gunlerin kiymetini daha iyi anlamak icin olabilir mi? Onunu bir dahakine daha iyi gormek icin belki :uhm:

Teşekkürler canım... İnşallah inşallah inşallah..!

annecim o çılgınlık yaşlarımda beni sabırla saatlerce soğuk demeden sıcak demeden camlarda balkonlarda beklettiğim için özür dilerimmm.şimdi o yıllarıma geri dönüp o yaptıklarımın hiç birini yapmadan sana layık bir evlat olmak için kendimi sana adardımmm

Bi an çok korktum Laalişim:çok üzgünüm: Hatta sonlarda ağlamak üzereydimki yorumları okudumda rahatladım biraz:a015:Bırak arkadaşın yazsın bu yazıyı ya kalbimemi indiriceksin:mymeka: Zaten bloğundaki yazılarıda okudum şimdi..çok harika..ama içim acıdı sanki:çok üzgünüm:

Bu kelimeleri duymak istediği en son kişilerden birisin..İçim aktı,nefesim kesildi okurken okudukça!!!!!!!!!!

Hissettiklerimde hiç yanılmadım..Hüznü iyi tanırım..Vardı evet Laalemde bir tuhaflık vardı hala var!!!!!!Ama toz konduramıyorum..Mutluluk öyle yakışıyorki güzel yüzüne aksini düşünmek bile istemiyorum..
Yapma canımın içi Allah herkeze taşıyabileceği kadar yük verirmiş..Evet bak şimdide ben diyorum KALK LAALEM KENDİNE GEL!!!!!Sevdiklerin için,umutların için,mücadelen için kalk!!!!!!!!
Allah seni ne etmesin ağlıyorum şuan yaa olamaz yakışmadı hiç hiç hiç hemde!!

Nazlım,birtanem iyiyim ben!
Buraya ilk üye olduğum zaman bir arkadaşımın bir problemi vardı..
Aynı şey benim başıma da gelirse diye düşünüp çok etkilenmiştim. Tee o zamanlar karaladım bu satırları..:dilcikar:
Yapma nolur ağlama,hemen aradım,telefonun kapalı,nolur üzme beni..
İnan benimle bir ilgisi yok.Sadece çevremden çok etkileniyorum işte..:çok üzgünüm:
Çok seviyorum seni...:1hug:

offffffffff offfffffffffffffffff 2 saatir şu sayfaya bakıp sürekli yenileyip cvp bekliyorum..Şükürler olsun..Telefonum şarzı bitik özür dilerim canım şarza takmakta şimdi senin yazını görünce aklıma geldi..İçim koptu koptu...Allahım korusun senin Lalem yaa hiç yaşatmasın sana böyle olaylar..Ohbee Canımsın Canımm bende seni çok seviyorum.Rahatladım yemin olsun:1hug::1hug:a.s.

Ne diye güncelledin fiii tarihindeki mesajımı be:mymeka:
Milleti ağlattık burda,varsa bir derdin ara,anlat, böyle milleti huzursuz ediyon bak..:mymeka:
Şaka bir tarafa,beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum,sübyanım..:asigim:
Allahım mutluluğumuzu bozmasın hiç kimsenin inşallah!

Gider ayak bende farkettim şimdi hemen atladım:1shok:
bişey oldu sandım lalem Çok üzgünüm çoook
Tarihe bakmadan ne atlıyonuz be :mymeka:

Ah be güzelim ya...:asigim:
İyiyim çok şükür,sen beni bilmez misin?:1hug:
Koceme kızsam ne diye buraya yazayım,onun kendisiyle paylaşırım kozumu.:sm_confused:
Olmuyorsa döner giderim. Bilmez misin beni,kangren olmuşsa kolum,keser atar ben,yazmaya ne hacet?benneyaptımki

Tarihe bakmadan atlamadım :mymeka:Okuduktan sonra tarihe baktım ve yapılan yorumlarada baktım öyle anladım Laalişin kendi için yazmadığını..Nazı velvereye verdi ortalığı bi kere naniknanik

Ayrıca laaliş ne demek beni bu kadar sevdiğini bilmiyodum:mymeka: Deli oluyorum sana :asigim:

Offf ya sorma içim şişti Azemim,laf anlatacam diye..benneyaptımki
Bu arada amma sevenim varmış ayolsırnaşık şey

Yaaaa ne kızıyorsun ne bileyim lalem söz konusu olunca atladım valla itiraf ediyorum..Ama sesinide duydum çok rahatladım.Olsun varsın iyi ya önemli olanda bu:1hug::1hug:

kimseye degil hayata kırgınım..
bu sözü sevdim.
mesele büyümek mi bilmiyorum mesele hayatın neyi ne zaman getirdiği galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…