Gerçekten çok güzel bir başlık olmuş laale bende bazen iç geçirir ve çocukluk yıllarıma dönmek isterim herşeyden her sorundan uzak tek derdi sokağa çıkıp oynamak olan günlerime ama olmuyor işte ne ben geriye dönebiliyorum nede zaman benim hep aynı yaşta kalmama izin veriyor yinede halime şükrediyorum
O gunlerde ne cok derdim var sanirdim. Hic sıkıntım yokmus meger. Okula git okuldan gel, dersini calis. Ekmek elden su golden. Tam o gunlere donmek istermiydim... hayir. Ama uzaktan izlemek isterdim...Nasil gorundugumu merak ediyorum..Sonrasinda, o yaslarda yapacagim hatalarin aynisini yapacagima eminim. Ben buyuk hatalar yaptim. Dusundum de ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum ben :) Hersey yoluna girmisken, yaslanma korkusunun gelmesini bekleyim simdilik...
Zaten gecmisten derslerimizi almis bir sekilde kurtulmak lazim kanisindayim. Gecmisle yasanmiyor. Keskeler insani yipratiyor. Bugun guzelse yarini daha guzel yapabilir miyiz diye dusunelim..Bugun kotuyseyavas yavas duzeltmenin yolunu bulalim. Mutlaka bir yolu olmali kizlar..Birlikte yasamamiz gereken en onemli seylerden biri de umuttur.
Hep mutlu ol canım inşaallah.. ... Hele şu günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Belki bu yüzden önümü hiç göremiyorum. Oysa ben de farkındayım; kendimi toplamalı,yeniden umut çiçeklerimi sulamalıyım...
SEVGİLER...MUTLULUKLAR...
insallah canim..sen de cok mutlu ol...Farkindaysan o cicekleri hemen sulamalisin...
Zaman zaman hepimizi karamsarlik sariyor ya..Mutlu gunlerin kiymetini daha iyi anlamak icin olabilir mi? Onunu bir dahakine daha iyi gormek icin belki :uhm:
"Ahhh ben de hiç büyümeseydim,hep çocuk kalsaydım, aaahh Lalecim bak bunlar en güzel günlerin..." bu sözleri büyük abla,abilerimden ya da yakın akrabalarımdan duyunca hep gülerdim. O zamanlar daha 17 yaşımdaydım... Buluğ çağının verdiği o sonsuz enerjiyle alay edermiş gibi cevap verirdim: "Hayır ben hiç de öyle düşünmüyorum. Ben büyüyünce hayat çok daha güzel olacak, beni çok ama çok seven bir adamla evleneceğim,beni sarıp sarmalayacak, akşamları işten gelirken elinde kocaman bir buket laleyle gelecek, çok güzel günlerim olacak benim çoook..." derdim...
Şimdi bakıyorum da büyüdüm... Acılar büyüttü beni,karşılaştığım problemler,döktüğüm gözyaşları büyüttü. Hayatta hemen herşeyde olduğu gibi bu konuda da yanıldığımı anladım. Hayallerini paylaştığım adamın başka planları olduğunu, sımsıcak öperken başka bir rüyada olduğunu,ettiğiniz duaların bile farklı olduğunu en acısı ise; her gece koynunda aşkla yattığın adamın aslında adam değil de KOCAMAN BİR HİÇ olduğunu öğrendim...
Büyüdüm biraz geç oldu ama büyüdüm.. Evet ben de büyümemeliydim. Tek sorunum saklanbaç oynarken ebenin beni görmesi olsaydı.......
:1no2::1no2::1no2:
"Ahhh ben de hiç büyümeseydim,hep çocuk kalsaydım, aaahh Lalecim bak bunlar en güzel günlerin..." bu sözleri büyük abla,abilerimden ya da yakın akrabalarımdan duyunca hep gülerdim. O zamanlar daha 17 yaşımdaydım... Buluğ çağının verdiği o sonsuz enerjiyle alay edermiş gibi cevap verirdim: "Hayır ben hiç de öyle düşünmüyorum. Ben büyüyünce hayat çok daha güzel olacak, beni çok ama çok seven bir adamla evleneceğim,beni sarıp sarmalayacak, akşamları işten gelirken elinde kocaman bir buket laleyle gelecek, çok güzel günlerim olacak benim çoook..." derdim...
Şimdi bakıyorum da büyüdüm... Acılar büyüttü beni,karşılaştığım problemler,döktüğüm gözyaşları büyüttü. Hayatta hemen herşeyde olduğu gibi bu konuda da yanıldığımı anladım. Hayallerini paylaştığım adamın başka planları olduğunu, sımsıcak öperken başka bir rüyada olduğunu,ettiğiniz duaların bile farklı olduğunu en acısı ise; her gece koynunda aşkla yattığın adamın aslında adam değil de KOCAMAN BİR HİÇ olduğunu öğrendim...
Büyüdüm biraz geç oldu ama büyüdüm.. Evet ben de büyümemeliydim. Tek sorunum saklanbaç oynarken ebenin beni görmesi olsaydı.......
:1no2::1no2::1no2:
Bu kelimeleri duymak istediği en son kişilerden birisin..İçim aktı,nefesim kesildi okurken okudukça!!!!!!!!!!
Hissettiklerimde hiç yanılmadım..Hüznü iyi tanırım..Vardı evet Laalemde bir tuhaflık vardı hala var!!!!!!Ama toz konduramıyorum..Mutluluk öyle yakışıyorki güzel yüzüne aksini düşünmek bile istemiyorum..
Yapma canımın içi Allah herkeze taşıyabileceği kadar yük verirmiş..Evet bak şimdide ben diyorum KALK LAALEM KENDİNE GEL!!!!!Sevdiklerin için,umutların için,mücadelen için kalk!!!!!!!!
Allah seni ne etmesin ağlıyorum şuan yaa olamaz yakışmadı hiç hiç hiç hemde!!
Nazlım,birtanem iyiyim ben!
Buraya ilk üye olduğum zaman bir arkadaşımın bir problemi vardı..
Aynı şey benim başıma da gelirse diye düşünüp çok etkilenmiştim. Tee o zamanlar karaladım bu satırları..:dilcikar:
Yapma nolur ağlama,hemen aradım,telefonun kapalı,nolur üzme beni..
İnan benimle bir ilgisi yok.Sadece çevremden çok etkileniyorum işte..:çok üzgünüm:
Çok seviyorum seni...:1hug:
Bi an çok korktum Laalişim:çok üzgünüm: Hatta sonlarda ağlamak üzereydimki yorumları okudumda rahatladım biraz:a015:Bırak arkadaşın yazsın bu yazıyı ya kalbimemi indiriceksin:mymeka: Zaten bloğundaki yazılarıda okudum şimdi..çok harika..ama içim acıdı sanki:çok üzgünüm:
offffffffff offfffffffffffffffff 2 saatir şu sayfaya bakıp sürekli yenileyip cvp bekliyorum..Şükürler olsun..Telefonum şarzı bitik özür dilerim canım şarza takmakta şimdi senin yazını görünce aklıma geldi..İçim koptu koptu...Allahım korusun senin Lalem yaa hiç yaşatmasın sana böyle olaylar..Ohbee Canımsın Canımm bende seni çok seviyorum.Rahatladım yemin olsun:1hug::1hug:a.s.
Gider ayak bende farkettim şimdi hemen atladım:1shok:
bişey oldu sandım lalem Çok üzgünüm çoook
Tarihe bakmadan ne atlıyonuz be :mymeka:
Gider ayak bende farkettim şimdi hemen atladım:1shok:
bişey oldu sandım lalem Çok üzgünüm çoook
Tarihe bakmadan ne atlıyonuz be :mymeka:
Tarihe bakmadan atlamadım :mymeka:Okuduktan sonra tarihe baktım ve yapılan yorumlarada baktım öyle anladım Laalişin kendi için yazmadığını..Nazı velvereye verdi ortalığı bi kere naniknanik
Ayrıca laaliş ne demek beni bu kadar sevdiğini bilmiyodum:mymeka: Deli oluyorum sana :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?