Lale sende mi:1shok:
Yok kuzum Allahıma çok şükür benim bir sorunum yok ama canım arkadaşımın sorunu ve buradaki canlarımın soruları içimi acıttı,kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Öylesine karaladım işte.. Teşekkürler duyarlılığın için...
LALE...BEN SENİ ÇOOOK KISKANIYORUM...Saatlerdir senin yazdığın yazıları okuyorum, çoğunu okudum diyebilirim...Seninle o kadar çok ortak ve o kadar çok zıt yönümüz var ki...Ne demek istediğimi en kısa zamanda yazacağım...Şu an saat çok geç...Görüşmek üzere...
ben de balık kadınıyım ama benim hassas ruhumu gören yok...ben de babamı çok severim ama düğünümde tek damla gözyaşı dökmedi...ben de yemek yapamam ama eşim hatırım için çiğ tavuk bırak daha iyisini bile yemez...ben de herkese karşı biraz mesafeden yanayım ama o mesafeyi ailesine değil bana koyar...DEVAMI GELECEK...
amin canım...kıskançlıktan kastımı anlamışsındır sanırım, özeniyorum yani sana, kötü bi his değil...ama sen yine de kendini oku-üfle, ne olur ne olmaz...sen böyle yazdıkça nazar falan değer Allah korusun...
Ayşegülcüm;
konuyu beğendiğine çok sevindim...
Bir kitapta okuduğuma göre; insan geçmişini özlediği zaman yaşlanırmış... Evet ben de yaşlanıyorum artık.. O yıllara ve insanlara meydan okuyan ruhum bile yavaş yavaş içime kapanıyor. Daha bir kabul edilebilir oluyor hayat ve hayattaki tüm insanlar...
Bazen mücadele gücümün bile kalmadığını hissediyorum. "Heyhat!!!! Nefes alıyorsun Lale, ayağa kalk diye bağırıyorum aynadaki yüzüme..."
Hayat zormuş be canlarım çok zormuş da ben anlayamamışım. "Dönem sonunda takdiri 3 puanla kaçırdım" diye ağladığım günleri buruk bir gülümsemeyle anarım..
HERKESE SEVGİLER...MUTLULUKLAR...
demek yaşlanıyoruz haa.vayy be.10 yıl önce derdimki yok yok hayat çok uzun bi türlü geçmez .yok bu çocuk büyümez .evt zaman bana çok uzun gelirdi.günler çok uzardı .ama dönüp bakıyorum ki lale,zaman çok kısaymış 10 yıl...tamm 10 yıll 10 dk lık bir rüyaymış meğerse.allah dert vermesin çok şükür hiç bir sorunum yok ama ben hep geçmişiyle yaşayanlardanım.hep geçmişi özleyenlerdenim.senağlama
evet herkese eşit davranmıyor hayat bende o kadar çok isterdim ki eskisi gibi olmaya. eğer elimde sihirli bir lamba olsaydı ilk dileğim bundan 5 yıl öncesini dönmek ikinci dileğim bir daha aynı hataları yapmamak olurdu.
şimdi içimde pişmanlıkların yüzümde acı bir ifade ellerimde sadece boşa harcanan 2 yılım var.geri gönüp baktığımda gözlerimlerim yaşlarla anıyorum geçmişim hani o saçlarımı havadan toplayıp sırf büyümek hevesiyle annemin iç çamaşırlarını giydiğim o günler geri gelmez artık diymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?