- 13 Nisan 2007
- 33.545
- 102.105
- 1.123
- 46
"Ahhh ben de hiç büyümeseydim,hep çocuk kalsaydım, aaahh Lalecim bak bunlar en güzel günlerin..." bu sözleri büyük abla,abilerimden ya da yakın akrabalarımdan duyunca hep gülerdim. O zamanlar daha 17 yaşımdaydım... Buluğ çağının verdiği o sonsuz enerjiyle alay edermiş gibi cevap verirdim: "Hayır ben hiç de öyle düşünmüyorum. Ben büyüyünce hayat çok daha güzel olacak, beni çok ama çok seven bir adamla evleneceğim,beni sarıp sarmalayacak, akşamları işten gelirken elinde kocaman bir buket laleyle gelecek, çok güzel günlerim olacak benim çoook..." derdim...
Şimdi bakıyorum da büyüdüm... Acılar büyüttü beni,karşılaştığım problemler,döktüğüm gözyaşları büyüttü. Hayatta hemen herşeyde olduğu gibi bu konuda da yanıldığımı anladım. Hayallerini paylaştığım adamın başka planları olduğunu, sımsıcak öperken başka bir rüyada olduğunu,ettiğiniz duaların bile farklı olduğunu en acısı ise; her gece koynunda aşkla yattığın adamın aslında adam değil de KOCAMAN BİR HİÇ olduğunu öğrendim...
Büyüdüm biraz geç oldu ama büyüdüm.. Evet ben de büyümemeliydim. Tek sorunum saklanbaç oynarken ebenin beni görmesi olsaydı.......
:1no2::1no2::1no2:
Şimdi bakıyorum da büyüdüm... Acılar büyüttü beni,karşılaştığım problemler,döktüğüm gözyaşları büyüttü. Hayatta hemen herşeyde olduğu gibi bu konuda da yanıldığımı anladım. Hayallerini paylaştığım adamın başka planları olduğunu, sımsıcak öperken başka bir rüyada olduğunu,ettiğiniz duaların bile farklı olduğunu en acısı ise; her gece koynunda aşkla yattığın adamın aslında adam değil de KOCAMAN BİR HİÇ olduğunu öğrendim...
Büyüdüm biraz geç oldu ama büyüdüm.. Evet ben de büyümemeliydim. Tek sorunum saklanbaç oynarken ebenin beni görmesi olsaydı.......
:1no2::1no2::1no2: