Hiç çekici bir kadın değilim,artık bıktım hayattan

Hiç bir kadın çirkin değildir ama. Ne kadınlar var diyosun ki Allah çirkin şansı versin. Adam etrafında pervane. Aşk güzellikle ilgili değildir. Bı kere aşık olcak adam rast gelicek. Önemli olan tüm erkekleri etkilemek değil. Doğru erkeğe denk gelmek. Yaş kaç gerçekten merak ettim . Yirmi ve altı olduğunu düşünüyorum
20 sayılırım

muhendislik 1.sinif degil misin phys102 falan calis simdi, okul acilinca zaten bulursun.

Yasamayi hakedip etmeme mercisi karşı tarafin begenisi mi. Bu ne saçma düşünce yahu.
Sevgilim yok diye intihar etmeye kalksaniz ve sonunda olseniz size kabirde sorulacak ilk soru bizlerden farklı olarak sen saf mısın kızım? Olur herhalde.
Sözüm meclisten dışarı diyeyim de ban yemeyeyim bugunlerde modaratorlar cok acimasiz gecen gün 15 gün ban yedim adam öldurmusum gibi

Sizin bu kaçıncı konunuz burda size dil dökülüyor anlamak istediğinize emin misiniz? Size ne başkalarından nasip kısmet neyse o olur kendinizi geliştirin önce kültürel anlamda okuyun görün gezin bilin izleyin sevin sevilin . Akışına bırak bu nedir ya

Gerçekten aşık bir erkek isterse önünde bir sürü çok güzel alımlı rahat şık giyinen feminen kadınlar olsun yine de sevdiğini seçer,eşofmanlı saçı dağınık makyajsız sıradan görünüşlü vs. olsa bile.
Siz mesela hep yakışıklı erkeklere mi aşık oluyorsunuz ? Kaslı olmayan uzun boylu olmayan saçları gür olmayan veya parası olmayan bir erkeğe aşık olma ihtimaliniz yok mu ? Var biliyorum,aynısı neden karşı taraf için de geçerli olamasın ? Kendinize güvenmiyorsunuz,ben de sizin gibi hissediyorum bazen.
Ha derseniz ki bahsettiğin tipte insanlar kalmadı artık erkekler güzelliğe kızlar paraya ya da yakışıklılığa bakıyor,o zaman onlar da gerçekten mutlu olabiliyorlar mı yoksa yalnızlığı mı özlüyorlar iyice bir düşünün derim.
Bir gün hasta da olabilirsiniz,bir kaza geçirip yüzünüzü kaybedebilirsiniz.Bir kaza sonucu bir yeriniz yanabilir çay vs dökülebilir ve ömür boyu leke kalabilir.Bir ameliyat olursunuz ömür boyu izi kalabilir.Yaşınız ilerler eskisi kadar güzel görünmeyebilirsiniz hızlı çökebilirsiniz.Çeşitli sebeplerden ötürü fazla kilo alabilir veya aşırı zayıflayabilirsiniz.Karşı taraf için de aynısı geçerli.Bu bahsettiklerimin hepsi imkânsız,hiç kimsenin başına gelmemiş veya gelmesi mümkün olmayan şeyler mi ? Bunlardan birini yaşarsak o zaman sevmeyelim mi karşımızdakini,ya da estetik ameliyatlara mı zorlayalım ?
O yüzden,görünüşünüzle mutlu olun diyemem çünkü saçma olur ama aşkla bunun bir alakası olmadığını aklınızdan çıkarmayın.

Bu arada görüntünüzden memnun değilseniz kendinizde değişiklik yapabilirsiniz saçlarınızı kestirmek boyatmak,farklı makyajlar stiller farklı kıyafetler takılar vs.
Daha iyi ve özgüvenli hissettirir size.

Mesele çok güzel olmak filan değil ki...
Ben hep tontik oldum ama talibim bol oldu. Çünkü ruh halim pozitif. Gülmeyi seviyorum. Bulundugum ortamdan keyif alırım. Bir de bence bir insan (kadın yada erkek farketmez) kibar ve seviyeli olmalı. Ama bunları biri talip olsun diye değil de olması gereken, sizi mutlu eden ozellikler bunlar diye yapmak lazım. Somurtkan, sürekli sikayetlenen, mızmız bir insanın yanında kimse durmak istemez. Zaten öyle bir insansanız da bırakın kimse yoksa yok ne olacak yani. Olanları da görüyoruz, çok mu mutlular...

tüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim

ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
İşe kendini değiştirmekle başla sen değişirsen dünya değişir kenidini neden bu kadar küçümsüyorsun yok sayıyorsun sen değerli bir insansın sevmeyide sevilmeyi de hak ediyorsun bi sen daha gelmeyecek dünyaya illaki seni seven ilgi gösteren biri olacaktır doğal ol içinden geldiği gibi davran tüm erkekler cilveli kadınlardan hoşalanacak diye bişey yok özgüven eksikliği var sende bunu gör kendini sevmekle başla çünkü kendini sevmeyeni hiç kimse sevmez senin kendine vermediğin değeri kim verirki

Ooo bu ne ya açtığın konuları gördüm de bence tek sorunun çok fazla düşünmek herşeyi düşünmek rahat ol biraz 20 yaşındaymışsın anı yaşa düşünme akışına bırak olucağı varsa herşey oluyor zaten kasma kendini hiç hayat önüne ne koyarsa yaşa gitsin dün ağladığın şeylere bir gün güleceksin zaten :)

tüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim

ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
Kendine geri zekalı diyen, "yaşamayı hak etmiyorum, hayatım yapayalnız geçecek" diyen bir insan gerçekten de hiç çekici gelmez kimseye.
"Zekiyim, aklım çalışıyor, yaşamayı çok seviyorum, kendimi seviyorum, iyi ki varım" deyin bakın auranız nasıl değişecek.

Benim de 6 senedir sevgilim yok ve herkes reddediyor. Bunun sebebi özgüvensizlik sanırım. Erkeklere son çaremizmiş o bizim her şeyimizmiş bizi kabul etmezse aşırı mutsuz olacakmışız gibi davranınca istemiyorlar.

İnsan kendini sevmezse onu hiç kimse sevmiyor

aşkın güzellikle alakası olmadığını yazmıs zaten arkadaslar,
diğer durum tamamen seninle alakalı enerjin, kendini nasıl gördüğün ne yansıtırsan o sana döner

Valla anlamadım şuan seni bu nasıl bi çöküş. Sen kendini o şekilde şartlandırrsan bu kuyudan çıkamazsın ki . Bu arada yaşın kaç

Back
X