Hiç cinsel tacizde bulundunuz mu?

Hiç cinsel tacizde bulundunuz mu?

• Ankete Katılan
    80
ohooo eskiden çok laf atardık bizde. artık yapmıyorum şimdide sevgilimi taciz ediyorum nihahahha

niyetliyim ya
söylesem bozulur mu ki neyse
nişanlımı acayip güzel taciz ederim kuzucum bakar kalır öle (çok amaçlı hatunum napıyım)

siz kocalara tacizi tacizdenmi sayıyorsunuz onun adı taciz değilkiii

evet, bulundum hem de bir kaç defa...
ve tacizi tecavüzle sonuçlandırdım her defasında.:lepi:
mağdur kocam hiç sesini çıkarmadı...
hatta hemen teslim oldu bana...sositososito
rıza hukuka uygunluk sebebi olup açıklamalarım bundan ibarettir...
masumum..:çok üzgünüm:
merci..:1closedeyes:

Ohoo, deee beşikte başladım ben bu işesositososito

oooooo esime gece gunduz tacizde bulunuyorum:asigim::roflol:, telefonda, ruyamda, yanimda ...

o da bana bulunsa bi zahmet cok fen olmaz hani kaydirigubbakcemile

esime yaptim 4 yildir evliyim yapmayada devam ediyorum evde telde arabada ve ilk bulustumuzda
bir an rahatvermiyorum oooooooo daha neler neler anlatsam sapik var diye bagirirsiniz

valla eşime sık sık tacizde bulunurum yazık adam tik oldu kolidor da falan karsılassak iki büklüm geçiyor
dur tik olcam dedikçe benim yapasım ğeliyor
aslın da dur desede bence o da razı razı olduğu için galiba taciz değil bu yaaaaaaaaaa

bende eşime her gördüğüm yerde bulunuyom..bulunuyomda noluyo tecavüze uğrayan ben oluyom..hem taciz olmadan olmaz..birde eşinizle küsseniz barışmak için ideal bir yöntem ilgililere duyurulur

evet şakalaşırken çooooooook bulundumhihoyyyt
göğsünü ısırdım sıktım
pişman değilim yine olsa yine yaparım:lepi:

zaten onun diri vücüdünün %99 u benim
%1 i onun taşıma payı öleee anlaştık valla lülülülülülülülülülülülü

Evet, tacizi tecavüzle sonuçlandırdım:lepi:
kocamın tamamen rızasının dısındaydı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Evet, tacizi tecavüzle sonuçlandırdım:jeyyar:
eşimi taciz ettim sonra tecavüz ettimmhehe

ben çok tacizciyim.ablamın poposuna vurmayı çok severim.ondan sonra daha bekardım iş yerinde çalışırken arkadaşımın memelerini ellemiştim.(şişman erkekleri çok beğenirim)çocuk kıpkırmızı olmuştu.neyse kocamı asansörde,sokakta sürekli sıkıştırırım.çok kötü olur.çünkü istemez dışarlarda öyle yapmamı.çoğu kez de mutfaktan kafasını uzatıp annesiyle konuşurken arkadan bi güzel taciz ederim.gıkını çıkartamaz çok zevkli ya.ilk yaptığımda zıplamıştı annesi de noldu demişti.ha ha ha:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…