• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç dilenci gibi hissettiniz mi ?

Merhaba arkadaşlar , 3 yıllık evliyim aşk evliliği yaptık daha doğrusu kocam çok aşıktı (güya). Evliliğimizin ilk zamanları alışma süreci tabi bazı sıkıntılar yaşadık , öncelik hep ailesiydi benim isteklerim itilip ertelenirken ailesinden herhangi birinin isteği hemen oluverirdi biraz biraz aştık ama halen ilk zamanlar gibi net olmasada bazı geri atılmışlıklarım oluyor her neyse kocam evlendiğimizden beri hiçbir özel günümüzü kutlamadı bu konuda hassas olduğumu dile getirmeme rağmen imkan olmadı , zaman ters geldi , sevmek günlere sığdırılamaz vs bahanelerle geçiştirildi . Kpss çalışmaya karar verdim tabi beni küçümsedi kazanamazsın vs neyse ben kararlı olduğumu gösterdim bana eğitim paketi ve bilgisayar aldı tabi yine talep etmem üzerine dün doğum günümdü çamaşır seriyordum gelip elimi sıkıp tokalaşıp "doğum günün kutlu olsun dedi " zaten hediyenide almıştım bilgisayar aldım dedi ben önce şaka yapıyor sandım çünkü daha geçen yıl bu konuda tartışmıştık en azından bir çiçek bir pasta veya içten gelen güzel bir sarılma bir kaç güzel söz bekliyordum gece 12 ye kadar bekledim ve tabiki yine hayal kırıklığı . Zaten hiçbir zaman iltifat etmez , güzel sözler söylemez , beni düşünerek bir şey almaz veya yapmaz , isteklerimi hep ben dile getiririm veya bir ayakkabı olsun bir mont olsun alması için belkide günlerce söylenirim kendimi dilenci gibi hissediyorum ve bugün yine bana abartıyorsun her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun yediğin önünde yemediğin ardında kavga etmek için bahane arıyorsun dedi bense her zaman ki gibi sevgi ,ilgi , kendiliğinden düşünülmüş ufakta olsa bir hediye dileniyordum . 😔 sizce gerçekten abartıyor muyum ?
Adamın savunması çok iğrenç. Ne demek her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun, ihanete uğramıyorsun. Evlilikteki kıstas bu sanırım eşinize göre.

şiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun yediğin önünde yemediğin ardında
Bu bakış açısı çok tanıdık maalesef ki babam da anneme bu ve benzeri, başkalarının yaşadıklarını yaşamıyorsun daha ne istiyorsun der hep oysa annemin istediği de küçük bir ilgi.. onlar bir de 30 yıllık evliler ayrılsa ayrılamaz o yaştan sonra ne yapacak ki.. siz daha 3 yılda bu haldesiniz yıllarca çekilir mi böylesine hem ilgisiz hem aileci önceliği olmadığınız bir eş..

Adamın savunması çok iğrenç. Ne demek her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun, ihanete uğramıyorsun. Evlilikteki kıstas bu sanırım eşinize göre.
Çünkü şiddete ve ihanete uğramış bir annesi var bazı şeyler istemsizce yerleşir insanın bilincine tabi ki yanlış ama bazen kendince haklı gibi çünkü evlilik kıstası hep kendi ailesinde çevresinde gördükleri üzerine

Bu bakış açısı çok tanıdık maalesef ki babam da anneme bu ve benzeri, başkalarının yaşadıklarını yaşamıyorsun daha ne istiyorsun der hep oysa annemin istediği de küçük bir ilgi.. onlar bir de 30 yıllık evliler ayrılsa ayrılamaz o yaştan sonra ne yapacak ki.. siz daha 3 yılda bu haldesiniz yıllarca çekilir mi böylesine hem ilgisiz hem aileci önceliği olmadığınız bir eş..

Çünkü şiddete ve ihanete uğramış bir annesi var bazı şeyler istemsizce yerleşir insanın bilincine tabi ki yanlış ama bazen kendince haklı gibi çünkü evlilik kıstası hep kendi ailesinde çevresinde gördükleri üzerine
Bunu da eşine uyguluyor maalesef. Böyle erkekler değişmiyor bence. Aileden ne kapıyorlarsa kendi çekirdek ailesine de o şekilde davranışta bulunuyorlar

Bunu da eşine uyguluyor maalesef. Böyle erkekler değişmiyor bence. Aileden ne kapıyorlarsa kendi çekirdek ailesine de o şekilde davranışta bulunuyorlar

Babamın evinde de şiddet görmüyordum, ihanete ugramiyordum, karnımda doyuyordu, senle evlenmemin sebebi neydi diye sorsana.
İnanın kafamda bin tane söyleyeceğim şey vardı bu sizin yazdıklarınızda dahil , ama hem ağlamaktan hemde hiçbir şeyin değişmeyeceğine dair olan inancımdan ötürü kelimeler çıkmadı ağzımda sadece ağladım sarılmaya öpmeye çalıştı ama müsaade etmedim içim kaldırmadı .

İnanın kafamda bin tane söyleyeceğim şey vardı bu sizin yazdıklarınızda dahil , ama hem ağlamaktan hemde hiçbir şeyin değişmeyeceğine dair olan inancımdan ötürü kelimeler çıkmadı ağzımda sadece ağladım sarılmaya öpmeye çalıştı ama müsaade etmedim içim kaldırmadı .
Boşver canım ağlama, üzülmeye değmez böyle odunlar için. Git kredi kartindan kendine guzel bir hediye al, ödesin kütük. Doğum günün kutlu olsun bu arada ☺️

Kıyamam canım ya... Seni çok iyi anlıyorum. Evcil hayvan değil ki kapının önüne koyasın, sevgilin değil ki bir çırpıda terk edesin.. inşallah KPSS kazanırsın da önüne bakarsın. Kolay değil biliyorum ama hiç beklentiye girme artık. Sen de ona soğuk yap. Sorarsa da karnın doyuyor kıyafetlerin temiz daha ne istiyorsun de.

Aşık olarak evlendiğinize göre demek ki sevgililik döneminiz olmuş. O zaman da böyle miydi ?
Bir de yaşlarınız kaç
Sevgililik döneminde şiirler yazan bir adamdı , sırf benimle evlenmek için bir sürü sınav mülakat denemişti ve birini kazandı .Abisinin işi vardı oda onlarla çalışıyordu ama ben ailesine yakın olmak istemiyordum daha doğrusu ortak kazanç istemiyordum, yani çok büyük bir çaba vermişti tabi yine hediye vs görmedim hiç beklentimde yoktu açıkçası yazdığı şiirler yetiyordu zaten . Ben 29 eşim 31 yaşında

Kıyamam canım ya... Seni çok iyi anlıyorum. Evcil hayvan değil ki kapının önüne koyasın, sevgilin değil ki bir çırpıda terk edesin.. inşallah KPSS kazanırsın da önüne bakarsın. Kolay değil biliyorum ama hiç beklentiye girme artık. Sen de ona soğuk yap. Sorarsa da karnın doyuyor kıyafetlerin temiz daha ne istiyorsun de.
Ben bu şekilde davranınca huzursuzluk çıkartan oluyorum yani nasıl anlatsam biz bu konu için defalarca kez tartıştık özür diler , sarılır , öper üç beş gün ev işinde yardımcı olur ilgi gösterir sonrasında yine aynı aslında bunları beni haklı gördüğü için yapmaz aradaki soğukluk geçsin onun tabiriyle trip yemesin diye yapıyor ve yine özel bir gün gelir yine aynı şeyler . Özel gün gelmesinede gerek yok sevgisiz ilgisiz işten eve gelip telefonuyla oynayan bir adam olur .

🥳happy birtdaaay too youuu🥳
Yeni yaşın kutlu olsun bebiş umarım çok mutlu olacağın bir yol bulursun. Çünkü bu senin hikayen.
Bulmuş bir salatalık evlenmişsin olan olmuş yapacak bir şey yok sonrasına bakacaksın.

Madem şuan kpssye çalışıyorsun hedefine odaklan ortam da müsait. Onu da çok takma kafana.
Umarım başarılı olursun ve bir işin olur.
Bu zamanda bir salatalığa ayakkabı için mont için muhtaç kalmazsın.

Ben bu şekilde davranınca huzursuzluk çıkartan oluyorum yani nasıl anlatsam biz bu konu için defalarca kez tartıştık özür diler , sarılır , öper üç beş gün ev işinde yardımcı olur ilgi gösterir sonrasında yine aynı aslında bunları beni haklı gördüğü için yapmaz aradaki soğukluk geçsin onun tabiriyle trip yemesin diye yapıyor ve yine özel bir gün gelir yine aynı şeyler . Özel gün gelmesinede gerek yok sevgisiz ilgisiz işten eve gelip telefonuyla oynayan bir adam olur .
Hiç artık tartışma bile. Para konusunda nasıl? Kardeşlerin annen arkadaşın varsa çık gez. Kendine odaklan. Ders çalış. Onu da ev arkadaşı gibi say. Sabret canım. Değişmez çünkü, önüne bakmalısın.

Back
X