• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç dilenci gibi hissettiniz mi ?

Çocuğunuza da mı böyle davranıyor ihtiyaçlarında isteklerinde ? Bir de evlat sahibi etmişsiniz bu adamı en azından bir çiçek iki güzel söz de olsa söylemesi gerekirdi. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat. Allah hayırlı ömürler versin ona da.
Hayır oğlunu çok seviyor bir çocuk için ideal baba sözünün karşılık bulmuş hali . Yedirir, içirir ,giydirir , oyunlar oynar , tv abur cubur vs yasaktır , hiçbir şeyi sakınmaz hatta şimdiden 2. yaş gününü nasıl kutlayacağını düşünür . Eşimde şöyle bir şey var yani benim 3 yılda anladığım kan bağı olduğu herkes onun için önceliktir .

Sizin için kendi çapında bir şeyler yapmış.ailesiyle işini ayırmış falan.eger doğum günü gormediyse bu konularda beceriksiz olabilir.bence siz onun doğum gününde bir şeyler yapın habire.ogrenip oda size yapsın.biliyorum karşılıksız yapmak çok zor ama boşanmayı düşünmeyin hemen .

9 yıllık evliyim eşim sevgilik dönemlerimde şiirler yazardı dedin geçmişe döndüm bir çok şiirim vardır benimde. Ama iş süpriz,hediye vs. gelince sınıfta kalır. Ha sarılır öper,aldığıma ne olursa olsun karışmaz, bişeyi gösterip alıyım mı desem hiç hayır dediğini görmedim kendince sevgi ve ilgisini bu şekilde gösterir. Hediyelerimi önceden ben seçer yaklaşan bir özel gün olduğunda gözüne sokardım.Çiçek sevdiğimi ve özel günlerde çiçek istediğimi anlatana kadar ise göbeğim çatladı bir kaç yıl aldı sonra hayatın pahalılığına oda kurban gitti. O çiçeği bende talep etmiyorum artık onun yerine çocuklara bir kaç fazla kıyafet alırıma geliyorum. Benimki aile evinde görmediğinden onu çözdüm. Hediyeleşme filan ailesinde olan şeyler değil. Şimdi benim ailemden görüp yavaş yavaş sanki kendini düzeltecek gibi mesela yeğenimle geçen evlilik yıl dönümümüzde götüreceği lokantayı konuşuyordu. Belki sizin modelde görmediğini işleyemiyordur. Birde bu taraftan bakın derim.
Ben anlıyorum zaten ama evlilik demek babasıyla annesinin yanlış evliliği değil abisiyle yengesinin evliliği değil neden kötü örneklerle mukayese ediyor ki çevremizde başka insanlar var mesela komşumun eşi bizden rica etmişti eşine pasta almamızı bizde adam tatmin olana kadar pastane gezmiştik diğer komşum eşine sürpriz yapacağı için pastasını bizim dolapta saklamıştı yani bunlarda örnek insan hiç demez mi ulan ben bu kadının doğum gününü kutlamadım ama milletin karısına alacağı pasta için pastane gezdim veya adam getirdi dolabıma eşi için aldığı pastayı koydu .

Konu sahibi bunu asla hava atmak olarak düşünme, yapan yapıyor demek adına yazıyorum. Biz de eşimle aşırı mahrum bir yerde yaşıyoruz mesleklerimiz icabı. Doğum günümde evde bile değildi, nöbeti vardı. Aşçıdan rica edip o gün yaptığı tatlıdan bir dilim ayırıp getirmişti gece pencere önüne, üstüne koymaya mum bulamamış elektrik kesintisinde kullanılan mumlardan alıp çay tabağının içine oturtmuştu. Müsait bir zamanda çarşıya çıkınca da çiçeğini aldı getirdi. Ha kusursuz bir eş midir hayır illa ki kusurları vardır keza benim de öyle. Ailesinde de görmemiş birbirlerinin doğum günlerini bilmezler falan. Önemli olan senin isteklerine ve sana değer verip içinden gelmesi.

Doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seninle olsun. Her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Lütfen seni manipüle edip sevgi kırıntılarına razı etmesini kabullenme. 💖

Sizin için kendi çapında bir şeyler yapmış.ailesiyle işini ayırmış falan.eger doğum günü gormediyse bu konularda beceriksiz olabilir.bence siz onun doğum gününde bir şeyler yapın habire.ogrenip oda size yapsın.biliyorum karşılıksız yapmak çok zor ama boşanmayı düşünmeyin hemen .
Ben her yıl pastasını ve hediyesini alırım işte zaten bana dert olanda bu benim verdiğim değerin , benim gösterdiğim çabanın hiçbir karşılığı olmaması .

Konu sahibi bunu asla hava atmak olarak düşünme, yapan yapıyor demek adına yazıyorum. Biz de eşimle aşırı mahrum bir yerde yaşıyoruz mesleklerimiz icabı. Doğum günümde evde bile değildi, nöbeti vardı. Aşçıdan rica edip o gün yaptığı tatlıdan bir dilim ayırıp getirmişti gece pencere önüne, üstüne koymaya mum bulamamış elektrik kesintisinde kullanılan mumlardan alıp çay tabağının içine oturtmuştu. Müsait bir zamanda çarşıya çıkınca da çiçeğini aldı getirdi. Ha kusursuz bir eş midir hayır illa ki kusurları vardır keza benim de öyle. Ailesinde de görmemiş birbirlerinin doğum günlerini bilmezler falan. Önemli olan senin isteklerine ve sana değer verip içinden gelmesi.

Doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seninle olsun. Her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Lütfen seni manipüle edip sevgi kırıntılarına razı etmesini kabullenme.

Doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seninle olsun. Her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Lütfen seni manipüle edip sevgi kırıntılarına razı etmesini kabullenme. 💖
Ben de farkındayım her şeyin seven değer veren bir insanın neler yapabileğini biliyorum zaten üzüldüğüm nokta bu neden bu değersizlik ...
çok teşekkür ederim 🩷

🥳happy birtdaaay too youuu🥳
Yeni yaşın kutlu olsun bebiş umarım çok mutlu olacağın bir yol bulursun. Çünkü bu senin hikayen.
Bulmuş bir salatalık evlenmişsin olan olmuş yapacak bir şey yok sonrasına bakacaksın.

Madem şuan kpssye çalışıyorsun hedefine odaklan ortam da müsait. Onu da çok takma kafana.
Umarım başarılı olursun ve bir işin olur.
Bu zamanda bir salatalığa ayakkabı için mont için muhtaç kalmazsın.
Çok teşekkür ederim 🩷

Ben de farkındayım her şeyin seven değer veren bir insanın neler yapabileğini biliyorum zaten üzüldüğüm nokta bu neden bu değersizlik ...
çok teşekkür ederim 🩷
Bazı insanlar böyledir. Boşanma düşüncen yoksa biraz beklentilerini azaltmaya çalışsan (ki çok bir şey beklediğini düşünmüyorum) en azından onu ev arkadaşı olarak görürsün ve daha fazla üzülmezsin.

Mutlu yıllar :KK200: Böyle üç kuruşluk erkeklerden sevgi dilenmek yerine öbür boyu yalnız kalmayı tercih ederim. Boşanmak için çok sebebin var hiç arkana bakma. İnşallah çok mutlu olursun

Eşiniz odun. Bu tartışılmaz

Ama siz de evlenip evde boş boş oturmayı planladıysanız, böyle aşağılanma riskini baştan kabul etmişsiniz demektir
Kpss falan, bunları daha nişanlılıkta düşünüyor ve ders çalışıyor olmalıydınız

Bazı insanlar böyledir. Boşanma düşüncen yoksa biraz beklentilerini azaltmaya çalışsan (ki çok bir şey beklediğini düşünmüyorum) en azından onu ev arkadaşı olarak görürsün ve daha fazla üzülmezsin.

Eşiniz odun. Bu tartışılmaz

Ama siz de evlenip evde boş boş oturmayı planladıysanız, böyle aşağılanma riskini baştan kabul etmişsiniz demektir
Kpss falan, bunları daha nişanlılıkta düşünüyor ve ders çalışıyor olmalıydınız
Söylediğiniz çok yersiz kimin ne hayat yaşadığını bilmeden böyle yorumlamanızda saçma ben böyle bir adamla evleneceğimi nerden bilebilirdim hiçkimse aşağılanacağım ama olsun diye evlilik yapmaz .

Ben birinden çiçek almayı bilmediği için ayrılmıştım. Çiçek, sürpriz olaylarını önemsemiyorum diyip önemsemeyen adamlarla evlenip bana çiçek almıyor diye ağlıyorsunuz. Ya olduğu gibi kabul edin ya da çiçek sevdanızdan vazgeçin yapmıyorlar işte yapmayacaklar. Düşünmeyi bilenle olsaydınız. İnsanlar değişmiyor. Yapmıyorlar bukadar basit. İsterseniz yapar o ayrı ama yapmıyor yapmıyor diye ağlamanın anlamı yok çünkü çiçek, hediye almak dünyanın en kolay işi, en kolay.

Ben bu şekilde davranınca huzursuzluk çıkartan oluyorum yani nasıl anlatsam biz bu konu için defalarca kez tartıştık özür diler , sarılır , öper üç beş gün ev işinde yardımcı olur ilgi gösterir sonrasında yine aynı aslında bunları beni haklı gördüğü için yapmaz aradaki soğukluk geçsin onun tabiriyle trip yemesin diye yapıyor ve yine özel bir gün gelir yine aynı şeyler . Özel gün gelmesinede gerek yok sevgisiz ilgisiz işten eve gelip telefonuyla oynayan bir adam olur .
Çocuk fikriniz varsa aman diyim.

abartıyorsun her istediğin oluyor şiddet görmüyorsun ihanete uğramıyorsun yediğin önünde yemediğin ardında kavga etmek için bahane arıyorsun dedi
adamin evlilik anlayışına baksana. şiddet görmüyorsan , aldatilmiyorsan, ac bırakılmiyorsan mutlu ol
siz de ona desenize ilk sikayetinde "abartiyorsun dayak atmiyorum, hakaret etmiyorum, aldatmıyorum, üstüne yemek de yapiyorum hala yaranamiyorum" diye
bakalim sinirlenecek mi "o ne demek tabii ki aldatmayacaksin" diye.
kendine olsa hosuna gitmez sizs lütuf gibi söylüyor.
en iyisi su kpss oncesi hic moralini bozma. esini eski kocan gibi düşün yapmasin daha iyi. sadece sinavina odaklan. kazandiktan sonra da bir bak bakalim birseyler degisecek mi. eger eski tas eski hamamsa boşar kurtulursun

Söylediğiniz çok yersiz kimin ne hayat yaşadığını bilmeden böyle yorumlamanızda saçma ben böyle bir adamla evleneceğimi nerden bilebilirdim hiçkimse aşağılanacağım ama olsun diye evlilik yapmaz .
Bence sizin düşünceniz çok saçma
Evleneyim de kocam bana baksın diyeceğinize evlilik öncesi dönemde bir baltaya sap olmak için bir çabanız olmalıydı

Yoksa böyle beş kuruş etmez bir adam sizi aşağılar

Kişisel tarihiniz beni haklı çıkarmış işte, hala neyi iddia ediyorsunuz

Adamın incelik yapmasını geçtim sizi aşağılıyor resmen bu hediyeden daha büyük sorun değil mi? Kpss yapamazsın, ihanet yok dayak yok daha ne istiyosun bilmem ne karısı mısınız evcil hayvanı mı diyecem evcil hayvanlarımızın gözünün içine bakıyoruz, en yoğun zamanda bile sıvazlıyoruz, seviyoruz.
Eşinizin sizi sevdiğinden emin misiniz?

Back
X