• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç dilenci gibi hissettiniz mi ?

Ben her yıl pastasını ve hediyesini alırım işte zaten bana dert olanda bu benim verdiğim değerin , benim gösterdiğim çabanın hiçbir karşılığı olmaması .
Almayın yapmayın, o nasıl sadece kan bağı olduklarına değer veriyor sizde öyle yapın, inşallah KPSS ‘de iyi bir puan alır ve hiç beklemeden atanırsınız, sonrası size kalmış ister boşanır ister devam edersiniz fakat sakın ha sakın asla maaş kartınızı eşe vermeyin, maaşınızı ona yedirmeyin, kira fatura gibi ev giderlerine bir miktar ortak olursunuz geri kalan paranızı altın döviz vs bir şekilde kendinize ait banka hesabında biriktirin.

Bence sizin düşünceniz çok saçma
Evleneyim de kocam bana baksın diyeceğinize evlilik öncesi dönemde bir baltaya sap olmak için bir çabanız olmalıydı

Yoksa böyle beş kuruş etmez bir adam sizi aşağılar

Kişisel tarihiniz beni haklı çıkarmış işte, hala neyi iddia ediyorsunuz
Üslubunuza dikkat edin lütfen benim şuan yaşadığım hayat size bu şekilde konuşma hakkı vermiyor muhtemelen prof falansınız ki bu kadar tepeden bakıyorsunuz olaya bilmediğiniz, tanımadığınız hayatlara kendi imkanlarınızla bakmayın eğer çalışıp atanacak bir imkanım olsaydı şuan parasını kazanan bir kadındım . Bütün hayatımı para üzerine kurmadım sevdim ve sevildiğimi hissedip evlendim sonrasında gelişen bir davranış üzerine buraya bir şeyler yazdım sizin hakaretlerinizi temmeni ederek yazmadım . Beş kuruş eden bir adamla birlikte olmanız dileğiyle 🙏🏻

Empati yeteneği de yokmuş eşinizin
İsteklerinizin karşılanacağını düşünmüyorum
Maalesef değişmiyorlar
En güzeli ayaklarınızın üzerinde durmak için kpssyi kazanmak
O zamana kadar da beklenti içine girip, içten içe üzmeyin kendinizi

Ben anlıyorum zaten ama evlilik demek babasıyla annesinin yanlış evliliği değil abisiyle yengesinin evliliği değil neden kötü örneklerle mukayese ediyor ki çevremizde başka insanlar var mesela komşumun eşi bizden rica etmişti eşine pasta almamızı bizde adam tatmin olana kadar pastane gezmiştik diğer komşum eşine sürpriz yapacağı için pastasını bizim dolapta saklamıştı yani bunlarda örnek insan hiç demez mi ulan ben bu kadının doğum gününü kutlamadım ama milletin karısına alacağı pasta için pastane gezdim veya adam getirdi dolabıma eşi için aldığı pastayı koydu .
Çünkü o bir el iyisi. Psikolog bana demişti. Ailesinden Değer görmemiş insanlarda iki davranış tipine çok rastlanır. Eğer eşlerinin onları terk etmeyeceğine çok eminlerse muameleleri de ona göre değişir. Eşimiz bizi terketmrz diye düşünür ve nasılsa gitmez diye kötü davranır, mahrum bırakır ama elalemden takdir almak için her şeyi yapar. Çünkü başkaları ona kötü davranır diye korkar, takdir almak için uğraşır ama eşinden aynı muameleyi görmeyeceğini bilir demişti. İşte sizin kocanız tam da bu insan.

Adam ne halt ederse etsin siz hep orada olacaksınız. O kadar emin ki. Sizi önemsemiyor hatta siz mutlu olanaksınız diye bence bazı şeyleri kasıtlı yapmıyor.

Biri bana bak bunu yap, bunu yapma çünkü ben üzülüyorum dese, bunu neden görmezden gelirim? Ya bana zarar veriyordur bu talepler ya da cidden KASITLI OLARAK YAPMAK İSTEMİYORUMDUR. İşte eşiniz kasıtlı olarak gayet sizi üzdüğünü bile isteye devam ediyor

Ben anlıyorum zaten ama evlilik demek babasıyla annesinin yanlış evliliği değil abisiyle yengesinin evliliği değil neden kötü örneklerle mukayese ediyor ki çevremizde başka insanlar var mesela komşumun eşi bizden rica etmişti eşine pasta almamızı bizde adam tatmin olana kadar pastane gezmiştik diğer komşum eşine sürpriz yapacağı için pastasını bizim dolapta saklamıştı yani bunlarda örnek insan hiç demez mi ulan ben bu kadının doğum gününü kutlamadım ama milletin karısına alacağı pasta için pastane gezdim veya adam getirdi dolabıma eşi için aldığı pastayı koydu .

İşte onları gördüğü zaman evrilmesi gerekirdi dedim ya benim ailemde görerek yapmaya başladı. Ama öncesinde normali oydu bilmiyordu. Olumlu örnekleri görüp kendine örnek alması tabiki şart.

Kıyamam canım ya... Seni çok iyi anlıyorum. Evcil hayvan değil ki kapının önüne koyasın, sevgilin değil ki bir çırpıda terk edesin.. inşallah KPSS kazanırsın da önüne bakarsın. Kolay değil biliyorum ama hiç beklentiye girme artık. Sen de ona soğuk yap. Sorarsa da karnın doyuyor kıyafetlerin temiz daha ne istiyorsun de.
Çocuk yoksa yapılır bu dediklerin ne var ki? Haa evcil hayvan kapının önüne konulmaz.orada yanlışın var.

Çocuğunuza da mı böyle davranıyor ihtiyaçlarında isteklerinde ? Bir de evlat sahibi etmişsiniz bu adamı en azından bir çiçek iki güzel söz de olsa söylemesi gerekirdi. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat. Allah hayırlı ömürler versin ona da.
Konu dışı ama bir şey soracağım. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat ne demek. Özellikle erkek olarak belirttiğiniz için sormak istedim. 🙂

Çocuğunuza da mı böyle davranıyor ihtiyaçlarında isteklerinde ? Bir de evlat sahibi etmişsiniz bu adamı en azından bir çiçek iki güzel söz de olsa söylemesi gerekirdi. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat. Allah hayırlı ömürler versin ona da.
Nerde arıyoruz? Nasıl arıyoruz? Kız evlat için bir ÖZLÜ (!) SÖZÜNÜZ VAR MI?

iki yorum dikkatimi çekti ağzı olan konuşmuş , biri demiş erkek evlat arayanın eline geçmez biri demiş evcil hayvan değil ki kapıya koyasın

kapıya koymak ıcın evcil hayvan mı sahipleniyoruz ?
Erkek evlat arayan zihniyet bi zahmet akıl vermesin .

Konu sahibi eşinizin üslubu kötü

hayırdır sen ya ben babamın evınde ac açık mıydım sırtımda sopayla mı oturuyordum diyip def etmeniz gerekiyordu o an evden . Hediye konusuna gelince zaten evlenmeden önce de bunları yapmıyormuş şiir okuya okuya kandırmıs sizi . siz zaten ne olduğunu bilerek evlenmıssınız sevgiliyken almayan evlendım die değişmez olmayan biri olsun istiyorsunuz ruhunda yokki
Ee evliliğin başlarında da ailesine herseyı oldurup size fırsat bulamayan herifi baba da yapmışsınız . Hediyeye yönelik beklentilerinizi bitirin mutlu olursunuz diyebilecek bi karakterde yok herifte resmen karın tokluguna hayat yaşa diyor

Ben şeyi de anlayamadım nie bi ayakkabı için günlerce dil dökmek yerine çocuk yaptınız kendınızı eve tıktınız ?
yada hadi yaptınız nie sonrasında bu aynı değişmiyor gecıp karşısına al otur benım kadar senınde çocuğun bak hadi diyip bi işe girip çalışmadınız(kpss de calısabılırdınız geçen süre de ) sizden esirgediği parayı bakıcıya verdirseydiniz . Yanlış anlamayın ama eşiniz hiç değişmemiş körü körüne gitmişsiniz her şiir okuyan kadınları anlamıyor malesef sadece siz artık görmeye başlamışsınız .
hediye vs görmedim hiç beklentimde yoktu açıkçası yazdığı şiirler yetiyordu zaten .

Hayır oğlunu çok seviyor bir çocuk için ideal baba sözünün karşılık bulmuş hali . Yedirir, içirir ,giydirir , oyunlar oynar , tv abur cubur vs yasaktır , hiçbir şeyi sakınmaz hatta şimdiden 2. yaş gününü nasıl kutlayacağını düşünür . Eşimde şöyle bir şey var yani benim 3 yılda anladığım kan bağı olduğu herkes onun için önceliktir .
Allah Allah demek ki sevmiyor mu dicem çocuğunu da düşünüyor b
Konu dışı ama bir şey soracağım. Arayanın eline geçmiyor erkek evlat ne demek. Özellikle erkek olarak belirttiğiniz için sormak istedim. 🙂
kız erkek evlat farketmiyor ikiside evlat sonuçta. Ha ülkemizde erkek diye tutturup arka arkaya üreyen insanlar var biliyorsunuz. Yani bu çocuğun da mı değerini bilmiyor ? Onu da mı değersiz hissettiriyor ? Anlamında yazdım bilgi sahibi olmadığım için.

Nerde arıyoruz? Nasıl arıyoruz? Kız evlat için bir ÖZLÜ (!) SÖZÜNÜZ VAR MI?
Genel olarak isteyenin olmaz ama olan da değerini bilmez anlamında yazdım silahlarınızı boşuna kuşanıp üstünüze alınmanıza gerek yoktu bence.

Üslubunuza dikkat edin lütfen benim şuan yaşadığım hayat size bu şekilde konuşma hakkı vermiyor muhtemelen prof falansınız ki bu kadar tepeden bakıyorsunuz olaya bilmediğiniz, tanımadığınız hayatlara kendi imkanlarınızla bakmayın eğer çalışıp atanacak bir imkanım olsaydı şuan parasını kazanan bir kadındım . Bütün hayatımı para üzerine kurmadım sevdim ve sevildiğimi hissedip evlendim sonrasında gelişen bir davranış üzerine buraya bir şeyler yazdım sizin hakaretlerinizi temmeni ederek yazmadım . Beş kuruş eden bir adamla birlikte olmanız dileğiyle 🙏🏻
Beş kuruştan fazla eden ve çok değerli bir adamla birlikteyim, kaliteli olmayan ve sizinki gibi bir adamla hiç olmadım

Biz de sevip sevilerek evlendik, ama düzgün insanla ve bana baksın ben de boş boş oturayım kafasıyla değil

Back
X