Hiç dostum yok

Evet gerçekten de hiç arkadaşım yok hadi dışarı çıkalım hadi buluşalim yada nasılsın diyebileceğim bir arkadaş bir dost ne yazık ki yok hayatim da var mı aranızda benim gibi olanlar. Gerçekten bir dost istiyorum her an yanında olabileceğim yada benim yanımda olabilecek. Bu yaşıma kadar olmadi mi evet oldu bir sürü fakât hep sonlandı devamli bir arkadaşlığım olmadi

Kendinizle ilgili bişeylerin yanlış olduğunu düşündünüz mü mesela belki de çok soğuksunuzdur. Ya da kimseye güvenmediğiniz için bi kabukla geziyosunuzdur ve insanlar sizin duvarınızı aşamıyodur. Arkadaşlar gelip geçer benimde sürekli arkadaşlarım değişti zamanla elenenler oldu yeni kazandıklarım. Ama bir iki dostum baki kaldı. Dostluğun devamlılığı için karşılıklı emek gerekir ve doğru insanları bulabilmek. Bunun için de arkadaş çevresi edinmek lazım, kendinizi kapatmayın sosyal işlere katılın yardımlara , etkinliklere vesaire. Sosyalliğiniz arttıkça çevreniz de genişleyecektir. Dostluk da zamanla kazanılır zaten.. ama kendi kendiyle de mutlu olabilmeli insan. O zaman dostunuz da olacaktır zaten.

Back