• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

zararın neresinden dönerswn kardır canım şimdi içinin parçalandığını onu deli gibi özlediğini biliyorum ama inan geçecek gün geçtikçe canındaha az yandığını göreceksin belki tamamen aklından çıkmayacak ama canında yanmayacak o seni hak etmemiş .senden ayrılmayı kafasına koymuş ki öyle yollara girmiş ne demek msjlarını okumak özeline girmek sana güvenmemişki bugün böyle ise yarın ne olacaktı aşk bir yerde bitiyor canım ama güven kalıyor sevgi kalıyor bence sen onu güvenini kazanamamışsın yada onun kendine olan güvensizliğinin sende yansıması ile karşılaşmışsın her yeni doğan gün insana yeni umutlar getirir umudunu kaybetme sen değil o kaybetti

bende 28 inde ayrıldım aslında 29 girdiğimiz gecede sizlere yazdım kaç gün oldu saymayı bıraktım arada bir kriz gibi geliyor aklıma resmen özlemi başıma vuruyor ama bitti malesef ve içimdede bitecek hala uğraşıyorum ama artık onun için ağlamayı bıraktım ne zaman boğazım düğüm olsa yutkunamayıp gözlerim dolmaya başlasa hemen başka bir şeyle ilglenmeye başlıyorum akıttığım yaşlarıma değmiyor çünkü elim tlfna gitsede aramıyorum sizden sonra daha kötü oldu herşey tamamen düzelmeyecek şekilde bitti ve bende tüm içimdekileri onun için yazdıklarımıona gönderip senin benden alabileceklerin bu kadar bunlar sonuncuydu ve bir daha sana yazılmış bir satırımbile olmayacak seni kalbimden nasıl soktuysam öyle sökeceğim diyen bir mail gönderdim yani tamamen bitti

bnmde aklıma geliyor sürekli aynen bende bıraktım onun için ağlamayı giden kaybeder diyorumm artıkk üstelik bnm yaşım daha 21 önüme daha kimler çıkar diyorum ewet onu seviyodum çekerdimde diyorum onu ama sevgıyle degıl karsındakı ınsan sana deger verıyorsa hep ynaında olur bunuda biliyodum öylee işte cnmm =) biz dğeil onlar kaybbetti ...a.s.

evet kızlar giden gidiyor geride sadece yaşanmışlık ve daha yaşanacaklarını umud ettiklerin kalıyor ama hepsi geride kalıyor işte... güden gidiyor kim ne kaybediyor hesaba vurmak anlamsız... eveto beni kaybetti... güvenini sarsacak birşey yapmadım sadece o öyle olsunistemiş öyle görmek istemiş... çünkü şimdiye dek hep güvendikleri yanıtmış onu vehepsinin yaptıklarının debelini ben ödedim...kırılma noktası o günmüş.... bana güvendiğini söylerken aslında hiç güvenmemiş.... şimdi düşününce güvensizlik bize aslında hiç huzur vermemiş... biz kaybettik ...

ayrıca görüyorum ki bu sorunu aslında sadece ben yaşamıyorum... artık kimse kimseye güvenemez olmuş.. hayat bu hale getirmiş insanları o kadar aynı acıyı yaşayan varki ... güven olmadan ne aşk ne dostluk tam yaşanailiyor.. hep eksik hep yarım hep sahte... ben artık birşeyi iyice anladım aşık olmadan önce güvenebilmeli insan... sonra kendini aşka teslim etmeli.. yoksa çok ağır yaralar alarak yeniliyor insan... savaş gibi yaşanıyor tüm ilişkiler... kazanmak istiyorsan önce güven olmalı sığınacağın bir kale gibi... yoksa çıplak her darbeye açıksın demektir... ve yenilgi kaçınılmazdır...

Selincim daha iyisin umarım mesaj kutun doluymuş özel mesaj gitmiyor.Unuttum sanma seni
kendine iyi bak

Selin, hiç sesin soluğun çıkmıyor...umarım iyisindir.
Umarım bu geçen süre toparlamana biraz yardımcı olmuştur.
İyi bak kendine olur mu...arada gel ses ver.

Back
X