- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
ela055 bende 23 yasindayim ve benimde hic erkek arkadasim olmadi..
bende aynen seni gibi oldugumu düsünüyorum.. kendime bakmadigimi sanmiyorum..
bende avusturyada yasiyorum.. ben sana bisey diyim mi, biz erkeklere ümit
vermedigimiz icin kimse yanasmiyor bize.. bakan varsada bir süre sonra uzak duruyor..
sert ve soguk oldugumuz icin yanasmiyorlar..
derdin bumu diyenler bunu dert olarak görmemeleri gayet normal cünkü baslarina
böyle bisey gelmemis anlayamazlar..
disardan amaaaan bumu yani denilen bir olay gibi gözükür ama yasayan alan ne
oldugunu ne düsündügünü heleki kendini nasil hissettigini..
ben seni cok iyi anliyorum.. ve ben artik neden diye sormuyorum.. biraktim..
Yaa sormuyorsundur canimda, yinede insan duygulaninca veya duygularin karsinca... ister istemez soruluyor bu sorular...
Bende bu aralari yine o dönemdeyim iste ! Sence neden öyleyiz ? Kendimizimi korumaya calisiyoruzda duvarlar örüyoruz ?? özgüvenmi, kader, kismetm i ? Yada hayal kirikligi olurmu diye ? Bilemiycem !!! :))) ayni sorular iste... Ama ben ilk adimi Atmak Istemiyorum... Bu Erkeklerin Görevidir, öyle olmasini istiyorum
neden direk saldırmacı bi politikayla yaklaşıyorsunuz arkadaşlar bu elbette kimine göre derttir kimine göre değildir bu tutumlarınız o kadar çirkin ki 22 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış bi insan kendine olan özgüvenini kaybeder bu apaçık insan psikolojisinin sonuçları erkek arkadaşın size göstermiş olduğu sevgi ayrıdır ailenizin arkadaşlarınızın göstermiş olduğu sevgi ayrıdır demekki bu arkadaşımızın bi eksiği var ki bunu kafasında takmış ve sorunlarını çözmeye çalışıyor
Arkadaşım sana gelince acaba kendine bakmıyomusun ya da dışarıdan çok sert mi duruyosun benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu biraz makyaj biraz saçbaş en önemlisi gülümsemek olay bitmiştir :):) umarım doğru insanı bulursun yakın zamanda
Yaa sormuyorsundur canimda, yinede insan duygulaninca veya duygularin karsinca... ister istemez soruluyor bu sorular...
Bende bu aralari yine o dönemdeyim iste ! Sence neden öyleyiz ? Kendimizimi korumaya calisiyoruzda duvarlar örüyoruz ?? özgüvenmi, kader, kismetm i ? Yada hayal kirikligi olurmu diye ? Bilemiycem !!! :))) ayni sorular iste... Ama ben ilk adimi Atmak Istemiyorum... Bu Erkeklerin Görevidir, öyle olmasini istiyorum
Sevgilisi olmaması insanın çok dsaha iyi bu devirde. Öncelikle karşındaki kişi emin ol senin ona yaklaştığın gibi yaklaşmayacaktır, böyle yaklaşacak bir kişiylede sen zaten muhtemelen karşılaşmayacaksındır. Sana seni seviyorum derken, sana sarf ettiği kelimeleri sayısız kıza aynı anda söyleme potansiyeline sahip erkeklerle dolu bir yer Türkiye. Boşu boşuna kalbini kıracak kişilerle ne diye zamanını geçriesin ve kendi kendini yıpratasın ki.
Sana tavsiyem daha önceki mesajlarda da belirtildiği gibi kendi şansını kendin yarat. Sana gelen erkekler arasından bir seçim yapmak ayrı, sana hitap ettiğini düşündüğün erkeği kendin seçmen ve onun için çabalaman ayrı. Ve ikisinin sonuçları ve sana yaşatacakları ap ayrı.
erkek arkadaşı olan insanlar daha özgüvenli oluyor demek..bilmiyordum
bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?