- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
benim de hiç sevgilim olmadı. çünkü ben istemedim. elimi ilk tutan eşim olsun istedimveee hayatımın aşkını buldum iyiki de sevgili falan olmamışım kimseyle, herşeyin ilkini evlendiğin adamla yaşamak harika birşey. sevgili olmak o kadar da gerekli değil. hatta çok iyi birşey. herşeyden önce kafan rahat. bence hayatının aşkını bekle.
benim de hiç sevgilim olmadı. çünkü ben istemedim. elimi ilk tutan eşim olsun istedimveee hayatımın aşkını buldum iyiki de sevgili falan olmamışım kimseyle, herşeyin ilkini evlendiğin adamla yaşamak harika birşey. sevgili olmak o kadar da gerekli değil. hatta çok iyi birşey. herşeyden önce kafan rahat. bence hayatının aşkını bekle.
Bu yoruma katılmayı isterdim. bir zamanlarda katılırdım bu fikre...ama yaşın büyüdükçe değişiyor bu düşünce... erkek tarafı için seninle herşeyin ilkini yaşayan biri olmuyor malesef. O yüzden sen tecrübesiz kalıyorsun. bir daha dünya ya gelsem bu tür düşünmem yani hayat tecrübesi oluyor senin için insan ilişkilerinde bir adım atmış oluyorsun.sınırı aşmadan .insanları idare etmeyi öğreniyorsun. çok zor bu işler o yüzden bazı durumlar için eşinle yaşamalsıın tabi . ama eşin çoğu heyacanı başkasıyla yaşayabilir sende hüsrana uğrayabilirsin. o yüzden belli bir yaşda olmuyor o dediğin adam 25 geçmiş ve sende 25 geçtiysen dengeler alt üst olabilir.
Hayat-evlilik-yada kadın erkek ilişkileri çok zor o yüzden biraz tecrübe etmek lazım. olmaması kötü çünkü olmazsa bu rahatlık sonra alışkanlığa döner o yüzden ikili ilişkilerde problem yaşanır. sen kimseye anlatamazsında. :S ne yapacağını bilemeye bilirsin :S..
Tamamda, siz esinizle evlenmeden önce, sevgili degilmiydiniz???
Dogru kisiyi buldugunuzu nerden biliyordunuzki? Ayriladabilirdiniz...
Evet, nedense simdiye kadar hic erkek arkadasim olmadi. Ya o beni yada ben onu bulamadim, kücüklügümde yani cocuklugumda aslinda erkeklerle iyi anlasirdim bana önem verdiklerinide hissederdim. Simdiye kadar kimse teklifde bulunmadi. Yani galiba bana gercek anlamda Asik olan olmadi... Böyle denilince ne kadar aci geliyor dimi kulaga... Cirkin deseniz, cirkin degilim zaten herkesin güzelligi kendine sadece güzelim diyede birinin beni sevmesini istemem cünkü bi zamandan sonra insan sIkIlir ... degerli, onun icin önemli biri olmak isterim. Biliyormusunuz cok merak ediyorlar acaba kiminle evlenecegimi :)) Ben bile bir gün evlenecekmiyim veya sevdigim O kisi yani dogru kisiyle evlene bilecekmiyim bilmezken. Bana acaba kiminle evleneceksin diye soruyorlar :) Insan kendini yalniz hissediyor, tabiki Aile, Arkadaslarim var hepside cok degerli benim icin hatta kimseye degismek istemem, ama... bu yalnizlik baska bi yalnizliktir! Bazen aglamama sebep olur bazende kendime cuval dolusu sorular sormama yol acar !!! Nedenki ??? Hani neden gelipde biri sormuyor, cokmu görünmez birisiyim acaba ben ???
Beni dinlediginiz icin tesekkür ederim
gün gelecek karşına öle biri çıkacak ki iyi ki şimdiye kadar kimse olmamış diyeceksin. hayatının aşkına bunu sölemek gibisi yok. ilişkilerden yıpranmamış olacaksın ohh ne güzel:)
ama dua çok önemli ne istiyorsan nasıl biri istiyorsan ayrıntılı şekilde dua et.allahın izniyle kısa zamanda karşında.
ya banada oyle diyorla cok sert bakiyorsun bende senin gibi goz goze gelmekden kacinirdimAcca
cok tesekkür ederim sana cnm...
bakimsiz hayir bakimsiz degilim tam tersi... en cok sevdigim seylerden biridir resmen hobby bile diyebilirim :)) en önem verdigim seylerden biridir bakim.
Ama evt soguk davraniyormusum cevrem öyle der, yani daha dogrusu tanimadigim vede karsi cinse... sert bakiyormusum... ama farkinda bile degilim veya eger karsi cinsle göz göze gelirsem veya baktiklarini fark edersim hemen baska yere bakarim... göz temasina gelmek istemem...
Acca
cok tesekkür ederim sana cnm...
bakimsiz hayir bakimsiz degilim tam tersi... en cok sevdigim seylerden biridir resmen hobby bile diyebilirim :)) en önem verdigim seylerden biridir bakim.
Ama evt soguk davraniyormusum cevrem öyle der, yani daha dogrusu tanimadigim vede karsi cinse... sert bakiyormusum... ama farkinda bile degilim veya eger karsi cinsle göz göze gelirsem veya baktiklarini fark edersim hemen baska yere bakarim... göz temasina gelmek istemem...
neden direk saldırmacı bi politikayla yaklaşıyorsunuz arkadaşlar bu elbette kimine göre derttir kimine göre değildir bu tutumlarınız o kadar çirkin ki 22 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış bi insan kendine olan özgüvenini kaybeder bu apaçık insan psikolojisinin sonuçları erkek arkadaşın size göstermiş olduğu sevgi ayrıdır ailenizin arkadaşlarınızın göstermiş olduğu sevgi ayrıdır demekki bu arkadaşımızın bi eksiği var ki bunu kafasında takmış ve sorunlarını çözmeye çalışıyo
sana tamamen katıldığımı belirtmek istiyorum.....
Arkadaşım sana gelince acaba kendine bakmıyomusun ya da dışarıdan çok sert mi duruyosun benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu biraz makyaj biraz saçbaş en önemlisi gülümsemek olay bitmiştir :):) umarım doğru insanı bulursun yakın zamanda
erkek arkadaşı olan insanlar daha özgüvenli oluyor demek..bilmiyordum
bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..
ela055 bende 23 yasindayim ve benimde hic erkek arkadasim olmadi..
bende aynen seni gibi oldugumu düsünüyorum.. kendime bakmadigimi sanmiyorum..
bende avusturyada yasiyorum.. ben sana bisey diyim mi, biz erkeklere ümit
vermedigimiz icin kimse yanasmiyor bize.. bakan varsada bir süre sonra uzak duruyor..
sert ve soguk oldugumuz icin yanasmiyorlar..
derdin bumu diyenler bunu dert olarak görmemeleri gayet normal cünkü baslarina
böyle bisey gelmemis anlayamazlar..
disardan amaaaan bumu yani denilen bir olay gibi gözükür ama yasayan alan ne
oldugunu ne düsündügünü heleki kendini nasil hissettigini..
ben seni cok iyi anliyorum.. ve ben artik neden diye sormuyorum.. biraktim..
Arkadaslar hepinize birer birer tesekkür ediyorum...
okadar güzel tatli sirin seyler yazmissinizki...
hem kendi adima hemde sizin adiniza sevindim ... kendi adima sevindim, bazilarina göre kücükde olsa derdimi, dinlediniz hatta ayni benim durumumda olanlar var ve onlarda derdini paylasti diye :))) sizin adinizaa sevindim ne mutlu birseyki baska birilerinin derdine azda olsa derman bulmaya calismak, bulabilmektir !!! Güzel Insan buna derim ben !
Digerlerine gelince gercekten Sizin adiniza üzüldüm... cünkü sorun,dert kelimesinin tam anlamini bilmediginizi gösterdiniz... türlü türlü sorunlar vardir hayatta !! Derecesine, yasina, durumuna göre degisir! Tabikide benim en büyük sorunum bu olmadi hayatta... ama bu konuyu paylasmak istedim...
Kötü yorumlardan en son birisi söyle sözlerde bulunmus:
"valla koptum ya Allah iyiliğini versin sevgili Ela böyle birdertten muzdarip olman oldukça garip doğrusu. İnsanın sevgilisi olmayabilir , hayatına kimseyi sokmayabilir vs ama bunu dert haline getirmek ilginç bence evlendirme programlarına git biraz takılır bir sevgili edinirsin yahut arz-ı endam edersin:
ama samimi olarak ne düşündüm yazdıklarından biliyormusun böyle itici ve eleştiriye açık olmayan tavırlar sergileyen birisinin sevgilisi olsa bile az sürerdi sanırım.Çünkü insanın yüzü kalbinin aynasıdır. Anladın sen onu"
ozgekrd adli bu sahisa... yazdiklarini oldugu gibi iyade ediyorum! Eger benim kalbim
bu sekilde yüzüme yansidiysa??? Suan Senin yüzün hangi durumda acaba?
Elestiriye acigim ama elestiri Kirici...Kötü niyetli olmadikca acigimdir !!!
Güzel, uygun bir sekilde derdimi yazdim !!!
Tepkim büyük oldu EVET, bunun nedenide Ben kendimde böyle birsey görmedim diye!
Insanlari hic bir sekilde kücümsemek istemem... istemeyerek yapmis oluncada kizarim kendime!!
Ve caba gösteririm bi daha tekrarlanmasin diye.
Ne demis Müjdat Gezen:
" (...) sevgilerin karşılıksız yardımların gizli olacak
seni; attan, ottan ayıran özelliğin farkına varacaksın
çünkü sen Insansin
ve bunu yakaladığın gün bembeyaz yaşayacaksın"
Böyle birbirmizi tanimadigimiz,görmedigimiz, cikarimizin olmadigi yerlerde
insanin ici gercektende disina yansiyormus !!!! Maskesiz!
Iyi niyetlilik veya kötü niyetlilik ortaya dökülüyor !!
Duygularimi sadece YAZMAK istedim dökmek istedim... OKUDUGUNUZ, sesime KULAK verdiginiz icin
Hepinize birer birer Tesekkür ederim. Güzel Insanlar.
şimdi kendi yorumumu yazayım sana cnm...
öncelikle her ne kadar sana sert çıkan arkadaşlarımız olsada bazı cümlelerin gerçekten yanlış.burda kimse kimseyi tanımıyor o yüzdende kimse kimseye düşman değil.yaşına veriyorum sadece ama yanlış yinede...
Benim sadece 6 sevgilim oldu
Hepsiyle kaynaştıktan sonra derlerdi çok soğuk gözüküyorsun dışardan çekiniyordum yaklaşmaya falan
Genelde bana bu sebepten yaklasamıyorlar
Senin derdini bilemiyorum ama tebessüm et sadece..
Sana katılıyorum bende 25 yaşındayım daha bu zamana kadar gelipte bir çıkma teklif eden bile olmadı :)
Benim sorunum dışardan çok soğuk biri olarak görünmem. Çevremde beni yeni tanıyıp sonradan arkadaş olduğum
herkes bu şekilde sen çok sıcaksın ama dış görünüşün çok soğuk sana yaklaşmaya korkar insan diyorlar.
Ben kadere inanan bir insanım. Eminim sevgimi verebileceğim kişi vakti geldiğinde karşıma kendiliğinden çıkacak
ve benim meymenetsiz suratıma :) aldırış etmeden beni sevecek.
Sende üzme kendini canım birgün hiç ummadığın bir yerden o sevgili sana kendiliğinden gelecek. Sadece şimdi zamanı değil...
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?