neden direk saldırmacı bi politikayla yaklaşıyorsunuz arkadaşlar bu elbette kimine göre derttir kimine göre değildir bu tutumlarınız o kadar çirkin ki 22 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış bi insan kendine olan özgüvenini kaybeder bu apaçık insan psikolojisinin sonuçları erkek arkadaşın size göstermiş olduğu sevgi ayrıdır ailenizin arkadaşlarınızın göstermiş olduğu sevgi ayrıdır demekki bu arkadaşımızın bi eksiği var ki bunu kafasında takmış ve sorunlarını çözmeye çalışıyor
Arkadaşım sana gelince acaba kendine bakmıyomusun ya da dışarıdan çok sert mi duruyosun benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu biraz makyaj biraz saçbaş en önemlisi gülümsemek olay bitmiştir :):) umarım doğru insanı bulursun yakın zamanda
erkek arkadaşı olan insanlar daha özgüvenli oluyor demek..bilmiyordum
bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..[/QUOT
Ya senin derdin nedir ??? Kendine yetebilen ?
gülünc duruma düstün resmen !!!!
cocuk bekliyorsun gördügü, kadari kocanmi ilgilenmiyor seninle zorun nedir ?
karnin burnunda cokmu cirkinlestin sende senin dertlerini yaz kardesimDD
eger begenmediysen yorumunu kendine sakla ve cirkinlesme...
cocugunu düsün :))) yansitiyorsun... Umarim senin cocugunun hic böyle dertleri olmaz, cünkü ona yol göstericek yardim edicek bir annesi yok...
erkek arkadaşı olan insanlar daha özgüvenli oluyor demek..bilmiyordum
bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..[/QUOT
Ya senin derdin nedir ??? Kendine yetebilen ?
gülünc duruma düstün resmen !!!!
cocuk bekliyorsun gördügü, kadari kocanmi ilgilenmiyor seninle zorun nedir ?
karnin burnunda cokmu cirkinlestin sende senin dertlerini yaz kardesimDD
eger begenmediysen yorumunu kendine sakla ve cirkinlesme...
cocugunu düsün :))) yansitiyorsun... Umarim senin cocugunun hic böyle dertleri olmaz, cünkü ona yol göstericek yardim edicek bir annesi yok...
bebek beklemiyorum kızım dogdu
çirkinleşme demişsin ama yazdıklarına bakarsan kimin çirkinleştigini net görebilirsin..
anneliğim hakkında yorum yapmışsın cevap verecek nitelikte degil..
bu arada karnım burnumda cok güzeldim yerimseniben
bebek beklemiyorum kızım dogdu
çirkinleşme demişsin ama yazdıklarına bakarsan kimin çirkinleştigini net görebilirsin..
anneliğim hakkında yorum yapmışsın cevap verecek nitelikte degil..
bu arada karnım burnumda cok güzeldim yerimseniben
:)) Allah kizina sabir versin ozaman.
sorunlarin neyse lütfen onlari cözmenin yönetlerini ara, cünkü etrafina yansitiyor ve
insanlari RAHATSIZ ediyorsun
Acca
cok tesekkür ederim sana cnm...
bakimsiz hayir bakimsiz degilim tam tersi... en cok sevdigim seylerden biridir resmen hobby bile diyebilirim :)) en önem verdigim seylerden biridir bakim.
Ama evt soguk davraniyormusum cevrem öyle der, yani daha dogrusu tanimadigim vede karsi cinse... sert bakiyormusum... ama farkinda bile degilim veya eger karsi cinsle göz göze gelirsem veya baktiklarini fark edersim hemen baska yere bakarim... göz temasina gelmek istemem...
Üzülme doğru insan gelir seni bulur. Benim de eşim ilk erkek arkadaşımdı ve benim yaşım 24 tü tanıştığımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?