Hic Erkek Arkadasim Olmadi ...

sen öncül bir kur bir ima yaptın mı birine,beğendiğin birini cesaretlendir dinmi?yada ortak bir hobi eğlence alanında biriyle doğal bir diyaloğa girdinmi?Rahat kendine güvenen biri mutlaka çekim alanına girer.Bu uzun süren yalnızlığın seni biraz içine kapatmış.Nasıl düşünürsek davranışımız o oluyor.hele yüz ifademiz.İnadına bu düşünceyikırmak gerekir.Ama daha çok gençsin.Hem güzel yaştasın.Bu saatten sonra çok anlamlı hissederek yaşarsın.
Bende şöyle bi şey olmuştu.ya ben beğenmiyorum ya ben beğenilmiyorum.Tanrıya dua ettim.Rastgele diyerek günah işlemicem.kasmıyorum dedim.kendime bir ömür yalnızlığa hazırladım,B Planı olarak.dua ettim.hem sevdiğim hem sevildiğim rast gelsin diye.Bir kaç ay sonra oldu.Üstüne birde hali vakti yerinde olsun deseymişim ya.utandım.

biliyomusun suanda belkide en cok soylemek istedigim sey senin basliginda yazanlar...yani keske ben diyebilseydim hic erkek arkadasim olmadi diye...emin ol olmamasi daha hayirli:)

evet keşke ben açsaydım bu başlığı dert yansaydım hiç erkek arkadaşım olmadı diye ne kadar şanslı olduğumu bilemeden:)

Amin inşallah Allah hepimizin gönlünün güzelliğine uygun birileriyle karşılaştırır bizi.
Hem olmaması o kadar da kötü değil Allah demek ki bizi birilerinden korumuş diyorum ben.
Vakti geldiği zaman zaten olacağın önüne nasılsa geçemeyeceğiz. Şimdi yokken bu anın tadını çıkarmak en iyisi. :)

Benim de olmadı ah benim de olmadı. 29 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…