- Konu Sahibi derdine_care
-
Merhaba arkadaşlar
27 yasimdayim.Benim hic erkek arkadaşım olmadi ve bu duruma cok uzuluyorum.bircok kisi icin bu durum belki sorun bile denilemeyecek kadar önemsiz bir mesele.biliyorum beterin beteri var.her zaman halimize sukretmeliyiz ama yuvam,ailem,esim,cocuklarim olsun istiyorum.sevilmek istiyorum.karsiliksiz ask yasamaktan, asik oldugum kisilerin baskalariyla mutlu olduklarini gormektem cok yoruldum.kimsenin mutlulugunda gozum yok.ama insanin sevdigini baskasiyla gormesi cok aci veriyor.inanin kac defa karsiliksiz ask yasadigimi hatırlamıyorum bile.artik sevmeye korkar oldum.ne yapacağımi bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar
27 yasimdayim.Benim hic erkek arkadaşım olmadi ve bu duruma cok uzuluyorum.bircok kisi icin bu durum belki sorun bile denilemeyecek kadar önemsiz bir mesele.biliyorum beterin beteri var.her zaman halimize sukretmeliyiz ama yuvam,ailem,esim,cocuklarim olsun istiyorum.sevilmek istiyorum.karsiliksiz ask yasamaktan, asik oldugum kisilerin baskalariyla mutlu olduklarini gormektem cok yoruldum.kimsenin mutlulugunda gozum yok.ama insanin sevdigini baskasiyla gormesi cok aci veriyor.inanin kac defa karsiliksiz ask yasadigimi hatırlamıyorum bile.artik sevmeye korkar oldum.ne yapacağımi bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum
Evet daha önce birkaç defa hoslandigim kişilere acildim ve reddedildim.hoslanipta acilamadiklarimda oldu.utangac degilim ama giriskende sayilmam.girdigim ortamlarda mümkün oldugunca az konuşurum. Insanlarin gozunde deger kaybetmekten cok korkarim.beni ciddiye almamalarindan, aptal yerine koymalarindan korkarim ve genelde sessiz kalırım.arkadas ortamim yok. Okul hayatimda arkadas sayim 2-3 civarindaydi.bir iki defa arkadaslarimla bir cafede oturdum.arkadas olmaya calistikca ihanete ugradim.uzun zamandir arkadas edinmek istemiyorum.Merhaba, birine açılmayı denediniz mi? Nasıl bir yapınız var utangaç, girişken, değişken vs.? Bir de her işte bir hayır vardır, belki ilk erkek arkadaşınızla herkesin imrendiği fırtınalı bir aşk yaşayacaksınız, belli mi olur? İyiyi, istenileni çağırmak lâzım, pozitif bakmak lâzım. Güzel geceler..
boşversene ya bizim olduda noldu sankı terkedıldık
Acaba soğuk bir yapınız mı var? duygularınızı kolay ifade edemiyor yada hissettiremiyor olabilirmisiniz? bence 27 yaş ve 0 erkek arkadaş çokta önemsiz bir mesele değil. Herkes ister sevmek, sevilmek.. Sevdiğim kişileri başkalarıyla görmekten ve tek taraflı aşk yaşamktan yoruldum dediğinize göre azda olsa birşeyler yaşamışsınız. Nasıl gelişti bu ilişkiler ve neden olmadı sizce? çok soru sordum ama anlamaya çalışıyorum k. bakmayın :) Kendinizi aşırı yıpratıcak bir konu değil ama yinede biyerde bir yanlış varsa onu bulalım istedim. Sevgiler..
Bence taktik geliştirmelisin, bu konularda ilk izlenim çok önemlidir.
Erkeklerin çoğu güçlü ve gizemli etki bırakan kadınları çekici bulur, duruşunla tavırlarınla kadınsı yanını ortaya koymalısın. Erkekler başlarda bağlanmaktan korkarlar kendilerini sıkışmış hissederler, daha çıkmadan açılmadan evlilik konularına girmemelisin mesela. Bakımlı ve sade olmalısın, kıyafetlerin spora kaçmamalı.
Benim gözlemlediğim bunlar.
Sanirim hoslandigini pek fazla belli edemiyorsun, ya adimin karsi taraftan gelmesini bekliyorsun ya da yapin boyle...
Flort etmekten korkma, o enerjiyi karsi tarafa verdigin zaman karsiligini alirsin, sonra adim atmalarini beklemeye basla...
Evet daha önce birkaç defa hoslandigim kişilere acildim ve reddedildim.hoslanipta acilamadiklarimda oldu.utangac degilim ama giriskende sayilmam.girdigim ortamlarda mümkün oldugunca az konuşurum. Insanlarin gozunde deger kaybetmekten cok korkarim.beni ciddiye almamalarindan, aptal yerine koymalarindan korkarim ve genelde sessiz kalırım.arkadas ortamim yok. Okul hayatimda arkadas sayim 2-3 civarindaydi.bir iki defa arkadaslarimla bir cafede oturdum.arkadas olmaya calistikca ihanete ugradim.uzun zamandir arkadas edinmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?