- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi derdine_care
-
Taktik gelistirebilecek bir yapim yok ne yazik ki.spor giyinmem ama kadinsi bir yapimda yok
Flort etmek beni cok korkutuyor.hic bilmediğim yasamadim bir duygu.terkedildigim zaman nasil toparlanirim diye düşünüyorum surekli.cok seversem baglanirsam ne yaparim? Hicbir sey yasamadigim platonik asklar bile bu kadar aci veriyorsa kim bilir gercek ask nasil aci verir? Bu düşünceler beni cok korkutuyor
Erkeklerin güzelliğe çok önem verdiğini belirtmek isterim :)
Ben de 30 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Ben de hep platonik yaşadım.
Genelde forumlarda çok araştırırım, yaşı ileri olup da hiç sevgilisi olmayan var mı diye. Kendim gibisini ararım hep. İnsanlar genelde sebep olarak sessizlik, çekingenlik, soğukluk gibi sudan sebepler sıralıyorlar. Ama bence bu işler tamamen güzellikle alakalı. Erkeklerin en önem verdiği şey bu. Biz kadınlar daha duygusalız, o yüzden erkeklerde tip önemli değil. Ama onlar için kadının güzelliği çok önemli. İlk etkileyen şey bu. Daha sonra huyuna suyuna bakıyorlar. Bunun tersine de beni kimse ikna edemez. :)
Bu şekilde yaşamayı öğrenmek lazım. Zor oluyor ama yönetebileceğimiz bir durum değil.
Merhaba arkadaşlar
27 yasimdayim.Benim hic erkek arkadaşım olmadi ve bu duruma cok uzuluyorum.bircok kisi icin bu durum belki sorun bile denilemeyecek kadar önemsiz bir mesele.biliyorum beterin beteri var.her zaman halimize sukretmeliyiz ama yuvam,ailem,esim,cocuklarim olsun istiyorum.sevilmek istiyorum.karsiliksiz ask yasamaktan, asik oldugum kisilerin baskalariyla mutlu olduklarini gormektem cok yoruldum.kimsenin mutlulugunda gozum yok.ama insanin sevdigini baskasiyla gormesi cok aci veriyor.inanin kac defa karsiliksiz ask yasadigimi hatırlamıyorum bile.artik sevmeye korkar oldum.ne yapacağımi bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum
Sen hep platonik takılmışsın sanırım..
27 yaş şu devre göre gerçekten hiç erkek arkadaşının olmaması açısından uzun bir yaş..
Kayıp mı? Bu tartışılır bir kavram ama karşı cinsle iletişim kurmayı öğreniyorsun.. etki tepki olaylarını öğreniyorsun.. her şeyden önce aşkı ve yaşamayı öğreniyorsun.. senin neden ortamın mı olmadı ki hiç erkek arkadaşın olmadı?
Kadınsı yapın vardır tatlım, her kadında erkeği çeken ayrı bir özellik vardır, ama sen bir şekilde o özelliğini geri plana atmışsın. Mesela saçlarını uzat, sokağa çıkarken uğraşamam deme yüzüne az biraz fondöten sürüp gözlerine eye liner çek, sade güzelliğin ortaya çıksın. Parfümünün kokusu ayırt edici seni yansıtan bir koku olsun.
Erkeklere açılma ama hoşlandığını biraz biraz belli et, ilgilen, gülümse, sohbet et buna kayıtsız kalamazlar.
Arkadaşlık konusunda sıkıntılı dönemlerden geçmişsin, ama şimdiden sonra böyle olacak diye bir şey yok. Başlarda temkinli olacaksın hepsi bu zaten iki günde tanıyamaz kimse kimseyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?