Hiç erkek arkadaşım olmadi :(

Tarzınızı değiştirin bence her anlamda. Giyim tarzınızı, saçınızı, makyajınızı, konuşmanızı, yürüyüşünüzü her anlamda değişin. Kendiniz gibi olmayın, yapmacık olun demiyorum. Yine siz siz olun. Ama biraz değişiklik her zaman iyidir. Girişken olun, arkadaş edinin, sohbet edin. İlgi alanlarınızdan bahsedin insanlara. Sosyal aktivitlere katılın. Ve şöyle bir şey demişsiniz ''insanların yanında olabildiğince az konuşurum'' . Az konuşmayın, sohbetlere katılın. Sizi farketmelerini sağlayın. Hayatta silik bir insan olmayın. Bireyliğinizi ortaya koyun.
Şu lanetliyim gibi düşüncelerden vazgeçin. Nietzsche okur musunuz sever misiniz bilmiyorum ama onun bir şiiri var :

Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.

İnsanlarla olan ilişkilerinizde korkarak bir yere varamazsınız. Kazık da yesek, ihanete de uğrasak her şey insanlar için sonuçta. Böyle böyle doğruyu bulmayacak mıyız? Bir şeyler yaşayabilmek için önce cesarete ihtiyacınız var bence. Yazdığım şiir hayat felsefeniz olsun. Sevgiler.

Taktik gelistirebilecek bir yapim yok ne yazik ki.spor giyinmem ama kadinsi bir yapimda yok

Kadınsı yapın vardır tatlım, her kadında erkeği çeken ayrı bir özellik vardır, ama sen bir şekilde o özelliğini geri plana atmışsın. Mesela saçlarını uzat, sokağa çıkarken uğraşamam deme yüzüne az biraz fondöten sürüp gözlerine eye liner çek, sade güzelliğin ortaya çıksın. Parfümünün kokusu ayırt edici seni yansıtan bir koku olsun.

Erkeklere açılma ama hoşlandığını biraz biraz belli et, ilgilen, gülümse, sohbet et buna kayıtsız kalamazlar.

Arkadaşlık konusunda sıkıntılı dönemlerden geçmişsin, ama şimdiden sonra böyle olacak diye bir şey yok. Başlarda temkinli olacaksın hepsi bu zaten iki günde tanıyamaz kimse kimseyi :)

Dunyada milyarlarca insan seviyor, asik oluyor, flort ediyor, terkediliyor, evleniyor, ayriliyor...
Neden bu kadar cekiniksin bilemiyorum, mutlaka vardir gerilerde bir sebebi ama soyle dusun; yahu ben bunun tadini cikaracagima niye olayi dramatize ediyorum, terkedilsen 1 ay aglarsin gecer, insanlar ne acilara alisiyor...
Ama ya dogru kisiyi bulursan...
Guven kendine, birak baslari dusunsun bunlari, sen guven...

benimde olmadı olan çok mu mutlu 25 yaşıma girdim asla pişman değilim ama bazen özeniyorum destek olan,ilgisi sevgisini hisseddiren biri olsa kötü mü olur ama yok napimm yani ama güzelim herkes der onda sorun yok ama ben tek adam istiyorum ve seçiciyim işi gücü yakışıklı ve karizması olcak yani yoksa böyle de iyi

Kesinlikle katılıyorum.En başta dış güzelliğe bakıyorlar.Beğenirlerse iç güzelliğe bakıyorlar.Hatta iç güzellik o kadar önemli değil bazıları için.

dış görünüşe bakma bayanlar içnde geçerli ki. şahsen bende tipinden hoşlanmadığım biriyle çok uzun vadede birşey düşünemem belki çok iyi biridir falan ama dış görünüm de önemli yaaani :) bnmde dikkatimi çeken erkekler güleryüzlü kızlardan çok hoşlanıyorlar bide böyle hayat dolu enerjik.. mutlu görünün canınız sıkkın olsa bile gülümsemeyi ihmal etmeyin bu da bi taktik :))

bızım oldu da ne oldu.. bence hoslandıgın ınsana az da olsa ılgını bellı et belkı cok uzak durdugun ıcın boyledır.. ıyı geceler canım

Ah be canım bızım olduda ne oldu, ben 26 yasındayım 4 yıllık bı ılıskı yasadım sonu husranla bıttı, ne kadar cok sevmıstım, kısa surelı ayrılıklarımzda 2 gun yemek yıyemedıgım oluyodu.. sımdı ımkanım olsaydıda zamanı gerı alıp onu tamamıyla gecmısımden bıle sılseydım hıc hayatıma gırmeseydı, keske sevgılım olmasaydı, ınan bana olmuyosa vardır bı hayır takma kafana en buyuk derdın bu olsun..

ne biçim yorumlar yapılmış inanmıyorum yani yok temiz kalmışsın filan biz sevgilisi olanlar kirlenmişmi oluyoruz yani? tam erkeksel aterkil düşünceler bunlar siz de etkilenmişsiniz son derece ve burada anlatıyorsunuz erkeğin 500 sevgilisi olsa o kirlenmiş olmuyor da bir kadın sevdiğiyle birlikte oluncamı sorun oluyor bu ne kıskançlık hazımsızlıktır??

konu sahibine gelince çekingenliğini biraz olsun üstünden atarsan sen de güzel bir birliktelik yaşayabilirsin erkek arkadaşı olanlardan neyin eksik bir düşün sağlıklı her genç kız ve erkeğin karşı cinsle özel paylaşımları olmalı ve sen çok geç kalmışsın ileride bu içinde uhde çıkabilir.

ben çok havalı soguk biri gbi görünürüm ama deilim he
beni bile bu halimle görüp bana açılanlar varsa snnde olucaktır sıkma canını herkesin bir alnında yazılı er vardır

Sen hep platonik takılmışsın sanırım..
27 yaş şu devre göre gerçekten hiç erkek arkadaşının olmaması açısından uzun bir yaş..
Kayıp mı? Bu tartışılır bir kavram ama karşı cinsle iletişim kurmayı öğreniyorsun.. etki tepki olaylarını öğreniyorsun.. her şeyden önce aşkı ve yaşamayı öğreniyorsun.. senin neden ortamın mı olmadı ki hiç erkek arkadaşın olmadı?

Olmuyor nedenini bende bilmiyorum. Arkadas ortamim yok.Ama bir donem 2-3 kisilikte olsa bir grubum olmuştu. Tabi sonu ihanetle bitti artik tukendigimi hissediyorum.ne es, ne arkadas, ne is var ölmek istiyorum çoğu zaman beterin beteri var biliyorum ama çok mutsuzum ben

Dış görünüş bakimindan soylediklerinizin hepsini yapıyorum. Hatta zamaninda 'parfumunuzden cok etkilendim' diyen bir bey!!! benden hoslaniyormus gibi yapip ben asik olunca kendini geri cekmisti.
İnsanlara hic guvenim kalmadi.Gunah olmasa artik gocmek istiyorum bu dünyadan. İşsizlik, yalnızlık nerede hata yaptıgimi anlayamama güler yuzlu olsam, arkadaslik yapsam bir dert yapmasam ayri dert bu dengeyi ayarlayabilen insanlara hayranim.

Ben bir kez platonik sevdim 3 sene sürmüştü .. Ondan sonra 2.kere platonik olacağıını düşündüm ama çok az uğraştım zaten arkadaştık şartlar gereği olmayacağını düşünsemde oldu ve çıkmaya başladık 2.5 senedirde çıkıyoruz .. Yani bence eğer çekingen bi yapın varsa biraz olsun sevdiğin kişiye karşı belli edip imalarda bulunmalısın arkadaş değilsen arkadaş olmaya çalşmalısın .. Bakışmalısınn ..
Onu elde etmeye çalışmalısın .. Bunu illa erkekler yapmak zorunda değiller bunu da bir kenarı koymalısınn :)
Ve üzülmemelisin bu durum için şuana kadar böyle olmuş olabilir ama bundan snra bir tane bul tam olsun ciddi olsun :) ..
Bak ne güzel işte gençlik hatalarına düşmemişsin pişman olacağın şeyler yaşamamışsın bu yönden çok iyi bence ..
Bundan sonra sevgili olacağın kişiyle ciddi düşünerek başlamalısın bence ilk ve son olması da çok hoş olacaktır eminim ki ..
Bir de daha fazla beklememlisiniz bence sizi seven birisi olduğu zamanda şans vermelisinz bence ..
Yaaş ilerledikçe insan daha da olgunlaşıyor daha da olgunlaştkça mantık çok fazla devreye giriyo e mantık devreye girincede insan çok fazla şey istiyo o da olsun bu da olsun diyip çok seçici oluyo çok seçicilikte yalnızlığı getirir ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…