Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede canım sana öyle geliyor...Ben yapsam açık yüreklilikle söylerim hayatım :bbo: ya da bana şu anda öhyle geliyorklava:
Bunu erkekde yapsa kadinda yapsa allahin huzurunda zinadir günahtir lakin ben sunu söylemeden gecemicem kizlar; erkek sürekli esinle olan mutsuzlugnu dile getirip karim beni anlamiyor ilgisiz söyle böyle deyip aldatmasini hakli cikararak ve toplumda hatta hemcinslerimiz bile Eh adam hakli sende niye kocana böyle davraniyorsun sende hakketmissin diyenler varken, bir kadinin bosandigi halde bile baska bir adamla tekrar bir beraberlik düsünmesi neden Bak Bak görüyormusun hemen buldu kendine bitane hic rahat durmuyor diyenler oluyor?
Bir kadin özelikle söylüyorum normal bir kadin kesinlikle ve kesinlikle zevki icin aldatmaz bu onun günahini sucunu hafifletirmi? Tabiki kesinlikle hayir fakat esi sadece ona kul köle olmayan bir adamin aldattim hakliyim demesi toplumda onaylaniyorsa ama bir kadinin esinden gördügü siddet ilgisizlik sevgisizlik sefkatsizlik yüzünden disardan bir insana gönül vermesi hemen fahise serefsiz damgasi yemesine sebeb oluyorsa bilemiyorum artik....
Ben 9 senelik evliyim esimle severek evlendim 2 tane kizim var aldatmak aldatilmak bize cok uzak kelimler cünkü ikimizdede allah korkusu var ve ailemizin kiymetini biliyoruz cok sükür.
Sevgiyle kizlar a.s.
allah allah. bazı bayanlar hiç hayatlarında aldatma kelimesini duymamış da, bu soruyu sorana "neden soruyorsun?" "nerden aklına geldi" "fikrin neyse zikrin de odur" gibi, ad hominem adını verdiğimiz soruya cevap yerine sorana saldırma metoduna girişmişler. hayli enteresan.
gören de akraba toplantısındayız da, durduk yerde biri böyle konu açtı soru soruyor sanır. erkeklere aldattığında bela okuyup kadınları da sanal recme uğratmak bu forumun belli bir kitlesinin özelliği gördüğüm kadarıyla. ikinci kısmı ilk defa görüyorum, onu da burda gördüm evet.
burası kadar büyük değil, ama benim de yöneticisi bulunduğum bir forum var 2 senedir. içerik olarak oldukça farklı, ama şunu çok net söyleyebilirim;
bir kullanıcı; hakaret, küfür, saygısızlık, öz değerlere saldırı dışında, istediği her konuyu açabilir. konuyu beğenmeyen cevap yazmaz. "aaaaaaa owwwwwww sen ne biçim insansın kesin böyle bir şey düşündün de açtın" imalı mesajlarınızla huzursuzluk yaratmaktan başka bir şey yapmazsınız. kullanıcı merak etmiş açmış, taşlamak mı lazım? illa bebişim hamişim kocişim diye mi konu açılacak?
konunun amacı kullanıcı hakkında fal bakmak, karakter tahmininde bulunmak değil konu hakkında fikir alışverişinde bulunmaktır. 4 sayfadır bunu gördüğüm için hayli rahatsız oldum, bu açıklamam bundandır. kısaca isteyen istediği konuyu açabilir, isteyen de istediği "yorumu" yazabilir. konu hakkında olmak şartıyla.
konu hakkında; evli değilim erkek arkadaşımı da aldatmamıştım. aklımdan geçmedi açıkcası bir tanesiyle zor uğraştım ikincisini hiç çekemezdim. :)
Peki bu kadınlar-sözüm meclisten dışarıdır-bu kadar büyük bir çoğunluksa bizim okuduklarımız,yazılanlar bize anlatılanlar ne'dir?
Ben aramızda da ve her toplumda da kocasını-sevgisini aldatan bir çok kadın olduğu inancındayım!
Sık sık burda yazmasam da olayları ve konuları takip edebiliyorum..
Burda bu konuda bir çok forum açıldığını gördüm!
Kadınlar kulubu küçük bir dünya.. Burda 10 kişi forum açabiliyorsa bu konuda, dünyada aldatılma olayını gerçekleştiren kaç kadın vardır kimbilir!
PS..Aldatma derken sadece cinsellik olarak bakılmamalı..Duygusal olarak birini düşündüğünüzde; de bu eylem aldatmadır!
Ayrıca bunu açıkca söyleyen olduğu gibi kendi kendine bile itiraf edemeyenler vardır!![]()
Yazdıklarımdan ciddi olarak bu fikri mi çıkardınız ?yasakkelime
Evli kadınların hepsini bir kefeye koyduğumu yani..!:1shok:
Ki buna cevabım ilk yazdıklarımdadır..Evli yada bekar insanlar diye aldatma konusunda herhangi bir kıyaslama yaptığım yok..
Genelleme falan yaptığım da yok!
Sadece gördüklerimi yazdım,yada şöyle yazayım kendim tespitlerde bulundum..
Kocamı aldatmadığım için yada böyle bir fiilde bulunmadığım için aldatma ile ilgili kendi adıma verecek bir cevabım yok!
Hem bu ne perhiz bu ne lahana turşusu canım ?
Bana fikrimi sorarken önce kendi fikrinizi yazsaydınız da yazdıklarımda ciddi olarak sizi neyin rahatsız ettiğini anlasaydık..![]()
aldatmayı düşünüyorum en kısa zmanda