• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç eşinizi aldattınız mı?

ben aldattım !!!a.s
eşimle lise yıllarında tanıştık ve flört etmeye başladık ,okulun popüler denen delikanlılarındandı ,çok kasıldı birgün ,arkadaş ortamında konusu geçtiğinde şöyle dedi yine kasılarak ve burun havada''beni kimse aldatamaz''dedi..:kızgın: 1-2 tekrarlamıştı bunu..ben tilt olmuştum ...guclubacismile
sırf onu aldatmış olmak için aynı anda başka birinin teklifini de kabul etmiştim ve onun bunu duymasını sağlamıştım... :1:

sonrası şöyle ; 1993 yılından beri beraberiz,7 yılımızı yaşıyoruz evlilikte...

özetle,fazla kasılmaya ve gereksiz özgüven numaralarına gerek yok ,hayatta herşey olabilir,sende -o da -bende aldatılabilir,önemli olan insan kendini kaybetmesin ...ben eşimi kendine getirmişim o çocuksu ,popülerliğin verdiği şımarıklığını törpüledim,şöyle bir silkeledim ,döküldü ruhu avuçlarıma kaydirigubbakcemile3

büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda konuşacağımsengözlerimebaksanab
asla eşimi aldatmam aklımın ucundan bile geçmez
bunu ona aşık olduğumdan değil öncelikle kendime kadınlığıma anneliğime yakıştıramayacağımdan yapmam:olmaz:
bence bir insan eşini sevmiyorsa evinde huzuru yoksa önce boşanmalı sonra ne istiyorsa yapmalı
aldatmak ne kadına ne erkeğe yakışmaz:1no2:

benim bildiğim bir kaçtane kadın var evliyken ..kocalarını aldatıyorlar....birlikte olduğu erkekler sağda solda anlatıyorlar birde...(kocalarının haberi olmuyormu anlamıyorum)birlikte olduğu adamlarda evli ,ve aldatmanın en kötüsüde bu sanırım ......hadi kocanı alattın neden evli bir adamla aldatıyorsun....diğer kadınları neden yaıyorsun ....öylelerini varyaaa...

Hayatıma giren hiç bir erkeği aldatmadım...
Aldatmam da!
Kalbimde ve beynimde birden fazla kişi barıdırmam..
Yani istesem de beceremem ben..

bizim geleneklerimiz ve aile kültürümüz aldatmayı asla af etmiyor aldatan aldanıyor bir 6 yıl oluyor eşimin bir arkadaşı baldızını kaçırmıştı eşim gitmiş adamın yüzüne tükürmüş ve diğer o grupta kişilerde sonra o ortamda aşağlanınca adam başka il'e göçmüş

çok kötü şey aldatmak aldatılmak hiç aldatmadım ama aldatıldım mı bilemiyorum büyük ihtimal veriyorum aldatılmışımdır tabikide öncekilerden kaydirigubbakcemile3 ama en yakın arkadaşım eşini aldatıyordu hemde eşinin akrabasıyla çok kızdım ama dinlemedi bende en sonunda arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldım onun hayatıydı belki ama ben buna seyirci kalamazdım. ama şimdi özlüyorum onu..

asla asla asla...
nefret bile etsem ,sevgim bitmiş olsa bile asla...
ben insanım!! evli barklı olupta aldatanların zekalarından şüphe ederim.
madem öyle boşanın/ayrılın öyle tercih ettiğiniz insanla birlikte olun.
bu dünyanın öbür tarafıda var.
zaten kendini bilen , kendine saygısı olan aldatmaz.

derence 76 daha yeni evliyim diyorsun bence bunu düşünmen için bile çok erken cicim aylarını geçirmen gerek şuanda senin bence böyle konulara kafanı yorma canım opuyorumnanaktan yanlış anlaşılmam umarım ama daha yeni evli olman ve bu konuyu açmış olman için yazdım canım harkezin kendi görüşü

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorum yapmıştım ama konuyu görünce dayanamadım...
Allah öyle birşeyi nasip etmesin bana...
Asla yapmam kendimi o şekilde aşağılatmam. Kendime yakıştıramam...
Eşimi de çok seviyorum. Sadakat çok önemli, Allah korkusu da tabiki...

ayyy eşimin kuzeninin karısı aldatmış daha yeni bir olay kıyametler koptu akşamında evler ayrıldı eşyalar taşıldı satıldı bugünde evin satışı gerçekleşiyor :( ama hayatım boyunca unutamam adamın ruh halini dediklerini. nasıl yapar neden neden neden deyip duruyordu.
5 yıllık evlilerdi ve birbirlerini çok seviyorlardı (en azından çevre öyle biliyordu) kız aşırı kıskançtı tek başına eşini hiç bir yere yollamaz falan bi garip bişydi kirada oturuyorlardı kız sürekli hep böylemi kiradamı oturcaz diye diye ev istiye istiye en sonunda kredi çektiler ev aldılar bu sefer tabi kredi taksiylerini her ay ödemek hatuna zor gelmiş bana kıyafet al pantalon al hiç birşeyim yok vs vs diye sürekli dırdır biz nereye kadar bu krediyi ödüycez hep borç mu ödüycez :) son 2 aydada kuzen uyumadan yatağa girmemeye başlamış zaten herşeyden kavga çıkartmaya başlamış. tabi bizimkide şüphe duymayaa başlıyor aşkımlı msjlar yakalıyor her şey bitti. kocaa bir ömür yalanmış diyor evliliğimiz ve öncesindeki birlikteliğimizde dahil olarak bir kere bile başka birine 1 gr kötü gözle bakmadım Allah biliyor diyo. Herşeyimiz iyiydi o ne isterse onu yaptım ben ev istedi kredi çekelim dedi çektik cebimde 5 kuruşum yokken pantalon alalım dedi borç bulup pantalon aldım... ben hep o mutlu olsun diye uğraşırken hiç kıymetim yokmuş değerim yokmuş diyor...

çok acı insan ardında öyle bi enkaz bırakıyor ki toparlanması zor oluyor. Allah kimsenin başına vermesin :(

canım sımdı aradan bır hafta gecmıs adam ne durumda?Burda hep aldatılan kadınları okuyoruz aldatılan erkegın nasıl bır ruh halı oluyor sımdı nasıl kuzen?

bence evlilikte insanlar birbirini aldatmamalı, aldatırlarsa evliliğin anlamı kalmaz. Yani ben böyle bir insanım eşimle herşeyi paylaşmalıyım yoksa yakınlığı hissedemem. Öyle olunca da ben de soğuyorum...
'erkek yapar' diyen erkeklerden nefret ederim, böyle diyen erkeğin eşine saygısı yok... ikisi de insan ikisinin de farklı tür bile olsa yeni bir şeylere ihtiyaç var (erkeğin yatakta ise bayanın romantik olarak diye düşünüyorum), ama birbirilerine saygı ve sevgi varsa bu ihtiyaçlardan ikisi de vazgeçebilir.

bu konuyu biriyle gidip cinsel ilişki kurmak olarak sınırlarsak dedikleriniz doğru katılıyorum sonuna kadar... ama kadınlar aldatmaz tercih yaparlar ..bizler sadece içsel dürtülerimize uyarak gidip bi erkekle beraber olmayız.ilgi ve alaka görmüyorsak bizi dinleyen anlayan sevgi gösteren bi başkasına karşı duygusal olarak bi yakınlık duyarız zaten bir kadın bu durumda tek bir şey yapar ...bir tercih yapar ya sevgisiz ve ilgisiz eşiyle yola devam eder yada mutlu olacağına inandığı kişiye gider ..ama şu bir gerçektir arada geçen o süre içerisinde bedensel olmasada duygusal olarak bir aldatma söz konusu olur ...sonuç olarak bilinmesi gereken şudur erkekler birden fazla kişiyle hiçbir pişmanlık ve huzursuzluk duymadan hayatlarını sürdürebilirler ama kadınlar doğası gereği tek eşliliğe aşırı bağlıdırlar gün gelir birinden birini mutlaka seçerler ve yola onunla devam ederler...kısaca ;KADINLAR ALDATMAZ GEREKTİĞİNDE TERCİH YAPARLAR....

Geçen gün bir araştırma sonucu türkiye'de her dört kadından birinin eşini birşekilde aldattığını belirtiyordu.Yani duygusal cinsel veya beyin olarak..
Çok şaşırdım,ya kadınlar gizlemeyi çok iyi başarıyor.Ya da herkes herşeyin farkında bir saf ben kalmışım :)

bence biz saf kalmışız :) öyle kadınlar var ki anlatılmaz yani herkesi dışına bakarak kendimiz gibi görmek istiyorz..ama sunuda kabul etmeliyiz ki o insanları bağrımıza yiine biz basıyoruz..örnek vereyim gecen ay nişanlımın kardeşi kocasını aldattı kıyametler koptu 2yasında ki cocuga olacak olan annesine baktıgında kim bilir neler geçirecek içinden neyse sonuçta nooldduuuu ailesi bağrına bastı kızı annesi ben seni bırakmam dye aglıo kıza sarılarak..yani aldatanları kesinlikle savunmam cokta karsıyım ama bi aile kızını aldattığı için kabullenmek zorunda kalıyor(bunu yapmayan farklı yollara basvuranlarda var o da ayrı bi konu) fakat yıllarını paylaştıgı aynı yastıga basını koyan eşi bir kalemde siliyor böylede olmalı ama farlı birsey var bu hayatta.. herşey göreceli herşey bizim iiçn bizim yapmamız gerek sadece iradeli ve nefsine uymayan insanlar olmakk..bu da sanırım bu devirde çogu insanın yapamadıgı gibi cok zor..

Geçen gün bir araştırma sonucu türkiye'de her dört kadından birinin eşini birşekilde aldattığını belirtiyordu.Yani duygusal cinsel veya beyin olarak..
Çok şaşırdım,ya kadınlar gizlemeyi çok iyi başarıyor.Ya da herkes herşeyin farkında bir saf ben kalmışım :)

canım aslında kadınlar gizlemeyi başardığı için değil erkekler kadınları merak etmiyorlar bizlerle ilgilenmiyorlar...çoğu zaman yüzümüze bile bakmazken nasıl anlayacaklar aldatıldıklarını..biz öyle bir üstlerine düşüp ilgileniyoruz ki en ufak tavır değişikliği gözümüze çarpıyor...konu tamamen bunla alakalı yani....ne yaptığımızla ilgilenmiyorlar ki...

hiç eşimi aldatmadım. aldatacak kadar tiksinirsem biter...
Allah kimseye yaşatmasın. iki insanla aynı anda ilişki yaşamak... birinle evli birinle yasak aşk yaşamak kendimi hayat kadını gibi hissettirirdi bana...
:50:

eşimi ne sevgiliyken nede evliyken aldatmadım vijdanım buna asla ve asla el vermez kızımın babasına bunu yapmam ilerde senin annen beni aldattı dedirtmem ben kendime
allahım doğru yoldan ayırmasın

Back
X