Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben erkek arkadaşımla tabikide zor günler geçirdik kavga ettik yeri geldi ayrı kaldık ama o süreç içinde bile böyle bişi düşünmedim ama benim size sormak istediğim bi konu var.
benim bir arkadaşım eşini aldatıyo ve yeni evli.biz 3 arkadaştık bu 2 arkadaşım aynı yerde çalışıyo.ve bana diğeri söyledi böyle bişi var diye .kız daha 6 aylık evli.ve aldattığı kişi düğününe gelmiş bi insan aynı yerde çalışıyolar artık işyerindekilerde şüphelenmeye başlamış evli olan bi insan böyle davranmaz ne var aralarında diye diğer arkadaşıma soruyolarmış.çokkez uyardılar kızı ama o hala mesajlaşıyomuş.
severekte evlendi.ama ben hep inandığım erkekte olsa kadında olsa bi insan aldatılmayı haketmez.diyorum illaki duyulacak.eşini sevmiyorum arkadaşımın ama o bile haketmiyo bunu.
-erkek arkadaşımla konuştum oda söyleyelim eşine dedi olurmu böyle ya dedi ben ararım gerekirse dedi.onu saklamakta günah ortak olmak dedi.ben kızın annesi yok vefat etti babasıda ona göre işte..o yüzden evlendi belkide.üzüldüğüm için durumuna böyle bişii de yapamayız.. ama sonu yok bunun biliyorum .yazık olacak ne yapmalı ki?
gecenin şu vaktinde bile beni çıdırttı.hiç bişey olmamış gibi yine gitti diğer odada yattı.gece çoçuklar uyanınca oda kalkıyomuş paşamın uykusu bölünüyomuş 1,5 yıldır ayrı yatıyoz yetmezmiş gibi odunun kendisidir.allahtan korkmasan aldatırım hemde diibne kadar.töbe yarabbim öküz bi kocam var diye zina yapmam.ama benim kocam gibi kadına kadınlığını unutturn erkekleri aldatan kadınlar içimi soğutuyo.hakediyo o öküzler.ay sinirden ölcem şimdi ooofffff
Yorumları okudum da aldatmak kelimesini duyan gören öcü gibi kaçıyor,ruhumuz mu rahatsız oluyor ne?ya yaramız depreşiyor,ya da vicdanımız eziliyordur kimbilir:)
Eşi sevgiliyi aldatmak zina değildir ki sadece. Hiç mi eşinden sevgilisinden habersiz sohbet ettiğiniz biri olmadı, ya da hiç mi okeydir tavladır oynayıp da dertlerinizi paylaşıp eklediğiniz ama bu kşiyi sakladıgınız karşı cins olmadı! Aldatmak beyinde başlar!
ben yaşadım böle bişey.eşimle ayrılma aşamasındayım 10 aydır uzagım. mutsuz bı evlilikti daima.şöle başladı şiddet gördüğümün sabahı baba evine gittim o işe gitınce. baba evinde oldugum dönemde çilgilenmedi .ciddiye almadı sadece bır ıkı kere olesıne aradı.ayrılmayı düşünüyorum düzelmessen dedim.etrafındakı ınsanlara rahatım ben böle ayrılcaz galiba dediğini duydum.ve bu süreçte baba evine giiittikten 2 ay sonra karşıma biri çıktı.aşık olduk. bunun ardından dava açtım fakat bu sefer ayrılmayı istemedi.hala istemiyo.ve benım birlikteliğim devam ediyıo.fakat o bilmiyo.düzelicem ayrılmayalım diyo. aşık olduğum insanla çok mutluyum.ama bekar bi insan hayatımdaki. korkuyorum pişman olurmuyum.ailesiyle sorınlar yaşarmıyım die.çok zor bı donem.kagıt üzerinde de olsa evliyim beni çok rahatsız ediyo ama yapacak bişey yok.
Aldatan kadın sayısı zannettiğimizden kat kat fazla
Ama kimse çıkıp da burada yazmaz
Yazarsa hayatının hatası olur
İpe asıp altından sandalyeyi ittirirler valla