• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
bu düşünceye kapıldım ve üzülmeye başladım çok

Yanlız kaldım iyicene .. kuzenlerim , arkadaşlarımın hepsi evlendi ..

İşim olsa onunla eğliycem kendimi o da yok hem iş hem eş konusunda o kadar şansız ve bahtsızım ki ..

insanın hiç mi elini tutacağı kimse çıkmaz .. isteyenlerin adım atamayacağım şekilde farklılıkları vardı , gönlüme göre olanlarda başta bir hoşlaşma devamı gelmedi ..

karşılıklı sevmek sevilmek nedir bilmedim o heyacanı yaşamak isterdim çok ..

herkesin kendine göre insanlar çıkıyor uyumlu eşleri .. birimi uygun olmaz yanlış anlamayın gerçekten uyumlu olmayacak şeyler .. insanları kalıplara sokmak istemiyorum

tek isteğim yaşıma uygun , eğitimlerimiz uygun ortak konuşabileceğim , dinim ve vatan sevgim bir olan birisi olsun istiyorum, para da tipte gözüm yok .. inanın bunların hiç biri çıkmadı karşıma , kısmette olmadı diyelim

üzülmeye başladım yaş 27 ye geliyor evlenmekten evvel bu duyguyu yaşayamamak , kendimde bir kusur mu var , bende bir gariplik mi var , bir kötü bulut mu var bundan kurtulmam gerekiyor ..

Bu durum korkutmaya başladı hep böyle mi gidecek .. hiç gelin olamayacamıyım .. umutsuzlaştım .. yani bu yaşa kadar hayatıma birini sokamamak ...

Umutsuzluğa düşmeyin lütfen, yaşınız daha çok genç :) Kader işte kimin nerede ne zaman hayat arkadaşını bulacağı belli olmuyor ki... Küçük bir örnek vereyim size polis bir kuzenim vardı onun da böyle umutsuzluğa düştüğü zamanlar olurdu ben ona hep aynı şeyi söyledim durdum ki kendisi 29 yaşındaydı tayin için konyaya gitti orda buldu eşini. Eşi de oraya iş için 1 yıl önce taşınmış yani ikisinin de birbirini bulması için allahım gönderdi onları oraya..:) Kısmetiniz kimse eninde sonunda sizi bulacak ve böyle kendinizi üzdüğünüze güleceksiniz:)

aynen bende 30 yasindayim,arkadaslarm ya evli ya nisanli,benden kucuk kardeslerm de evli benim karsima normal bi insan cikmiyor. Hayatima giren insanlarda 3 ay pesimden kosup sans ver diyen tipler ama bin turlu yalanlarla,, yalanlarini ogrenincede artk kimseye ne guven kaliyo ne umit. sansmi kismetmi bilemedim belkide kader......

anı yaşa bence şu anı evli olmak boşanmak zengın olmak herkesın aklında bu hayaller uçuşuyor zaten o yuzden şu anın değerını bılemıyoruz şuan mutluysan huzurluysan evlilikte nasipse olur bu arada 27 yaş geç kalınmış bı yaş değil işinizde yokmuş bence bu konuda ısrarlı davranın zaten düğümçözüldüğünde gerısı gelir

Ansızın karşınıza pat diye biri çıkar, bu üzüntünüz yerle bir olur..
Rabbim hayırlısını verir inşallah , siz sabırla beklemeye devam edin..

Şu aralar oyalanacak birşeyler bulun.Sürekli bu durumu düşünürseniz , gerçekten kendinizi derin bir bunalımın içine atmış olursunuz..

Hem ayrıca hayatın tadını çıkarmaya bakın,olumlu düşünün.
Hızlı bir şekilde bu düşünceden kurtulmaya çalışın, bi uğraş edinin..

mesele evlenmek değil
mesele düzgün insanı bulabilmek
bayanlar bunu anladığımız gün özgür kalacağız
evlenip de bugününü mumla aramak var işin ucunda

bi kaç haftaya kadar kader in varlığını hiç bu kadar kabullenmemiştim.meğersem kader beklemekmişş. geçmişte kaçırılan fırsatları tekrar değerlendirebilmek için yeni bi şansmış :17::17::17:

benim yaşım sizden küçük ama ben sizi anlıyorum çünkü nasıl başlarsan öyle gidiyor ben buna inanıyorum ama yinede kaderde ne yazılıysa o, alnınızda yazılı olan kişi sizi bulana kadar sabredin başka şansınız yok:))

ah keşke bende senin gibi bu yaşıma kadar bekar kalsaydım.
21 yaşında yapılan yanlış bir evliliğin hasarlarını hala taşıyorum ruhumda.
hayatımda biri var ve evlenmek istesem gerek o, gerekse daha uygun başka biriyle evlenebilirim.
ama, sen hem çok heves edip isteyip hem de deli korkmak ne demek bilir misin?

bende 28 yaşımdayım ve emin ol bu yaşıma bu evliliği yapmadan gelmek için herşeyi yapardım.
ama, kader kısmet ve nasip işte.
bu saatten sonra bir daha yuva kurupta yıkılması korkusundan gözümün önünü göremiyorum.
sabredin ve şükredin bence.

mesele evlenmek değil
mesele düzgün insanı bulabilmek
bayanlar bunu anladığımız gün özgür kalacağız
evlenip de bugününü mumla aramak var işin ucunda

sıkıntım da o canım .. kendimi bulacağım insanını hiç denk gelmemiş olması ...
doğru diyon bugunü aramakta var ne çıkacağı ilerde belli olmaz

aynı sıkıntı bende de var yaşım 25 ve ben daha ruh ikizizi bulamadım bende küçük olan kardeşim bile bu konuda okadar şanslı ve mutu ki( maşallah) imrenmiyo değilim ona:( kader deyip bekliyoruz ama gelenlerde bir tane bile dogru düzgün çıkmaz mı:43: insan ister istemez üzülüyor. Arkadaşlarımın çoğunun bebişleri bile oldu ama benn:(:(

belki çok klasik olucak ama bana da öyle geliyodu ta ki 2 sene öncesine kadar... insanın karşısına birdenbire çıkıyo dün yalnızken birisi hayatının dönüm noktası oluyor ve doğru insan olduğuna karar verdiğin an evlenmeye de karar veriyosun... sıkma canını kimse yalnız olmaya mahkum değildir hayatta... elbette doğru yerde doğru zamanda çıkacaktır birisi ama bekleme eğer beklersen kendine eziyet olur. Beklemenin de faydası olmaz zaten çünkü hiç beklemediğin bi anda olur herşey... :34:

Son düzenleme:
ben de 25 yaşındayım.arkadaşlarımın çoğu evlendi ama kader kısmet bunlar.insanın nerde karşısına çıkacağı belli olmaz.allah hepimize hayırlısını versin canım üzme kendini.çalışsan takmazsın kafana bende çalışırken bişey takmazdım işimden ayrıldım düşünmek için boş zaman çok:)herşey takılıyo kafaya:16:

ben de 29 yaşındayım. ne iş var ne eş:ssz: ben de huzurlu mutlu sıcacık bir yuva düşlüyorum. sevdiğim bir adam vardı, tüm hayallerimi onunla kurduğum, olmadı.. nasip.. karamsar olmayalım.biryerde bizi bekleyen mucizeler mutlaka var. sabır...

Pozitif düşün pozitif yaşa.. Olumsuz düşünce olumsuzlukları getirir beraberinde...
Evlilik nasip kısmet işidir canım 27 yaş ise büyük bir yaş değil üzme kendini:34:
Belki üzerinde göz vardır kendi kendine oku ve Allah ' a dua et ama sakın üzülme olup ta uğraşıp duracağına hayırlı bir zamanda hayırlı bir yuva kurmanız sizin için en hayırlısı her şeyi zamana bırak...

yiyeceğmiz rızık öleceimiz gün ve evleneceğimiz kişi.bunlar için çaba sarfetmek fazlasıyla umutsuzlua kapılmak boş.hele plan yapmak.tabı kı hıçbırşey yapmıycak deılız.ama bunlar bızım elımızde değil tamamen.yaradan bu konulartda iradeyi tamamen bize bırakmmaış.siz hayırlı kişi olsun dıye dua edin.21 yaşında yanlış kışı olcağına 30da doru kişi olsun diye.ve asla oyle bırı yok demeyın.Allah kımlerı yaratmış.hepsı farklı.öyle biri var.ve kısmetnizdeyse siz yıllarca arasanız da bulmazsınız ama o ıkar gelir size

Back
X