Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

30 yaşımdayım ben de ailemle yaşıyorum. Tıpkı sizin gibi bir odam var vee çok mutluyum.
Asla evleneyim diye bir çabam olmadı şimdiye kadar ve kafam böyle çok rahat.

Şuan hayatımda biri var ama yine kafamda evlenmek yok. Çok aşık olursam o zaten doğal gelişir.

Onun dişinda çalışıyorum, arkadaşlarımla zaman geçiriyorum, resim çiziyorum, yürüyüs yapıyorum.
Hayvanları çok çok seviyorum.

Evliler başka gezegenden değil yani . Onlar da farklı şeyler yapmıyor :)

Hayat güzel illa evli olmak gerekmiyor. Hatta evli değilseniz daha güzel :)

Eşinizle nasıl tanıştınız mutluluklar

Evlenmis biri olarak yazıyorum. Henüz 30 yasina varmadim ama simdiki aklim olsa 30 umdan sonra evlenirdim. Eşimin israrlari sonucu evlendim. Böyle dusunmeyin artik 20 lerinde evlenen ayrica cok az. Evleneceginiz hayirli kimseler bulmaya çalışın. Insan belli yastan sonra oldukca secici oluyor. Direkt kestirip atmayin iyi biriyse tanimaya çalışın. Illa birileriyle tatile gitmek zorunda degilsiniz kendi kendinize de seyehat edebilirsiniz. Kültür turlarina falan katilip yeni ortamlar kazanabilirsiniz. Ayrica kurslarda yeni arkadaşlıklar icin ideal. Kendinizi üzmeyin. Onemli olan evlenip ev kurmak degil onemlu olan mutlu olmak. Evlenip her gece aglayan inan milyonlarca kadın var. Psikolojini bosuna bozma. Sadece biraz bu hayirli is icinde cabala, ortamlara gir. Siz mantiginizla hareket edip daha dogrucu kararlar verebilecek durumdasiniz. Hayatta hicbirsey icin gec degil. Bizim komsumuz 45 inde evlendi simdi ikizleri var. Umarim hersey gonlunuzce olur. Mutlu olmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…