• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

ayy bu sözlük denen şeylerde yazan ezikleri ciddiyemi alıyorsunuz kızlar hayatlarında kız görmemiş abazan tipler bunlar okuyup okuyup dursunlar ehehe

sırf şu ekşi bilmem ne için özel izinle konu açacağım bir gün ben de:27:
sanıyıorlar ki 30 undan sonra bir tek kadın evlenemiyor, hasbamm..:51::51::51:

halbuki pek çok kadının tadına bakmış ama hala anne olabilecek vasıflara kendince vakıf olamamış bir kadının
hayaliyle yanıp tutuşan, sonrası için prostat korkusuyla birlikte onların da içten içe baba özlemini yaşadıklarını
bir günlük hayatlarımızdan biliyoruz,görüyoruz,duyuyoruz.

30 ve üzeri pek çok bekar kadın olduğu gibi pek çok erkek de var.bir 20 lik çıtır beni de bulur diyen beyler;
ya evin ya katın ya atın ya da garajdaki araban olmadı kariyerin için o çıtır ancak seni bulur demek istiyorum buradan.:27:

yalnız haklı oldukları yer şöyle 30undan sonra kadın için dezavantajlı dönem başlıyor çocuk sahibi olmak anlamında bir de ilgi azalıyor erkekler daha genç kızlara yöneliyorlar...
erkeklerin böyle bir kaygısı yok parayla marayla da olsa 20 yaşında bir kızla bile evlenebiliyor erkek ama 30unda bir kadın için 20 yaşındaki erkek çocuk gibi kalır bence o sebepten düşünüldüğünde haklılar ama bunu alay konusu etmek son derece saçma...

bir de o 30larındaki erkekler bulamadıklarından değil keyiflerinden bekliyorlar ben de tanıyorum çok kişi ama ne işim olur evlilikle diye geçiştiriyorlar alışıyorlar bekarlığa..

ayy bu sözlük denen şeylerde yazan ezikleri ciddiyemi alıyorsunuz kızlar hayatlarında kız görmemiş abazan tipler bunlar okuyup okuyup dursunlar ehehe

sırf şu ekşi bilmem ne için özel izinle konu açacağım bir gün ben de:27:
sanıyıorlar ki 30 undan sonra bir tek kadın evlenemiyor, hasbamm..:51::51::51:

halbuki pek çok kadının tadına bakmış ama hala anne olabilecek vasıflara kendince vakıf olamamış bir kadının
hayaliyle yanıp tutuşan, sonrası için prostat korkusuyla birlikte onların da içten içe baba özlemini yaşadıklarını
bir günlük hayatlarımızdan biliyoruz,görüyoruz,duyuyoruz.

30 ve üzeri pek çok bekar kadın olduğu gibi pek çok erkek de var.bir 20 lik çıtır beni de bulur diyen beyler;
ya evin ya katın ya atın ya da garajdaki araban olmadı kariyerin için o çıtır ancak seni bulur demek istiyorum buradan.:27:

Aynen kizlar agziniz bal yesin,asıl kadin dedigin 30undan sonra tam bir kadin oluyo ama bizim gibilere sahip olamayan sadece uzaktan bakip ic gecirmekle yetinmek zorunda kalan bazi ac arkadaslar camur atarak kendilerini tatmin etmeye calisiyolar yazııkk

valla kızlar bizim sayımız erkeklerden fazlaymış bi 500.000 kadar bir de son dönemde yabancı kadınlarla evlenen erkeklerin sayısı çok arttı ruslarla falan evlilik çok fazla bu da yabancı erkeklerle evlenemeyen türk kızlarının uygun birini bulma şanslarının düşmesi demek bunu da dikkate almak gerek yoksa bu sözlük ezikleri gidip ruslara koşuyor demek ki bu kadar emin konuştuklarına göre :)))

yalnız haklı oldukları yer şöyle 30undan sonra kadın için dezavantajlı dönem başlıyor çocuk sahibi olmak anlamında bir de ilgi azalıyor erkekler daha genç kızlara yöneliyorlar...
erkeklerin böyle bir kaygısı yok parayla marayla da olsa 20 yaşında bir kızla bile evlenebiliyor erkek ama 30unda bir kadın için 20 yaşındaki erkek çocuk gibi kalır bence o sebepten düşünüldüğünde haklılar ama bunu alay konusu etmek son derece saçma...

bir de o 30larındaki erkekler bulamadıklarından değil keyiflerinden bekliyorlar ben de tanıyorum çok kişi ama ne işim olur evlilikle diye geçiştiriyorlar alışıyorlar bekarlığa..

Kimsenin boyle bir konuda hele ki hic tanimadigi,hakkinda en ufak bi fikre sahip olmadigi insanlar hakkinda seviyesiz yorumlar yorumlar yapmaya hakki yok.Isteyen 18inde evlenir,isteyen 35inde,istemeyen de hic evlenmez.Bunun mahkemesini kurup dalga gecerek insanlari ezmek onlarin hakki degil.Senin yada benim yasantimi biliyolar mi neden evlenmedik yada evlenemedik,keyfi bi durum mu yoksa mecburi mi hic bi fikirleri yok

yabancı kadınlarla evlenenlerin de başları göğe ermiyor.sayımızın fazla olması da bir şeyi değiştirmez üstelik.
herkes elbet bir gün inandığı ölçüde yaşayacak bu hayatı.siz kendinize nasıl bakarsanız karşınızdaki de sizi öyle görecektir bu
kesin bir şeydir.istedikleri gibi laf yarıştırsınlar onlar tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yer belli.:27:

valla kızlar bizim sayımız erkeklerden fazlaymış bi 500.000 kadar bir de son dönemde yabancı kadınlarla evlenen erkeklerin sayısı çok arttı ruslarla falan evlilik çok fazla bu da yabancı erkeklerle evlenemeyen türk kızlarının uygun birini bulma şanslarının düşmesi demek bunu da dikkate almak gerek yoksa bu sözlük ezikleri gidip ruslara koşuyor demek ki bu kadar emin konuştuklarına göre :)))

Onlari anca ruslar paklar zaten :)))) Bu arada belirtmeden gecemiycem erkek milletinin de buyuukkk bir cogunlugunun 30 undan sonra saclari dokuluyo KELLL kaliyolar YAZIK BEEE :52:

valla bu tiplerin haddi hududu yok ünlülere de sataşıyorlar yeri geliyor ama çoğu kızlardan darbe yemiş herhalde yoksa bu düşmanlık başka türlü açıklanamaz :))))

Birşey olmuyorsa ya hayırlı değildir ya da daha iyisi olcağı içindir diye bir laf var..Ben 22 yaşındayım ve daha uzun yıllar evlenmeyi düşünmüyorum.Yaşadıklarımdan okadar sıkıldım ki sadece çocuk yapmak için evlenesim var :)Toplumda yadırganmasa ve çocuklara çok düşkün olmasam ömür boyu bekar kalasım var.Ama karamsarlığa kapılma 23 yaşında evlenen arkadaşım var pişman mutsuz keşke 10 sene sonra evleneydimde mutsuz olmuyaydım diyor.Amcamn kızı 32 yaşında evlendi 1 çocuğu var ve çok mutlu.Olaylara hep kötü yönden bakma.Kitap oku mesela boş zamanlarda.Çünkü gerçekten insanları farklı dünyalara götürüyor ufkunu genişletiyor.İnternette gezin film izle..Yapılcak çok şey var.Bekarlığın tadını çıkar..

Valla ben kendilerini bizzat kadinlar kulübü yonetimine sikayet ettim hatta link bile verdim :19:

Son düzenleme:
Bu arada sert yazdım ama yanlıs anlasılma olmasın kızgınlıgım sana degil arkadasım,aksine haber verdigin icin tesekkür ederim kendim ve buraya yazan tüm arkadaslarım adına.Orda yazılanları okuyunca sinirlerim bozuldu.Herkesin hayatı kendine,biz burda kendi aramızda dertlesiyoruz,onlar orda bizi cekistiriyo,izinsiz kimsenin kimseye yorum yapmaya hakkı yok gercekten cok sinir oldum.Sevgili kadınlar kulübü lütfen burda yapılan paylasımları üye olmayanların görmesini engelleyin!

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, ekşi sözlükte kadınlar kulübünü didik didik edip konu bulmaya çalışarak buradaki kadınlarla dalga geçmek çok moda. En son zeytinyağıyla vajinusmusu yendim diyen bir arkadaşla nasıl dalga geçmişler bir görseniz.ben site yönetimini ve konu yazan arkadaşları uyarmak için konu ekşiye düştüğünde hemen buraya yazıyorum. Dertli insanların sorunlarıyla böyle alay edilmesini çok yanlış buluyorum, üye olmayanların forumu okumaması gerek.

Bana gore sorun yok isteyen istedigini diyebilir. Hatta cvp yazicam ama su an vaktim yok. Daha sonra yazmayi planliyorum.

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, ekşi sözlükte kadınlar kulübünü didik didik edip konu bulmaya çalışarak buradaki kadınlarla dalga geçmek çok moda. En son zeytinyağıyla vajinusmusu yendim diyen bir arkadaşla nasıl dalga geçmişler bir görseniz.ben site yönetimini ve konu yazan arkadaşları uyarmak için konu ekşiye düştüğünde hemen buraya yazıyorum. Dertli insanların sorunlarıyla böyle alay edilmesini çok yanlış buluyorum, üye olmayanların forumu okumaması gerek.[/QUO

İnsanların dertleriyle dalga gecmeyi aklım mantıgım almıyo ya bu nasıl bi karaktersizliktir böyle Allah akıl fikir versin.Valla cok sagol haber verdiğin icin sen yazmasan,ekşi sözlüğe bakmak kimin aklına gelcek valla hiç haberimiz olmazdı

Bana gore sorun yok isteyen istedigini diyebilir. Hatta cvp yazicam ama su an vaktim yok. Daha sonra yazmayi planliyorum.

Aslında burdaki tüm kızlar örgütlenip oraya bi yazsak ordaki herkesi çökertiriz bir daha da hiç kimse değil bişey yazmak bizim siteye bakıp konuları bile takip edemez.

Aslında burdaki tüm kızlar örgütlenip oraya bi yazsak ordaki herkesi çökertiriz bir daha da hiç kimse değil bişey yazmak bizim siteye bakıp konuları bile takip edemez.

şu sıkıntı var direk yazar olamıyorsun ekşide

Guzel sosyolojik ve kulturel tespitler yapanlar da var, psikolojik cozumlemeler yapmaya calisanlar da var ki bu en zoru bence cunku burada yazilanlar kadariyla bunu yapabilmek neredeyse imkansiz. Ama genel gorus su ki biz hayatta hicbir sey basaramamais amaci sadece kendine baktirmak ya da statu edinmek ya da toplum baskisiyla ezildigi icin ya da annesi oyle dedigi icin evlenmek isteyen ama basaramayan insanlariz. Ailelerimiz baskici eve altidan once girmek zorundayiz orgu orup esra erol izliyoruz falan. Buradan biraz daha bilgi vereyim o zaman. En azindan kendi adima simdiye kadar egitimde de iste de ne yapmak istediysem yaptim, daha yapacaklarim da var ve yapiyorum. Ayri eve cikamiyorsam bu ne maddi sorunlar yuzunden ne de aile baskisi. Daha baska sebeplerim var, elimi kolumu baglayan seyler. Ciksam bencillik yapmis olurum. Dedikleri gibi aileme falan bakmiyorum, ailemin isini gucunu soylesem dudaklari ucuklar. Benim derdim hayatta her istedigimi gerceklestirip bir askla evlilikle ilgili hayallerimi gerceklestirememek. Cunku bu tek basima gerceklestirebilecegim bir sey degil. Mutlu olabilecegim biri yok iste yok ve bu konuda yapabilecegim bir sey de yok. Gezip tozmakla bulunmuyor. Ve cocugum olsun istiyorum bunu istemek niye kezbanlik onu da anlamis degilim. Asik olmak ve askta mutlu olmanin yerine baska bir sey de koyamiyorum. İsim de var, param da var, geziyorum da, arkadaslarim da var ama yetmiyor. Anlatabiliyo muyum?

Kizlar, baya oldu bu arastirmayi bi alman tv kanalinda görmüstüm. Iste hangi yasta en mutlu adimlari atarsinla alakali. Iste almanlarin cogu 30-35 yas arasi evlendigi ve en uzun ve mutlu yuvalarin onlarin kurduklarini söylemislerdi.

Mantik yürütürsek de dogru geliyor insana. Sonucta o yasta artik

1. kendi kisiligini otuturmussun
2. hayatini düzene sokmusun
3. kendinle yüzlesmisin

yani ondan sonra artik sadece alici veya verici konumunda degil PAYLASICISIN........cünki senin hic birseye ihtiyacin yok. sadece aska ve insanin hayatinda bir ARTI olmasina.

Kendi kisiligini oturtuktan sonra karsindakini daha dogru tartabilirsin....cünki hayata ne istedigini cok daha iyi biliyor, kendini daha iyi anliyorsun.

Bana kalsa, 30 dan önce evlilik herkeze yasaklansin =))))))) // GÜvenle büyü türkiye :P
:46:

neyse yaaa kezbanlar.com diye site aciyim da orda yaziyim bari eksisozluk sayesinde adim duyulur da reklam falan alirim hem belki koca da bulurum :)))

Back
X